Toiletrullen er aldrig fredet for en hvalp
Toiletrullen er aldrig fredet for en hvalp Foto: iStock

8 hvalpede ting kun folk med hundehvalp forstår

Det er en helt særlig verden, man bliver lukket ind i, når man får en hvalp. Den er fuld af narrestreger, små katastrofer og uendelig glæde. Måske kan du også nikke genkendende til nogle af disse 8 hvalpede ting?

Af: Mikkel Hede, 1. marts 2017

Hvalpen - den lille baby

At få en hund er lige som at få en barn. Sådan et lille væsen kræver din fulde opmærksomhed hele døgnet rundt. Den røver din søvn og river dit hus i stykker. Men er det ikke bare ligegyldigt, sålænge de gør det på en så fuldstændig charmerende måde, og alt andet ved den er så elskeligt? Her er 8 ting, de fleste hundeejere sikkert kender til. 

Søde sovende hvalpe

Ejer du en hvalp, så er du sikkert også en af dem, der kan stirre i timevis på den, mens den sover. Det er præcist ligeså sødt som at kigge på en baby, der sover. Så en baby og en hvalp, der sover sammen... bliver det nogensinde større?

Gaaaab...

Intet væsen kan være så livligt som en hvalp. Ligeså energisk en hvalp kan være, lige så træt kan den blive. Og så kommer der et af disse dybfølte overnuttede gab... Aaaaah!

Hvalpe og sko

En sko er en hvalps bedste legetøj, og ingen sko kan vide sig sikker.

Toiletruller er jaget vildt

Toiletruller er for en hvalp gaven, der aldrig holder op med at give. 

Snuder og poter

Ikke to hvalpes poter er identiske. Det samme kan man sige om snuderne. Og hvor er det hyggeligt at sidde og studere tegninger i snuderne og poterne!

Slik fra hvalpe

Slurp! Måske er det ikke så lækkert, men det kan de fleste hvalpeejere nok se igennem med, når de ser hvalpens begejstring og grænseløse hengivenhed, når den slikker sine mennesker. 

De lærer det nok 

Det tager sin tid, men de skal nok lære det. 

Destroy!

Hvad er problemet?

1. marts 2017 Mikkel Hede
Mere om Hund

Sådan får du din hund sikkert gennem de mørke måneder

Vintermånederne kan være farlige for din hund. Ifølge tal fra Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral fordobles antallet af påkørte hunde nemlig i november og december. Se 3 råd til, hvordan du får din hund sikkert gennem de mørke måneder her. 

Forkert foder gør din hund syg og overvægtig

De fleste hundeejere vil gøre alt for deres bedste ven. Alligevel vælger mange ofte det forkerte foder, der faktisk kan føre til, at hunden...

Dansk Kennel Klub advarer imod kendt hundehvisker

Den mexikansk-amerikanske hundetræner Cesar Millan er verdenskendt for hans TV-programmer, hvor han hjælper familier med at håndtere deres...

Dyrlæge advarer: Påskegodbid kan forgifte din hund

Påske er lig med masser af chokolade. Dog er det vigtigt at huske på, at chokoladen er giftig for vores hunde.

Hvor gammel kan en hund blive, og hvor længe kan min hund leve?

Det er indivuelt, hvor gammel en hund kan blive. Det handler om gener, sundhedstilstand og rene tilfældigheder. Der er dog nogle pejlemærker...

Elsker vi hunde højere end mennesker?

Hvad rører mennesker mest om hjertet: når mennesker eller når hunde lider nød? To nye videnskabelige undersøgelser peger entydigt i samme...

Pas på! Grillmaden kan dræbe din hund!

Det kan være fristende at give sin hund resterne fra aftenens grillmad, for at forkæle den lidt ekstra. Men pas på – grillmad kan være direkte farligt for din hund. Læs med herunder og find ud af hvilke ting, du skal undgå at give din hund. 

Pas på! Majskolben kan dræbe din hund

Majskolber er en populær spise at grille om sommeren, men den kan være farlig for din hund. Læs med og find ud af hvorfor.

Din hund kommunikerer med ansigtet

Ny undersøgelse viser, at det måske ikke er tilfældigt, når din hund laver store hundeøjne til dig.

10 ting hundens hjemmeapotek SKAL indeholde

Din hund har også brug for en førstehjælpskasse, som altid er klar, hvis den kommer til skade. Klorhexidin og en bomuldssok er på listen. Se alle 10 ting, som nødhjælpskassen helst skal indeholde.

Hvis din hund gør disse 16 ting, elsker den dig meget HØJT

Hunde er for det meste kærlige og hengivne dyr, men kan du afkode, hvornår og hvordan din hund siger "jeg elsker dig"?

Hundekurv: Sådan finder du den helt rigtige seng til din hund

Selvfølgelig skal din hund have en lige så god nattesøvn som dig selv. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal købe hundekurv? Her...

6 grunde til at din hund slikker på alt

Idet din hund ikke kan tale, bruger den i stedet sin tunge til at fortælle dig en hel del. Her har vi samlet en oversigt over, hvorfor din hund slikker på alt og alle. Kan du genkende din hunds signaler? 

Kan hunde smage?

Vi ved godt, at hunde har en sublim lugte- og høresans, men hvad med deres smagssans?

Sådan får du sikkert hunde og katte gennem julen

Julen rummer mange fristelser for katte og hunde, så vær opmærksom på, hvad du kan gøre for at få dem sikkert gennem juletiden. Den er...