SPONSORERET

Alt til dit kæledyr

Som kæledyrsejere ønsker vi, at vores firbenede familiemedlemmer har det godt. Derfor er det vigtigt, at de produkter, vi køber - uanset om det er godbider, legetøj eller senge - er af god kvalitet. Heldigvis findes der mange gode muligheder, når vi vil forkæle vores pelsede venner. Se med her. 

Når kun det bedste er godt nok

En hund er en del af familien. Det er derfor også helt naturligt, at man gerne vil forkæle sin hund og sørge for, at den har det godt. Desværre findes der alt for mange produkter af dårlig kvalitet, som vores kæledyr ikke kan være tjent med.

Luksushund forhandler kun produkter fra de bedste producenter. Du finder blandt andet Danmarks største udvalg af Cloud7 hundetilbehør, hvilket dækker over alt fra hundesenge og seler til hunderegnfrakker. På Luksushund.dk finder du alt inden for tilbehør og mad til hunden. Du får god og hurtig kundeservice og lynhurtig levering - 365 dage om året.

RigtigHundemad har valgt at give hundeejerne det sunde valg!

RigtigHundemad.dk - 100% ærlig mad
RigtigHundemad.dk er mad med integritet & hjerte. Sunde rene råvarer uden kemi og konservering.  Og vi går ikke på kompromis. Med RigtigHundemad.dk giver du din hund markedets mest gennemtænkte hundefoder, et landsdækkende netværk af over 90 forhandlere og den nemmeste måde at holde den sund, glad og frisk på. Og som bonus kan du spare penge på både foder og dyrlægeregninger.

Kort & Godt:
♥ Personligt udvalgte produkter
♥ Kun første klasses råvarer
♥ Ingen kemi og konserveringsmidler
♥ 90 forhandler i Danmark
♥ Gratis rådgivning og vejledning

Gilpa - Specialister inden for hunde- og kattefoder

Hos Gilpa.dk kan du købe alt fra én sæk hundefoder eller kattemad til halve og hele palle med foder - selvfølgelig med en attraktiv mængderabat. Mere end 30 varianter af hundefoder og kattemad på lager! Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad af en høj kvalitet til en fornuftig pris fra flere af markedets erfarne producenter af foder til hunde og katte.

First Buddy er specialproduceret af Gilpa-teamet og er et kornfrit hundefoder med And og Kanin. First Buddy er resultatet af et ønske om selv at udvikle et kornfrit kvalitetsfoder til hunde og som samtidig tager udgangspunkt i mange af de henvendelser vi i Gilpa.dk igennem årene har fået om hundefoder og fodring af hunde.

Wonderfold hundekurven by Coocoo Design

Med Wonderfold by Coocoo Design kan du medbringe hundens trygge base, når den er i uvante rammer. Det kan virke som en lille ting, men virkningen er stor.

Hunden vil føle sig helt anderledes tryg, og en medbragt hundekurv betyder, at der er en “plads” til hunden, hvor den føler sig hjemme. Mange hundeejere vælger ofte en blød og vamset hundekurv med en skummadras eller et lammeskind for, at hunden kan ligge blødt og varmt. Dog tænker de færreste på, at hunden meget hurtigt får det for varmt og ender med at lægge sig på gulvet for at køle ned. Med Wonderfold hundekurv kombineret med den patenterede Airflow hynde kan hunden ligge behageligt og tempereret året rundt uden at få det for varmt.

Altid noget lækkert til træning, forkælelse og belønning

Chrisco.dk er den perfekte destination for dig, der elsker at shoppe foder, godbidder, hundekiks, legetøj, munchy, naturlige snacks, plejeprodukter, tilbehør og tyggeting til dine kæledyr. Vi forhandler både egne Chrisco-produkter og en række andre kendte brands. Obs: Fri fragt i Danmark ved køb over 149 kr. 

Med 42 års erfaring kender vi dette marked ned til mindste detalje. Vi er et 100% danskejet firma med højt motiverede medarbejdere, der altid stræber efter at udvikle nye kæledyrsprodukter med fokus på velvære, samtidig med at vi ønsker at være en attraktiv og pålidelig partner for kunder, forbrugere og leverandører.

Besøg www.chrisco.dk og få 15% rabat på alle køb resten af året ved at indtaste og anvende følgende rabatkode: Chrisco-IDE

Produkterne findes også i Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Meny, Spar, Min Købmand, Letkøb, Nærkøb, Løvbjerg, Liva m.fl.

Følg os på Facebook her

Kradsetræ der matcher tidens bolig stil

Er du træt af et stort kradsetræ i din bolig? Klatrevæggen er et af tidens hotteste trends til det moderne hjem, og hos jekas.dk skræddersyr vi gerne dit kradsetræ eller din klatrevæg. Vi er eksperter i at matche dine ønsker med de smarte moduler fra ActiveCat - og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan bygge over vinduer, over døre og du kan med fordel udnytte vægplads, du ellers ikke vil bruge til noget. Samtidig fås modulerne i flere tekstiler, hvilket giver dig mulighed for at finde det betræk, der matcher lige præcis din boligstil. Hos os er både dit hjem og katten i fokus! Ved interesse og spørgsmål omkring skræddersyning af kradsetræer eller klatrevægge er vi at træffe på [email protected] 


NYHED - Tholo Danmark Trimmeborde er Dansk design og Dansk kvalitets håndværk igennem mere end 40 år, nu Produceret og forhandlet af www.Jekas.dk . Vi har alt til kæledyr når kun det bedste er godt nok. God nordjysk service, hurtig levering og altid et smil.

AB Pet Toys - er en webshop med gode ting til din hund.

Annette Bülow er ejer af virksomheden AB Pet Toys. Deres udvalg består kun af kvalitetsvarer. De tilbyder produkter til hundetræning, sjov og sundhed, og de har hundesenge/tæpper, hundelegetøj, FurEaters og et stort udvalg af hundeudstyr. AB Pet Toys webshop er e-mærket, og derfor kan man altid handle trygt på hjemmesiden. De gør en dyd ud af, at webshoppen er enkel og nem at finde rundt i. Hvis de ikke har, hvad du søger, så skriv endelig til Annette på [email protected], så vil hun sørge for at skaffe det hjem.
7. august 2019
Mere om Kæledyr

Lille Rex er den nye, bløde kælekaninsrace

Skal familen være et medlem rigere i form af en kanin? Så bør du overveje at anskaffe dig en superblød Lille Rex. Det er en ganske velegnet kælekaninsrace på grund af dens lille størrelse, gode sind og superbløde pels - og så er racen helt ny i Danmark. 

Pas på! Disse olier kan dræbe din kat

De dufter godt og anbefales som midler mod tæger og myg - men de kan være fatale for dit kæledyr. Se listen over de farlige olier her.

Pas på! Julen kan være farlig for dit kæledyr

Julemåneden er kommet med alt hvad der følger af julepynt og julegodter. Men meget af det pynt vi stiller frem i december, er til fare for...

Sådan får du hund og kat til at leve fredeligt sammen

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan forene en hund og en kat under samme tag, eller har du opgivet at forene dine stridende kæledyr i venskab? Så bør du læse med her.

Husk kæledyrspasset: Sådan får du din hund og kat sikkert med på...

Der er meget, du skal have styr på, inden du rejser på ferie. Medbringer du også dit kæledyr, er der endnu flere ting du skal have på plads...

Sådan får du hunden og katten godt igennem nytåret

Fyrværkeri og høje lyde er en uundgåelig del af nytårsaften de fleste steder. For kæledyr som hunde og katte kan det være en barsk aften at...

Undgå, at din hund tager skade af vinterkulden

Forestil dig at sjoske rundt i snesjap og vejsalt i bare fødder ... Sådan kan vinter opleves for din hund. Bare fordi den har pels, er den ikke nødvendigvis bedre til at tackle livet udendørs, end du er.  

5 råd til hygiejnen som alle kæledyrsejere bør følge

Det kræver en høj standard i hygiejnen at have kæledyr. Her er 5 områder, hvor kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme, hvis de vil...

De 8 vigtigste ting på tjeklisten for nye ejere af kæledyr

Giv dit nye kæledyr en god start på samlivet med dig og din familie. Her er 8 ting, det er vigtigt at få styr på, inden dit nye kæledyr...

10 geniale måder at beskytte dit juletræ mod dine kæledyr

Vil du have et kæledyr eller et juletræ - det er nogle gange spørgsmålet. For katte, hunde og ræve ELSKER bare at gå til angreb på julepyntet. Her er 10 folk, der har fået nok, og som alle har fundet GENIALE måder at beskytte deres juletræ på.