Kan nyt, lækkert køkkenudstyr mon lokke manden mere i køkkenet?
Kan nyt, lækkert køkkenudstyr mon lokke manden mere i køkkenet? Foto: iStock m.fl.

Med disse 7 gaveideer får manden lyst til at bruge mere tid i køkkenet

Ønsker du dig en mand, der bruger mere tid i køkkenet? Det er blevet mere normalt for mænd at stå i køkkenet, og derfor bliver køkkenprodukter mere maskuline. Vi har samlet vores yndlingsprodukter i forskellige prisklasser, der skal flytte manden fra værkstedet og ud i køkkenet. Med en af disse gaver går dit juleønske måske i opfyldelse. 

Af: Jason Halberg, 7. november 2016

Kødkværn

Compact Power fra Bosch

Ville det ikke være dejligt med hjemmegjorte rustikke urtepølser i ny og næ?

Med denne prisfornuftig kødkværn, kan du lokke manden ud i køkkenet. Kødkværnen kommer med tilbehør, så man kan lave sine egne pølser. De aftagelige dele gør den nem at rengøre og pakke væk.

Vejl. pris ca. 1.000 kr.

Ismaskine

Gelato PRO1700 fra Nemox

Dessert på menuen hver aften?

Med denne smarte ismaskine kan din mand nemt og hurtigt lave sin egen isdessert. Den indbyggede kompressor sørger for nedkølingen, og kan derfor hurtigt lave en lækker portion is. Forkæl både gæster og dig selv. Giv din mand en ismaskine og få dessert hver aften.

Vejl. Pris ca. 5.500,- kr.

Bluetooth stegetermometer 

Grill'n'Go

Trådløst stegetermometer så han med sin smart phone kan holde øje med temperaturen på kødet.  Termometeret tilsluttes ved hjælp af Bluetooth og den gratis app, han kan hente i App-store og på Google-play. 

Så kan manden din se sin fodboldkamp, samtidig med at han steger en perfekt rosa steg.

Vejl. Pris. Ca. 300,-

Espresso-/kaffemaskine

VeroAroma 700 fra Bosch 

Med denne maskine i julegave vil din mand, med et, blive barista. Maskinen kan lave to kopper på én gang, og med det digitale display, bliver det legende let at lave velsmagende kaffe til hele familien. Kaffemaskinen har et rensesystem, som sættes i gang med et enkelt tryk.

Vejl. Pris ca. 11.000,-

Bøfpresser & BBQ pensel

Fra Mandig

Put farsen i presseren og giv den et tryk. Mange mænd elsker hakkedrenge. Med denne bøfpresser bliver det nemmere at lave perfekte bøffer og mange af dem. Så kommer der hurtigt faste burgerdage i madkalenderen!

Vejl. Pris ca.  230,- kr.

Madkursus

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Styrk din mands køkkenfærdigheder med et 3-timers madkursus hos Timm Vladimir. På Kurset lærer han at lave forskellige kødfulde retter med fokus på smag, og der ses totalt bort fra kolesteroltal og madpyramider. Når manden kommer hjem, kan du eksaminere ham i hans nye færdigheder.

Vejl. Pris. Ca. 1.045,- kr. pr. pers.

Smart indbygningsovn

iQ700 Indbygningsovn fra Siemens

Med denne indbygningsovn fra Siemens kan du betjene ovnen, når du er på farten. Home Connect appen lader dig betjene ovnens mange funktioner fra din smart phone. Appen har også en guide funktion, så din mand ikke behøver at være en mesterkok for at lave god mad.

Vejl. Pris. Ca 25.000,- kr

7. november 2016 Jason Halberg
Mere om Jul

Video: Sådan laver du en smuk adventskrans med Claus Dalby

Juletiden står for døren og når vi ikke længere kan nyde haven udenfor, må vi tage den med ind i stuerne. Kom med ind i Claus Dalbys virtuelle juleværksted, hvor han lærer dig at binde en smuk adventskrans.

Svævende hjerte over København: Tivoli lyser himlen op til jul

Fredag den 13. november åbner Tivoli for julesæsonen og det sker med intet mindre end et svævende lyshjerte over hovedstaden.

Stor guide til Europas bedste julemarkeder

Vil du kombinere juleindkøbene med en forlænget storbyweekend uden for landets grænser? Få den komplette guide over de bedste europæiske...

7 ideer til de smukkeste dekorationer med julestjerner

Den røde julestjerne er en fast del af julens dekorationer, men vidste du, at den findes i flere smukke farver? Se med her, hvor vi giver dig 7 bud på, hvordan du let kan skabe farverige dekorationer med den alsidige julestjerne. 

Sådan genbruger du dit juletræ

Mens juletræer i potter og plastik vinder frem, er afskårne grantræer stadig de mest populære i de danske hjem. Det behøver dog ikke være...

Eksperterne har talt: Her er årets julegave

Den bedste julegave i 2019 er blevet kåret - og den kan ændre vores vaner og få os til at bruge mere tid sammen.

Julepynt er blevet samlerobjekter: Her er det mest populære

Interessen for julepynt er stigende blandt danskerne, der gerne betaler lidt mere for den rigtige udsmykning. Især ét motiv er blevet samlerobjekt. Se, om det gemmer sig i din julekasse her.  

Overraskende: SÅ mange køber kunstige juletræer

Vi køber juletræer af plastik som aldrig før - og det overrasker trendforsker. Der er dog en rigtig god grund til at investere i de kunstige...

Danske juletræer ramt af frygtet sygdom

Vil du danse om et juletræ med misfarvede og bare grene? Nordmannsgranen har i mange år været danskernes favoritjuletræ, men nu er træsorten...

Overraskende: I år skal du tale med dine julelys

Mange danskere gør en dyd ud af at pynte op med lyskæder i haven eller i hjemmet, når vinteren og julen banker på døren. Samtidig er sortimentet af lyskæder i rivende udvikling. Bliv klogere på de nyeste lystrends her.

Brunkage, vaniljekrans og klejne: Sådan får du let succes med de...

Den søde juletid er på vej. Vil du kaste dig ud i at bage nogle af de klassiske julesmåkager, får du her nogle tips til, hvordan du laver...

8 skønne julegave-idéer til hunden

Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8...

Julebelysning: Alt du skal vide om julelys til huset og haven

Når julen banker på døren, pynter mange danskere op med julebelysning i hjemmet og i haven for at skabe hygge og varme. Bliv klogere på alt fra, hvordan du vælger den rigtige julebelysning, til hvordan du hænger lyskæder op.

10 smukke opdækninger til julebordet

Gør julebordet ekstra magisk med en flot bordopdækning. Lad dig inspirere af disse 10 juleopdækninger.

Fæld selv juletræer - find en juletræsplantage nær dig

Leder du efter en hyggelig juletræsplantage, hvor du og familien kan fælde jeres eget juletræ? Så finder du her en liste med nogle af de...