Kunstige juletræer hitter - se her, hvor du finder de bedste

Jul

Mange elsker at lade juletræet stå fremme gennem hele december - og gerne et stykke ind i januar. Glæden går dog lidt af, når træet mister sine nåle, og bliver gråt og trist at se på. Vi guider til, hvor du kan købe de bedste kunstige juletræer.

Se her markedets flotteste, kunstige juletræer.
Se her markedets flotteste, kunstige juletræer. Foto: Istock m.fl.

Kunstige juletræer

Der kan være mange grunde til at vælge et kunstigt juletræ. En af dem kan være økonomisk. Et kunstigt juletræ behøver ikke at koste mere end et ægte juletræ købt nede på torvet. Og et plastik juletræ kan genbruges år efter år, så det er bare en god forretning.

Årsagen kan også være, at man gerne vil slippe for alt rodet og svineriet med nåle og harpiks - eller at man bare gerne vil prøve noget andet. Her er 6 juletræer, der viser bredden i udvalget af kunstige juletræer.

Det eksklusive juletræ

 Kunstigt juletræ i sølv  
Grantræ i sølv fra Brøndsholm.    

Skal juletræet have et ekstra løft, findes der flere leverandører af luksus juletræer i gulv eller sølv. Brondsholm har et bredt udvalg kunstige juletræer, granranker og juletræer med julekugler. Dette sølvjuletræ har 770 kviste og er lavet i brandhæmmende materiale. Prisen er 799 kroner.

Plastikjuletræ á la nordmanngran

 
Kunstigt juletræ fra Coop  

Dette juletræ i plastik fra Coop ligner Nordmannsgrannen med sine glansfulde grankviste. Træet er lavet i PVC og er brandhæmmende. Coop har også et bredt udvalg af juletræer. Dette træ er 210 meter høj og har 1419 grankviste.  Træet kan skilles ad i fire dele, og der følger en metalfod med. 

Det billige og økonomiske kunstige juletræ

 
Billigt juletræ fra Jem og Fix.  

Juletræer kan også være superbillige. For under en hundrelas kan man få sig et hæderligt juletræ. Jem og Fix forhandler dette juletræ i plastik med en længde på 120 cm. Prisen er 98 kroner.

Frodigt og grønt

Ønsker du et juletræ, der er godt beklædt med nåle og som har et frodigt udseende? Så er dette juletræ måske noget for dig. Den dyre pris afspejler den gode kvalitet, så du med garanti vil snyde, enhver som får øje på træet. 

Træet 'Ohio Deluxe' koster fra 740 kr. - 5220 kr. Du kan købe træet i mange forskellige højder på websiden kunstigejuletraer.dk, så der er helt sikkert et, der passer perfekt i din stue. Målene er fra 120 - 270 cm. 

Elsker du Blågran?

Her er træet 'Florida Slim Deluxe', der efterligner sorten Blågran. Det kan du købe samme sted som det forrige. Du vil tydeligt opdage det smukke blålige skær, som grenene afsender. Træet ser meget autentisk ud, og der er derfor ikke nogle af dine gæster, som vil tro at træet ikke er ægte. Træet er ikke så kraftigt, og passer derfor perfekt ind i mindre stuer.

Træet koster fra 670 kr. - 1.300 kr. Træet fås også i flere højder fra 150-210 cm.

Kunstigt juletræ til den lille lejlighed

Her er et mindre juletræ, 'Juletræ i potte', der grundet størrelsen passer perfekt til små lejligheder. Træet kan også være genialt, hvis du bare ønsker lidt dekoration i vinduer eller foran din hoveddør. Farven er meget naturtro, og prisen er til at overkomme. Husk på, at du kan bruge træet i mange år.

Træet har en højde på 70 cm. Det koster 250 kr. og kan købes hos hilmars.dk.

Et lille juletræ til vinduet

Dette juletræ er så lille, at du oplagt kan sætte det i vindueskarmen. Træet måler 30 cm, og koster kun 47 kr. Med det blotte øje er det ikke til at se, at træet ikke er den ægte vare.

4. december 2017
Mere om Jul

Sådan laver du den smukkeste julepynt med ting fra efterårshaven

Jul Køber du normalt adventskrans og juledekorationer i dyre domme hos blomsterbutikkerne? Gå i stedet en tur i haven og find unik julepynt til ingen penge - se hvordan her. 

Hvis du interesserer dig for miljøet, skal du ikke købe dette...

Jul Eksport og salg af juletræer er en stor industri i Danmark. Både Naturstyrelsen og ex-juletræsproducent peger nu på, at succesen er opnået...

De 20 følelser vi alle gennemgår juleaftensdag

Jul Julens traditioner er forskellige fra familie til familie. Men uanset hvordan du fejrer jul, så kan du garanteret genkende flere af disse...

Andesovs - sådan laver du den perfekte brune sovs

Jul Andesovsen skal helst ikke skille og hverken blive for fed eller for salt. Her er en opskrift på andesovs lavet på andens egen sky. Se også 6 enkle tips og huskeregler til, hvordan du får succes med din andesovs juleaften og ved alle mulige andre festlige lejligheder. 

12 apps der gør julen bedre og lettere

Jul Kom i julestemning og få overblik over julens gøremål med disse 12 apps.

10 ideer til julens gaveindpakninger

Jul De bedste julegaver er de personligt udvalgte gaver. Men den rigtige indpakning sætter lige prikket over i’et, og så pynter det tilmed så...

8 skønne julegave-idéer til hunden

Jul Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8 gaver du - næsten - ikke kan gå galt i byen med. 

Derfor bliver du mere lykkelig af at pynte op til jul tidligt

Jul Hvis du synes, at julepynt kun hører december til, så er der god grund til at læse med her. Ifølge eksperter kan du nemlig blive gladere,...

And eller flæskesteg - hvad er mest dansk?

Jul Krigen mellem anden og flæskestegen raser op til jul, men hvilken af de to julespiser er egentlig den meste danske? Svaret er faktisk ret...

7 råd til hvordan du skåner miljøet gennem julen

Jul Hver jul smides utallige juletræer og tonsvis af gavepapir ud efter kun kort af være blevet brugt – for ikke at nævne det enorme madspild, der ligeledes finder sted i juledagene. Det er ikke godt for miljøet. Vi har derfor samlet 7 gode råd til en bæredygtig jul.

Dansk julemusik - de 10 største hits

Jul Der er mange danske sangere og musikere, der har forsøgt sig med julesange. Ikke alle er blevet hits, men det blev disse 10 danske julesange...

5 fantastiske julekranse du selv kan lave

Jul En julekrans sætter den helt rigtige julestemning, lige fra du går ind ad hoveddøren. Se disse 5 forskellige julekranse, du selv kan lave.

2 overraskende metoder til at lave kunstig sne

Jul Det er ikke rigtig jul uden sne. Når det danske vejr, ikke altid kan leve op til dette, må vi jo bare sørge for det selv. Her er 2 måder, du kan lave kunstig sne på.

Mandelgave - 10 ideer til gaver alle vil elske

Jul Mangler du en idé til årets mandelgave, som alle voksne vil blive glade for? Så finder du her 10 sikre succeser: de tre klassiske mandelgave...

3 måder at få din kaffe til at emme af jul

Jul Julen er for de fleste indbegrebet af varme og hygge, og netop de to ord forbindes også ofte med kaffe. Her kan du se, hvordan du på 3...