Se her markedets flotteste, kunstige juletræer.
Se her markedets flotteste, kunstige juletræer. Foto: Istock m.fl.

Kunstige juletræer hitter - se her, hvor du finder de bedste

Mange elsker at lade juletræet stå fremme gennem hele december - og gerne et stykke ind i januar. Glæden går dog lidt af, når træet mister sine nåle, og bliver gråt og trist at se på. Vi guider til, hvor du kan købe de bedste kunstige juletræer.

Kunstige juletræer

Der kan være mange grunde til at vælge et kunstigt juletræ. En af dem kan være økonomisk. Et kunstigt juletræ behøver ikke at koste mere end et ægte juletræ købt nede på torvet. Og et plastik juletræ kan genbruges år efter år, så det er bare en god forretning.

Årsagen kan også være, at man gerne vil slippe for alt rodet og svineriet med nåle og harpiks - eller at man bare gerne vil prøve noget andet. Her er 6 juletræer, der viser bredden i udvalget af kunstige juletræer.

Det eksklusive juletræ

   
Grantræ med LED-lys fra Brøndsholm.    

Skal juletræet have et ekstra løft, findes der flere leverandører af luksus plastikjuletræer, der let kan forveksles med den ægte vare. Brondsholm har et bredt udvalg kunstige juletræer, granranker og juletræer med og uden julekugler og lys. Dette grantræ med 550 LED-lys er et meget naturtro juletræ i luftig kvalitet med plads til meget julepynt.  Juletræet kommer i tre sektioner og er lavet i brandhæmmende materiale. Prisen er 3.399 kroner.

Plastikjuletræ á la nordmanngran

 
Kunstigt juletræ fra Coop  

Dette juletræ i plastik fra Coop ligner Nordmannsgrannen med sine glansfulde grankviste. Træet er lavet i PVC og er brandhæmmende. Coop har også et bredt udvalg af juletræer. Dette træ er 210 meter høj og har 1419 grankviste.  Træet kan skilles ad i fire dele, og der følger en metalfod med. 

Det billige og økonomiske kunstige juletræ

 
Billigere luksusjuletræ fra Jem og Fix.  

Juletræer kan også se flotte ud og samtidig være billige. For firehundrede kroner kan man få sig et hæderligt juletræ. Jem og Fix forhandler dette juletræ i plastik med en længde på 180 cm. Prisen er 398. Du kan også finde træet i en længde på 90 cm til 198 kroner.

Frodigt og grønt

Ønsker du et juletræ, der er godt beklædt med nåle og som har et frodigt udseende? Så er dette juletræ måske noget for dig. Den dyre pris afspejler den gode kvalitet, så du med garanti vil snyde, enhver som får øje på træet. 

Træet 'Ohio Deluxe' koster fra 740 kr. - 5220 kr. Du kan købe træet i mange forskellige højder på websiden kunstigejuletraer.dk, så der er helt sikkert et, der passer perfekt i din stue. Målene er fra 120 - 270 cm. 

Elsker du Blågran?

Her er træet 'Florida Slim Deluxe', der efterligner sorten Blågran. Det kan du købe samme sted som det forrige. Du vil tydeligt opdage det smukke blålige skær, som grenene afsender. Træet ser meget autentisk ud, og der er derfor ikke nogle af dine gæster, som vil tro at træet ikke er ægte. Træet er ikke så kraftigt, og passer derfor perfekt ind i mindre stuer.

Træet koster fra 670 kr. - 1.300 kr. Træet fås også i flere højder fra 150-210 cm.

Kunstigt juletræ til den lille lejlighed

Her er et mindre juletræ, 'Juletræ i potte', der grundet størrelsen passer perfekt til små lejligheder. Træet kan også være genialt, hvis du bare ønsker lidt dekoration i vinduer eller foran din hoveddør. Farven er meget naturtro, og prisen er til at overkomme. Husk på, at du kan bruge træet i mange år.

Træet har en højde på 70 cm. Det koster 250 kr. og kan købes hos hilmars.dk.

Et lille juletræ til vinduet

Dette juletræ er så lille, at du oplagt kan sætte det i vindueskarmen. Træet måler 30 cm, og koster kun 47 kr. Med det blotte øje er det ikke til at se, at træet ikke er den ægte vare.

19. november 2018
Mere om Jul

Stor guide til Europas bedste julemarkeder

Vil du kombinere juleindkøbene med en forlænget storbyweekend uden for landets grænser? Få den komplette guide over de bedste europæiske julemarkeder i 2019 her. 

7 ideer til de smukkeste dekorationer med julestjerner

Den røde julestjerne er en fast del af julens dekorationer, men vidste du, at den findes i flere smukke farver? Se med her, hvor vi giver...

Sådan genbruger du dit juletræ

Mens juletræer i potter og plastik vinder frem, er afskårne grantræer stadig de mest populære i de danske hjem. Det behøver dog ikke være...

Eksperterne har talt: Her er årets julegave

Den bedste julegave i 2019 er blevet kåret - og den kan ændre vores vaner og få os til at bruge mere tid sammen.    

Julepynt er blevet samlerobjekter: Her er det mest populære

Interessen for julepynt er stigende blandt danskerne, der gerne betaler lidt mere for den rigtige udsmykning. Især ét motiv er blevet samler...

Overraskende: SÅ mange køber kunstige juletræer

Vi køber juletræer af plastik som aldrig før - og det overrasker trendforsker. Der er dog en rigtig god grund til at investere i de kunstige...

Danske juletræer ramt af frygtet sygdom

Vil du danse om et juletræ med misfarvede og bare grene? Nordmannsgranen har i mange år været danskernes favoritjuletræ, men nu er træsorten blevet ramt af en sygdom, der årligt koster de danske juletræsproducenter op til 50 millioner kroner. 

Sådan skaber du den smukkeste julepynt med løgblomster

I vinterhalvåret bliver løgblomster ofte plantet i krukker og potter til udendørs pynt. Men blomsterne og deres løg kan bruges til meget...

Sådan laver du den smukkeste julepynt med ting fra efterårshaven

Køber du normalt adventskrans og juledekorationer i dyre domme hos blomsterbutikkerne? Gå i stedet en tur i haven og find unik julepynt til...

8 skønne julegave-idéer til hunden

Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8 gaver du - næsten - ikke kan gå galt i byen med. 

Sådan laver du julemad til havens fugle

Lotte Bjarke forkæler havens fugle særligt meget i december. De skal nemlig også mærke, at det er jul. Se her, hvordan hun forvandler mejsek...

Er det ok, at halvdelen af legetøjet under juletræet smides ud?

Overforbruget i juletiden har aldrig været større. Det slider på din husholdning – og kloden. Se her, hvad du kan gøre for at holde en...

Sådan redder du din jul

Er du gået tør for ideer til de sidste juleforberedelser, og er tid noget af det, du har mindst af, så hjælper vi dig med at "springe over, hvor gærdet er lavest". Snup ideerne her – så kan du tage dig en puster imens – og det bliver jul på den overskudsagtige måde.

Adventsgaveidéer til hjemmet

Vi har samlet gaveidéer, som du selv kan få glæde af, hvis du giver dem til nogle i dit eget hjem.

Med disse 7 gaveideer får manden lyst til at bruge mere tid i...

Ønsker du dig en mand, der bruger mere tid i køkkenet? Det er blevet mere normalt for mænd at stå i køkkenet, og derfor bliver køkkenprodukt...