Her kan du se markedets flotteste plastik juletræer.
Her kan du se markedets flotteste plastik juletræer. Foto: Istock m.fl.

Kunstige juletræer hitter - se her, hvor du finder de bedste

Mange elsker at lade juletræet stå fremme gennem hele december - og gerne et stykke ind i januar. Glæden går dog lidt af, når træet mister sine nåle, og bliver gråt og trist at se på. Vi guider til, hvor du kan købe de bedste plastik juletræer.

Af: Maria Ejstrup Frederiksen & Nanna Danborg-Aamand, 19. januar 2020

Kunstige juletræer

Der kan være mange grunde til at vælge et kunstigt juletræ. En af dem kan være økonomisk. Et kunstigt juletræ behøver ikke at koste mere end et ægte juletræ købt nede på torvet. Og et plastik juletræ kan genbruges år efter år, så det er bare en god forretning.

Årsagen kan også være, at man gerne vil slippe for alt rodet og svineriet med nåle og harpiks - eller at man bare gerne vil prøve noget andet. Her er seks juletræer, der viser bredden i udvalget af kunstige juletræer.

Det eksklusive juletræ

   
Grantræ med LED-lys fra Brøndsholm.    

Skal juletræet have et ekstra løft, findes der flere leverandører af luksus plastik juletræer, der let kan forveksles med den ægte vare. Brondsholm har et bredt udvalg af kunstige juletræer, granranker og juletræer med og uden julekugler og lys. Dette grantræ med 550 LED-lys er et meget naturtro juletræ i luftig kvalitet med plads til en masse julepynt. Juletræet kommer i tre sektioner og er lavet i brandhæmmende materiale. Prisen er 3.399 kroner.

Plastik juletræ a la nordmannsgran

 
Kunstigt juletræ fra Coop  

Dette juletræ i plastik fra Coop ligner Nordmannsgrannen med sine glansfulde grankviste. Træet er lavet i PVC og er brandhæmmende. Coop har også et bredt udvalg af juletræer. Dette træ er 210 meter højt og har 1419 grankviste. Træet kan skilles ad i fire dele, og der følger en metalfod med. Prisen på dette plastik juletræ er 549 kroner. 

Det billige og økonomiske kunstige juletræ

 
Billigere luksusjuletræ fra Jem og Fix.  

Juletræer kan også se flotte ud og samtidig være billige. For firehundrede kroner kan man få sig et hæderligt juletræ. Jem og Fix forhandler dette juletræ i plastik med en længde på 180 centimeter. Prisen er 398 kroner. Du kan også finde træet i en længde på 90 centimeter til 198 kroner.

Frodigt og grønt plastik juletræ

Ønsker du et juletræ, der er godt beklædt med nåle og som har et frodigt udseende? Så er dette kunstige juletræ måske noget for dig. Prisen afspejler den gode kvalitet, så du med garanti vil snyde enhver, som får øje på træet.

Træet 'Ohio Deluxe' koster fra 1330 kroner til 5200 kroner. Du kan købe træet i mange forskellige højder på websiden kunstigejuletraer.dk, så der er helt sikkert et, der passer perfekt i din stue. Målene er fra 150 til 270 centimenter.

Elsker du Blågran?

Her er træet 'Florida Deluxe', der efterligner sorten Blågran. Dette juletræ i pralstik kan du også købe på websiden kunstigejuletraer.dk. Du vil tydeligt opdage det smukke blålige skær, som grenene afsender. Træet ser meget autentisk ud, og der er derfor ikke nogle af dine gæster, som vil tro, at træet ikke er ægte. Træet er ikke så kraftigt, og passer derfor perfekt ind i mindre stuer.

Træet koster fra 960 kroner til 1.330 kroner. Træet fås i højderne 180 centimeter og 210 cemtimeter.

Kunstigt juletræ til den lille lejlighed

Her er et mindre plastik juletræ, 'Juletræ i potte', der grundet størrelsen passer perfekt til små lejligheder. Juletræet er også genialt, hvis du bare ønsker lidt dekoration i vinduer eller foran din hoveddør. Farven er meget naturtro, og prisen er til at overkomme. Husk på, at du kan bruge træet i mange år.

Træet har en højde på 70 centimenter. Det koster 250 kroner og kan købes hos hilmars.dk.

Et lille plastik juletræ til vinduet

Dette juletræ, 'Juletræ i sæk' er så lille, at du oplagt kan sætte det i vindueskarmen. Træet måler 30 centimeter og koster kun 47 kroner. Med det blotte øje er det ikke til at se, at træet ikke er den ægte vare.

19. januar 2020 Maria Ejstrup Frederiksen & Nanna Danborg-Aamand
Mere om Jul

Julebelysning: Alt du skal vide om julelys til huset og haven

Når julen banker på døren, pynter mange danskere op med julebelysning i hjemmet og i haven for at skabe hygge og varme. Bliv klogere på alt fra, hvordan du vælger den rigtige julebelysning, til hvordan du hænger lyskæder op.

Svævende hjerte over København: Tivoli lyser himlen op til jul

Fredag den 13. november åbner Tivoli for julesæsonen og det sker med intet mindre end et svævende lyshjerte over hovedstaden.

Stor guide til Europas bedste julemarkeder

Vil du kombinere juleindkøbene med en forlænget storbyweekend uden for landets grænser? Få den komplette guide over de bedste europæiske...

7 ideer til de smukkeste dekorationer med julestjerner

Den røde julestjerne er en fast del af julens dekorationer, men vidste du, at den findes i flere smukke farver? Se med her, hvor vi giver dig 7 bud på, hvordan du let kan skabe farverige dekorationer med den alsidige julestjerne. 

Sådan genbruger du dit juletræ

Mens juletræer i potter og plastik vinder frem, er afskårne grantræer stadig de mest populære i de danske hjem. Det behøver dog ikke være...

Eksperterne har talt: Her er årets julegave

Den bedste julegave i 2019 er blevet kåret - og den kan ændre vores vaner og få os til at bruge mere tid sammen.

Julepynt er blevet samlerobjekter: Her er det mest populære

Interessen for julepynt er stigende blandt danskerne, der gerne betaler lidt mere for den rigtige udsmykning. Især ét motiv er blevet samlerobjekt. Se, om det gemmer sig i din julekasse her.  

Overraskende: SÅ mange køber kunstige juletræer

Vi køber juletræer af plastik som aldrig før - og det overrasker trendforsker. Der er dog en rigtig god grund til at investere i de kunstige...

Danske juletræer ramt af frygtet sygdom

Vil du danse om et juletræ med misfarvede og bare grene? Nordmannsgranen har i mange år været danskernes favoritjuletræ, men nu er træsorten...

Overraskende: I år skal du tale med dine julelys

Mange danskere gør en dyd ud af at pynte op med lyskæder i haven eller i hjemmet, når vinteren og julen banker på døren. Samtidig er sortimentet af lyskæder i rivende udvikling. Bliv klogere på de nyeste lystrends her.

8 skønne julegave-idéer til hunden

Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8...

Lav en smuk julekrans til døren med alt godt fra haven

Skab en julekrans til døren med ting, du alligevel allerede har i haven eller let kan finde i naturen. Se nogle af de bedste bud på en...

Sådan skaber du den smukkeste julepynt med løgblomster

I vinterhalvåret bliver løgblomster ofte plantet i krukker og potter til udendørs pynt. Men blomsterne og deres løg kan bruges til meget mere end det. Se, hvordan du bruger løgblomster til at skabe fin og farverig julepynt her. 

Sådan laver du julemad til havens fugle

Lotte Bjarke forkæler havens fugle særligt meget i december. De skal nemlig også mærke, at det er jul. Se her, hvordan hun forvandler mejsek...

Er det ok, at halvdelen af legetøjet under juletræet smides ud?

Overforbruget i juletiden har aldrig været større. Det slider på din husholdning – og kloden. Se her, hvad du kan gøre for at holde en...