Denne artikel er sponsoreret

Juletræ uden besvær

Jul

Glem alt om mudder, harpiks, transportbesvær og skæve fødder. Du kan få leveret det smukkeste frisk-skovede juletræ lige til døren – og stjernen til toppen følger med!

Foto: istockphoto

Intet er så smukt, som et duftende, grønt juletræ, der står i stuen og stråler med lys og pynt – klar til årets største højtid.

Men nogle gange kan vejen til træet være fyldt med så meget besvær, at glæden bliver vekslet til stress og skuffede forventninger. Du har måske også prøvet at stå i silende regn med et dryppende juletræ, der ikke kan være i bagagerummet og hund og unger indsmurt i mudder? Eller det kan være, at du har et ældre menneske blandt dine venner, der har svært ved selv at komme på gaden efter et træ?

I år kan du imidlertid nøjes med KUN at glæde dig og dine til årets juletræ. Du kan få det flotteste træ, udvalgt af professionelle dyrkere og friskskovet, leveret lige til døren – med fod og den smukkeste julestjerne til toppen oven i købet.

Et træ på op til 1,75 m fås således til ca. 330 kr. Og vælger du et træ under 1,5 m får du et ekstra med for i alt 300 kr.

Træ med pynt og lys

Alt, du skal gøre, er at gå på hjemmesiden www.prima-nordmannsgran.dk og vælge netop den størrelse juletræ, der passer perfekt til din familie. Hjemmesiden guider dig nemt igennem valget fra træ til betaling.

På siden kan du også vælge en fod, som kan monteres på træet – uden brug af værktøj. Og har du lyst til et træ i ægte nordisk stil, kan du vælge specialdesignet pynt til dit træ og H.C. Andersen lysholdere, som leveres i praktiske gemmeæsker, så pynten kan bruges år efter år.

Det er Fengers Nordmannsgran, der i samarbejde med idényt tilbyder denne fordelagtige juletræsservice. 

Find og bestil dit juletræ her - husk du får en livingly stjerne med gratis. 

Mange størrelser og uden hormoner

Juletræerne kan vælges i størrelser fra 1 m og op til 2,5 m.

Dit træ er dyrket i den gode jyske muld og skovet af professionelle skovfolk. Det er vokset op uden brug af hormoner, insekticider eller andre kunstige indgreb. Dit træ bliver leveret i en emballage, der beskytter træet bedst muligt under transporten. Du skal bare give det en spand koldt vand, når du har fjernet emballagen. Så er det klar til at skabe stemming inden døre.

Levering af træerne sker i tidsrummet 8 – 16 i ugerne 50 og 51. 

Du kan læse meget mere om årets juletræ her.

Dit juletræ er frisskovet og af topkvalitet med harmoniske gren-kranse og dyrket uden brug af hormoner eller pesticider.

Den smukke, enkle stjerne, som de første 500 juletræskøbere får med i købet, er nem at samle og vil stråle i toppen af dit træ.

Gør julen lettere og bestil dit juletræ nu!

27. november 2017
Mere om Jul

Sådan laver du den smukkeste julepynt med ting fra efterårshaven

Jul Køber du normalt adventskrans og juledekorationer i dyre domme hos blomsterbutikkerne? Gå i stedet en tur i haven og find unik julepynt til ingen penge - se hvordan her. 

Hvis du interesserer dig for miljøet, skal du ikke købe dette...

Jul Eksport og salg af juletræer er en stor industri i Danmark. Både Naturstyrelsen og ex-juletræsproducent peger nu på, at succesen er opnået...

De 20 følelser vi alle gennemgår juleaftensdag

Jul Julens traditioner er forskellige fra familie til familie. Men uanset hvordan du fejrer jul, så kan du garanteret genkende flere af disse...

Andesovs - sådan laver du den perfekte brune sovs

Jul Andesovsen skal helst ikke skille og hverken blive for fed eller for salt. Her er en opskrift på andesovs lavet på andens egen sky. Se også 6 enkle tips og huskeregler til, hvordan du får succes med din andesovs juleaften og ved alle mulige andre festlige lejligheder. 

12 apps der gør julen bedre og lettere

Jul Kom i julestemning og få overblik over julens gøremål med disse 12 apps.

10 ideer til julens gaveindpakninger

Jul De bedste julegaver er de personligt udvalgte gaver. Men den rigtige indpakning sætter lige prikket over i’et, og så pynter det tilmed så...

8 skønne julegave-idéer til hunden

Jul Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8 gaver du - næsten - ikke kan gå galt i byen med. 

Derfor bliver du mere lykkelig af at pynte op til jul tidligt

Jul Hvis du synes, at julepynt kun hører december til, så er der god grund til at læse med her. Ifølge eksperter kan du nemlig blive gladere,...

And eller flæskesteg - hvad er mest dansk?

Jul Krigen mellem anden og flæskestegen raser op til jul, men hvilken af de to julespiser er egentlig den meste danske? Svaret er faktisk ret...

7 råd til hvordan du skåner miljøet gennem julen

Jul Hver jul smides utallige juletræer og tonsvis af gavepapir ud efter kun kort af være blevet brugt – for ikke at nævne det enorme madspild, der ligeledes finder sted i juledagene. Det er ikke godt for miljøet. Vi har derfor samlet 7 gode råd til en bæredygtig jul.

Dansk julemusik - de 10 største hits

Jul Der er mange danske sangere og musikere, der har forsøgt sig med julesange. Ikke alle er blevet hits, men det blev disse 10 danske julesange...

5 fantastiske julekranse du selv kan lave

Jul En julekrans sætter den helt rigtige julestemning, lige fra du går ind ad hoveddøren. Se disse 5 forskellige julekranse, du selv kan lave.

2 overraskende metoder til at lave kunstig sne

Jul Det er ikke rigtig jul uden sne. Når det danske vejr, ikke altid kan leve op til dette, må vi jo bare sørge for det selv. Her er 2 måder, du kan lave kunstig sne på.

Mandelgave - 10 ideer til gaver alle vil elske

Jul Mangler du en idé til årets mandelgave, som alle voksne vil blive glade for? Så finder du her 10 sikre succeser: de tre klassiske mandelgave...

3 måder at få din kaffe til at emme af jul

Jul Julen er for de fleste indbegrebet af varme og hygge, og netop de to ord forbindes også ofte med kaffe. Her kan du se, hvordan du på 3...