Find den pakkekalender, der passer perfekt til dig eller en du holder af.
Find den pakkekalender, der passer perfekt til dig eller en du holder af. Foto: Wallyandwhiz.com

Årets bedste jule- og pakkekalendre

En pakkekalender fyldt med chokolade, øl eller bolsjer gør juletiden lidt mere speciel. Her får du 14 bud på smagfulde og kreative jule- og pakkekalendre.

1. Chokoladekalender fra Peter Beier 

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af i julemåneden, er en julekalender med lækre chokolader fra Peter Beier sagen. Julekalenderen indeholder dessertchokolader, pyramidepinde og miniplader. 

Kalenderen koster 329 kroner og kan købes hos Pbchokolade.dk

2. Juleøl Kalender 

   

Med den lækre juleøl kalender kan du nyde den lange julemåned endnu mere. Julekalenderen indeholder special øl fra seks forskellige, danske bryggerier som Refsvindinge Bryggeri, Thisted Bryghus og Hancock Bryggerierne. Hver øl indeholder 33 cl. 

Juleøl kalenderen kan købes hos Maggies til 599 kroner.

3. Økologisk velsmag til to

Æsken er trykt med et flot julemotiv i sølv og indeholder 2 stykker chokolade pr. låge, så du kan dele med én, du holder af. Der er chokolader i 12 forskellige varianter, så der skulle være lidt for enhver smag. Julekalenderen indeholder 12 dejlige stykker: Valencia, Piemonte, Amber, Praliné Truffle, Læsø, Mint, Fleur D´Orange, Liqourice, Amber bar, Dark bar, Milk bar og Praliné. 

Summerbird Kalenderen koster 340 kroner. inklusiv fragt og kan købes her

Idenyt Julekalender

Gå ikke glip af idenyts julekalender, hvor du hver dag frem til 1. Juledag har chancen for at vinde en skøn gave i dagens kalenderlåge. I år tager vi forskud på juleglæden med fem ekstra gaver -  og åbner allerede årets første kalenderlåge den 26. November. Tilmeld dig her.

4. Bolscheriets julekalender

Bolcheriets julekalender er det perfekte alternativ til den traditionelle julekalender. 24 små søde æsker med kvalitetsbolcher og -karameller til hver eneste dag. Kalenderen får du, som vist, i små trekantede fine æsker, som du eksempelvis kan hænge op på en gren eller på juletræet. Hver æske indeholder en ny smagsvariant med tre styks i, så familien kan smage. Julekalenderen koster 249 kroner eksklusiv forsendelse og kan blandt andet købes her.

5. Pakkekalender med værktøj

  

Fyld værkstedet op med 24 kalendergaver med værktøj. Pakkekalenderen passer perfekt til ‘gør det selv’-manden og indeholder blandt andet en bidetang, en nedstryger, en fugepistol, et vaterpas og meget mere. 

Køb pakkekalenderen for 995 kroner hos Sjovhilsen.dk. 

6. Håndlavede overraskelser fra Karamelleriet

Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra d 1. til d 24. december bag hver låge får en lille bid af Karamelleriets søde overraskelser. Julekalenderen er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde – og så kan den endda hænges på væggen.

Du bliver budt på flødekarameller - 11 forskellige slags, klippestykker, bløde drageringer og en helt ny kaffe karamel – kun lavet til denne kalender. Hold den for dig selv – eller del med én du holder af. Der er nok til to.

Pris 269 kroner og den kan købes her

7. Julekalenderen til dit kæledyr

Alle skal kunne mærke, at det er jul – også dine kæledyr. Så her finder du julekalenderen til din kat, hund, gnaver, kanin eller hundehvalp. De vil helt sikkert ikke protesterer over at være med til at tælle ned til jul. 

8. Skrabe julekalender

Skrabekalenderen er efterhånden en julekalender, der hænger på manges køleskabslåger. Den håbefulde iver efter de 10 juletræer er en god måde at tælle ned til d. 24 – både hvad angår milliongevinsten i julekalenderen og hvad angår juleaften.

Skrabe julekalenderen fra Danske Spil kan blandt andet købes i dagligvarebutikker til 50 kroner.  

9. Byg din egen julekalender

Ønsker du at give en helt personlig julekalender, til en du holder af, så tilbyder Giving Deer en byg-selv-kalender. Der findes kalendertyper til både adventsgaver eller pakkekalender til hver dag, ligesom der findes forskellige fine motiver. Du kan vælge selv at fylde rummene op med gaver, mikse din personlige kalender med Giving Deers gavefyld eller købe en færdigpakket kalender fra Giving Deer.

Kalenderen uden indhold kan købes for 70 kroner eksklusiv fragt og forsegling her

10. Gourmet vingummi

Er du hverken til karameller, lakrids, bolcher, chokolade eller øl, så er vingummier måske sagen. Denne julekalender indeholder ikke bare vingummi, men gourmet vingummi uden gluten, farvestoffer samt smagsgivere - og så er de veganske. Der er 12 smagsvarianter præsenteret i en flot udfoldelig kalender.

Du kan købe Wally and Whiz kalenderen til 299 kroner her.

11. Varme julekalendere

Ventetiden til juleaften kan være lang og kold, men så er det godt, at du kan varme dig på en god kop kaffe eller te i dagene op til jul. Magasin har en kaffekapsel julekalender, som er kompatibel med Nespresso maskiner. Er du derimod te-drikker har magasin en fin julekalender med små skuffer, der rummer tebreve og –dåser fra Nute og T-Town.

De kan begge købes på Magasin.dk og prisen ligger på henholdsvis 395 kroner for te-kalenderen og 225 kroner for kaffejulekalenderen

12. Rom Julekalenderen

 

Julekalenderen indeholder 24 flasker rom a 2 cl, der ikke tidligere har været med i kalenderen – og som kommer fra 24 forskellige lande. Kalenderen indeholder igen i år et lækkert glas, og smagsskemaet ’Tasting Notes’ er printet og vedlagt sammen med kalenderen. 

Rom Julekalenderen koster 595 kroner og kan købes her.

13. Julekalender med lakridser

Er du vild med Johan Bülows søde og salte lakridser, så er denne julekalender perfekt til dig. Pakkekalenderen er fyldt med lækre overraskelser, men du kan være sikker på at få seks stykker lakrids hver dag. 

Kalenderen koster 600 kroner og kan købes her.  

14. Julekalender med lakridspiber

Med en Skipper’s Pipes julekalender er kursen sikkert sat mod juleaften. Igen i år kan vi glæde os til en julekalender med både de skønne originale Skipper’s Pipes og Seasalt varianten – og der er naturligvis også noget særligt bag låge 24, så den heldige skipper kan vente i forventningens glæde på træ og gaver.

Forhandles i dagligvarerbutikker til 120 kroner.

15. Den kreative pakkekalender 

Hvis du er i det kreative hjørne og selv har lyst til at lave en julekalender, så kan du bliver inspireret her, hvor vi giver en komplet guide til, hvordan du laver en smuk julekalender i træ. Det bedste ved den er at den kan bruges igen og igen. 

Idenyt Julekalender

Husk at tilmelde dig idenyts julekalender, hvor du hver dag frem til 1. Juledag har chancen for at vinde en skøn gave i dagens kalenderlåge. I år tager vi forskud på juleglæden med fem ekstra gaver -  og åbner allerede årets første kalenderlåge den 26. November. Tilmeld dig her.

 

 

13. november 2018
Mere om Jul

Danske juletræer ramt af frygtet sygdom

Vil du danse om et juletræ med misfarvede og bare grene? Nordmannsgranen har i mange år været danskernes favoritjuletræ, men nu er træsorten blevet ramt af en sygdom, der årligt koster de danske juletræsproducenter op til 50 millioner kroner. 

Sådan skaber du den smukkeste julepynt med løgblomster

I vinterhalvåret bliver løgblomster ofte plantet i krukker og potter til udendørs pynt. Men blomsterne og deres løg kan bruges til meget...

Sådan laver du den smukkeste julepynt med ting fra efterårshaven

Køber du normalt adventskrans og juledekorationer i dyre domme hos blomsterbutikkerne? Gå i stedet en tur i haven og find unik julepynt til...

Hvis du interesserer dig for miljøet, skal du ikke købe dette...

Eksport og salg af juletræer er en stor industri i Danmark. Både Naturstyrelsen og ex-juletræsproducent peger nu på, at succesen er opnået på bekostning af miljøet. Storforureneren er én bestemt sort af juletræer - det allermest populære.

De 20 følelser vi alle gennemgår juleaftensdag

Julens traditioner er forskellige fra familie til familie. Men uanset hvordan du fejrer jul, så kan du garanteret genkende flere af disse...

12 apps der gør julen bedre og lettere

Kom i julestemning og få overblik over julens gøremål med disse 12 apps.

10 ideer til julens gaveindpakninger

De bedste julegaver er de personligt udvalgte gaver. Men den rigtige indpakning sætter lige prikket over i’et, og så pynter det tilmed så flot under juletræet.

8 skønne julegave-idéer til hunden

Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8...

Derfor bliver du mere lykkelig af at pynte op til jul tidligt

Hvis du synes, at julepynt kun hører december til, så er der god grund til at læse med her. Ifølge eksperter kan du nemlig blive gladere,...

And eller flæskesteg - hvad er mest dansk?

Krigen mellem anden og flæskestegen raser op til jul, men hvilken af de to julespiser er egentlig den meste danske? Svaret er faktisk ret entydigt. 

7 råd til hvordan du skåner miljøet gennem julen

Hver jul smides utallige juletræer og tonsvis af gavepapir ud efter kun kort af være blevet brugt – for ikke at nævne det enorme madspild,...

Dansk julemusik - de 10 største hits

Der er mange danske sangere og musikere, der har forsøgt sig med julesange. Ikke alle er blevet hits, men det blev disse 10 danske julesange...

5 fantastiske julekranse du selv kan lave

En julekrans sætter den helt rigtige julestemning, lige fra du går ind ad hoveddøren. Se disse 5 forskellige julekranse, du selv kan lave.

2 overraskende metoder til at lave kunstig sne

Det er ikke rigtig jul uden sne. Når det danske vejr, ikke altid kan leve op til dette, må vi jo bare sørge for det selv. Her er 2 måder,...

Det geniale kogekone-trick: Risengrød skal koges i sengen

I gamle dage brugte husmødrene en høkasse til at koge risengrøden færdig. I dag lægger vi den i seng. Her er opskriften på risengrøden, der...