Årets bedste jule- og pakkekalendre

Jul

En pakkekalender fyldt med chokolade, øl eller bolsjer gør juletiden til noget særligt. Her får du seks bud på smagfulde jule- og pakkekalendre.

1. Pibehygge i god lakrids

Med en Skipper’s Pipes julekalender er kursen sikkert sat mod juleaften. Igen i år kan vi glæde os til en julekalender med både de skønne originale Skipper’s Pipes og Seasalt varianten – og der er naturligvis også noget særligt bag låge 24, så den heldige skipper kan vente i forventningens glæde på træ og gaver.

Forhandles i dagligvarerbutikker til 120 kroner.

2. Brygmesterens julekalender 

Pakkekalenderen som er fyldt med 24 udsøgte kvalitetsøl fra Thisted Bryghus. Så kan du nyde den lange julemåned med 12 forskellige special øl hver dag frem til jul.

Forhandles i dagligvarebutikker til 319 kroner.

3. Økologisk velsmag til to

Æsken er trykt med et flot julemotiv i sølv og indeholder 2 stykker chokolade pr. låge, så du kan dele med én, du holder af. Der er chokolader i 12 forskellige varianter, så der skulle være lidt for enhver smag. Julekalenderen indeholder 12 dejlige stykker: Valencia, Piemonte, Amber, Praliné Truffle, Læsø, Mint, Fleur D´Orange, Liqourice, Amber bar, Dark bar, Milk bar og Praliné. 

Summerbird Kalenderen koster 340 kr. inklusiv fragt og kan købes her

4. Bolscheriets julekalender

Bolcheriets julekalender er det perfekte alternativ til den traditionelle julekalender. 24 små søde æsker med kvalitetsbolcher og -karameller til hver eneste dag. Kalenderen får du, som vist, i små trekantede fine æsker, som du eksempelvis kan hænge op på en gren eller på juletræet. Hver æske indeholder en ny smagsvariant med tre styks i, så familien kan smage. Julekalenderen koster 279 kr. eksklusiv forsendelse og kan blandt andet købes her.

5. Håndlavede overraskelser fra Karamelleriet

Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra d 1. til d 24. december bag hver låge får en lille bid af Karamelleriets søde overraskelser. Julekalenderen er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde – og så kan den endda hænges på væggen.

Du bliver budt på flødekarameller - 11 forskellige slags, klippestykker, bløde drageringer og en helt ny kaffe karamel – kun lavet til denne kalender. Hold den for dig selv – eller del med én du holder af. Der er nok til to.

Pris 249 kr. plus forsendelse og den kan købes her

6. Julekalenderen til dit kæledyr

Alle skal kunne mærke, at det er jul – også dine kæledyr. Så her finder du julekalenderen til din kat, hund, gnaver, kanin eller hundehvalp. De vil helt sikkert ikke protesterer over at være med til at tælle ned til jul. 

7. Skrabe julekalender

Skrabekalenderen er efterhånden en julekalender, der hænger på manges køleskabslåger. Den håbefulde iver efter de 10 juletræer er en god måde at tælle ned til d. 24 – både hvad angår milliongevinsten i julekalenderen og hvad angår juleaften.

Skrabe julekalenderen fra Danske Spil kan blandt andet købes i dagligvarebutikker til 50 kroner.  

8. Byg din egen julekalender

Ønsker du at give en helt personlig julekalender, til en du holder af, så tilbyder Giving Deer en byg-selv-kalender. Der findes kalendertyper til både adventsgaver eller pakkekalender til hver dag, ligesom der findes forskellige fine motiver. Du kan vælge selv at fylde rummene op med gaver, mikse din personlige kalender med Giving Deers gavefyld eller købe en færdigpakket kalender fra Giving Deer.

Kalenderen uden indhold kan købes for 70 kroner eksklusiv fragt og forsegling her

9. Gourmet vingummi

Er du hverken til karameller, lakrids, bolcher, chokolade eller øl, så er vingummier måske sagen. Denne julekalender indeholder ikke bare vingummi, men gourmet vingummi uden gluten, farvestoffer samt smagsgivere - og så er de veganske. Der er 12 smagsvarianter præsenteret i en flot udfoldelig kalender.

Du kan købe Wally and Whiz kalenderen til 290 kroner her eller finde den nærmeste forhandler her.

10. Varme julekalendere

Ventetiden til juleaften kan være lang og kold, men så er det godt, at du kan varme dig på en god kop kaffe eller te i dagene op til jul. Magasin har en kaffekapsel julekalender, som er kompatibel med Nespresso maskiner. Er du derimod te-drikker har magasin en fin julekalender med små skuffer, der rummer tebreve og –dåser fra Nute og T-Town.

De kan begge købes på Magasin.dk og prisen ligger på henholdsvis 395 kroner for te-kalenderen og 225 kroner for kaffejulekalenderen

29. november 2017
Mere om Jul

Sådan laver du den smukkeste julepynt med ting fra efterårshaven

Jul Køber du normalt adventskrans og juledekorationer i dyre domme hos blomsterbutikkerne? Gå i stedet en tur i haven og find unik julepynt til ingen penge - se hvordan her. 

Hvis du interesserer dig for miljøet, skal du ikke købe dette...

Jul Eksport og salg af juletræer er en stor industri i Danmark. Både Naturstyrelsen og ex-juletræsproducent peger nu på, at succesen er opnået...

De 20 følelser vi alle gennemgår juleaftensdag

Jul Julens traditioner er forskellige fra familie til familie. Men uanset hvordan du fejrer jul, så kan du garanteret genkende flere af disse...

Andesovs - sådan laver du den perfekte brune sovs

Jul Andesovsen skal helst ikke skille og hverken blive for fed eller for salt. Her er en opskrift på andesovs lavet på andens egen sky. Se også 6 enkle tips og huskeregler til, hvordan du får succes med din andesovs juleaften og ved alle mulige andre festlige lejligheder. 

12 apps der gør julen bedre og lettere

Jul Kom i julestemning og få overblik over julens gøremål med disse 12 apps.

10 ideer til julens gaveindpakninger

Jul De bedste julegaver er de personligt udvalgte gaver. Men den rigtige indpakning sætter lige prikket over i’et, og så pynter det tilmed så...

8 skønne julegave-idéer til hunden

Jul Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8 gaver du - næsten - ikke kan gå galt i byen med. 

Derfor bliver du mere lykkelig af at pynte op til jul tidligt

Jul Hvis du synes, at julepynt kun hører december til, så er der god grund til at læse med her. Ifølge eksperter kan du nemlig blive gladere,...

And eller flæskesteg - hvad er mest dansk?

Jul Krigen mellem anden og flæskestegen raser op til jul, men hvilken af de to julespiser er egentlig den meste danske? Svaret er faktisk ret...

7 råd til hvordan du skåner miljøet gennem julen

Jul Hver jul smides utallige juletræer og tonsvis af gavepapir ud efter kun kort af være blevet brugt – for ikke at nævne det enorme madspild, der ligeledes finder sted i juledagene. Det er ikke godt for miljøet. Vi har derfor samlet 7 gode råd til en bæredygtig jul.

Dansk julemusik - de 10 største hits

Jul Der er mange danske sangere og musikere, der har forsøgt sig med julesange. Ikke alle er blevet hits, men det blev disse 10 danske julesange...

5 fantastiske julekranse du selv kan lave

Jul En julekrans sætter den helt rigtige julestemning, lige fra du går ind ad hoveddøren. Se disse 5 forskellige julekranse, du selv kan lave.

2 overraskende metoder til at lave kunstig sne

Jul Det er ikke rigtig jul uden sne. Når det danske vejr, ikke altid kan leve op til dette, må vi jo bare sørge for det selv. Her er 2 måder, du kan lave kunstig sne på.

Mandelgave - 10 ideer til gaver alle vil elske

Jul Mangler du en idé til årets mandelgave, som alle voksne vil blive glade for? Så finder du her 10 sikre succeser: de tre klassiske mandelgave...

3 måder at få din kaffe til at emme af jul

Jul Julen er for de fleste indbegrebet af varme og hygge, og netop de to ord forbindes også ofte med kaffe. Her kan du se, hvordan du på 3...