Sortér efter:
SmartHome
SmartHome Det er ikke altid lige nemt at finde julegaver til manden, der tror, at han har alt. Derfor giver vi dig her en guide til årets smarteste...
Julegaveideer
Julegaveideer Turkis/kobber. Afbryder på lampen. H: 135,5 cm. Ekskl. Pære.
Julegaveideer
Julegaveideer IXO V. 3,6 V lithium batteri.1,5 AH. Lys. Inkl. 10 bits. Leveres i flot gaveæske.
Julegaveideer
Julegaveideer W177. Vejrudsigt. Vindhastighed/-retning. Lufttryk og luftfugtighed, temperatur, nedbør, Kulde-/varmeindex.
Julegaveideer
Julegaveideer Jakke i tre lag med yderstof i vævet polyester, TPU-membran med særdeles god åndbarhed og tynd, perforeret mikro-fleece inderst.
Julegaveideer
Julegaveideer En gave, der giver gode bøffer, brænde til pejsen eller et præcist snit. Med andre ord - gi' en gasgrill, en kædesav eller en fugeskærer.
Julegaveideer
Julegaveideer Enkel og innovativ lampe, som er skarp i udtrykket, og yderst funktionel og alsidig med mange anvendelsesmuligheder.
Julegaveideer
Julegaveideer Travel shaver er med klassiske look og rene linjer. Lille og effektiv, måler kun 8,5x4,5 cm og ligger godt i hånden.
Julegaveideer
Julegaveideer Den elektroniske p-skive indstiller automatisk parkeringstidspunktet uden komplicerede installationer eller ledninger.
Julegaveideer
Julegaveideer Bellevues nye oplevelse Smagen af Danmark byder på klassisk dansk mad, som mor lavede den. Frit valg mellem spisesteder i hele landet
Julegaveideer
Julegaveideer Lys hverdagen op for en du er glad for. Hvad er vel bedre end at give en gave til en du er glad for, og som du ved, at han/hun også vil...
Julegaveideer
Julegaveideer De nye kompakte 10,8 V maskiner fra Makita er den perfekte julegave til handymanden. Her får du masser af power i en lille pakke.
Julegaveideer
Julegaveideer Et alsidigt knivsæt, med en stor og lidt mindre japansk kokkekniv, der rækker meget langt i køkkenet.
Julegaveideer
Julegaveideer Få trykt din egen kalender med dine yndlingsfotos, lærredprint, eller din egen fotobog. Mulighederne er mange! En unik julegave. Oplagte...
Julegaveideer
Julegaveideer OptiGrill viser hvordan stegningen skrider frem, så du altid ved præcis hvornår din bøf er rød, medium eller gennemstegt. Det sikrer et...
Julegaveideer
Julegaveideer Vi er ikke i tvivl – Lala Berlin står højt på ønskelisten i år! Shop alt fra sanselige duftlys til bløde tørklæder i cashmere uld.
Julegaveideer
Julegaveideer Jakke i materiale der er åndbart og beskytter mod al slags vind og vejr. Soft shell er både let, blødt og behageligt.
Julegaveideer
Julegaveideer Trendy herreur med seje detaljer og lænke i børstet stål. Sort urskive og rød sekundviser med 'kronograf-look'.
Julegaveideer
Julegaveideer Brug SLICE som magnetfri knivholder i køkkenet, og opbevar yndlings kogebogen, grydelapperne og de friske urter lige ved hånden.
Julegaveideer
Julegaveideer Sportsbrillerne er super lette og kan bruges til stort set alle typer sport, med en justérbar næseryg og stænger af gummi.
Julegaveideer
Julegaveideer Stilrent look, der matcher både ultramoderne og mere klassisk indretning. Fungerer både som sofabord og som lille ekstrabord
Julegaveideer
Julegaveideer Med udsigt over smukke Flensborg Fjord ligger denne historiske perle: Benniksgaard Hotel. Hotelophold fra DKK 999,- pr. pers, inkl. 3...
Julegaveideer
Julegaveideer Med Henrik Boserups nye digitale stegetermometer ved du altid hvornår din, bøf, steg eller and er som du vil have den.
Julegaveideer
Julegaveideer Visible Difference er en spa-inspireret, essentiel og målrettet hudplejeserie, der hjælper med at skabe balance i huden.
Julegaveideer
Julegaveideer Find din julegave på vores online shop – gratis levering i storkøbenhavn. Eller besøg vores showroom og møbelværksted på Amager.
Julegaveideer
Julegaveideer Julegaven til ham/hende der gerne vil opnå perfekte rengøringsresultater på ingen tid. Køb den originale vinduesvasker fra Kärcher.
Julegaveideer
Julegaveideer Sammensæt din egen personlige vægdekoration i denne skønne ramme i lakeret træ med indbygget opslagstavle og glaslåge.
Julegaveideer
Julegaveideer Quiz Battle er et brætspil som indeholder 2.400 opgaver i 6 forskellige kategorier.
Julegaveideer
Julegaveideer Paso Tri er designet af Thomas Darø og er en komplet serie bestående af pendel, bord- og gulvlampe med skærme i forskellige farver
Julegaveideer
Julegaveideer Quooker Fusion er en hane med koldt, varmt og kogende vand i én og samme hane. Standby forbruget er kun 45 øre pr. døgn.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.