Her er vinderne! De pynter mest dekorativt

Jul

BO BEDRE, Bolig Magasinet og idényt har igen fået hundredevis af bud i konkurrencen om Danmarks flotteste pynt. Her er de ti bedste.

 • Camilla Herlin Seeberg

  Camilla Herlin Seeberg har lavet et lille tableau med en glasmontre, et stykke træ, mos, kviste og julepynt.

 • Eva Stæhr Christensen

  Eva Stæhr Christensens Bjørn Wiinblad-hjerte lægger sig fint op af den nye måder at bruge den skønne designers illustrationer på.

 • Frederikke Bjerregaard Kildevæld

  Frederikke Bjerregaard Kildevæld benytter sig af de store keramik-klassikeres formsprog, bl.a. Kählers (vaserne) og har trukket røde bær fra haven ind i stuen.

 • Heidi Maria Fournier

  Heidi Maria Fourniers bud er fine 'grantræer med sne' skabt af keramikstjerner. Kunstværket bagved og troldgrenene giver det sidste.

 • Ida Thestrup

  Ida Thestrups spinkle nåletræ er placeret i en dekorativ sæk med typografi og pyntet enkelt og lyst.

 • Nina Lath

  Nina Laths julekonfekt på pinde har humor, og hun har samtidig valgt sjove og delikate farver.

 • Pernille Grønkjær Taatø

  Pernille Grønkjær Taatøs vindue er nordisk minimalisme foldet flot ud. Hvidt, sort og naturens egne afdæmpede toner sætter stilen.

 • Inge-Marie Stensen Hansen

  Inge-Marie Stensen Hansen har hængt keramikstjerner i lædersnore op på en træstang og giver dem et personligt præg med printede fotografier af de yngste i familien.

 •  Anne-Kathrine Christensen

  Anne-Kathrine Christensen skaber sit eget lille univers med en veteranbilmodel og et plasticjuletræ. Det er hyggeligt og dekorativt.

 • Jeanette Schultz

  Jeanette Schultz' minitræ kommer direkte fra naturen. Her er brugt små stykker drivtømmer fundet på stranden.

Se alt indhold
12. december 2014
Mere om Jul

Sådan laver du den smukkeste julepynt med ting fra efterårshaven

Jul Køber du normalt adventskrans og juledekorationer i dyre domme hos blomsterbutikkerne? Gå i stedet en tur i haven og find unik julepynt til ingen penge - se hvordan her. 

Hvis du interesserer dig for miljøet, skal du ikke købe dette...

Jul Eksport og salg af juletræer er en stor industri i Danmark. Både Naturstyrelsen og ex-juletræsproducent peger nu på, at succesen er opnået...

De 20 følelser vi alle gennemgår juleaftensdag

Jul Julens traditioner er forskellige fra familie til familie. Men uanset hvordan du fejrer jul, så kan du garanteret genkende flere af disse...

Andesovs - sådan laver du den perfekte brune sovs

Jul Andesovsen skal helst ikke skille og hverken blive for fed eller for salt. Her er en opskrift på andesovs lavet på andens egen sky. Se også 6 enkle tips og huskeregler til, hvordan du får succes med din andesovs juleaften og ved alle mulige andre festlige lejligheder. 

12 apps der gør julen bedre og lettere

Jul Kom i julestemning og få overblik over julens gøremål med disse 12 apps.

10 ideer til julens gaveindpakninger

Jul De bedste julegaver er de personligt udvalgte gaver. Men den rigtige indpakning sætter lige prikket over i’et, og så pynter det tilmed så...

8 skønne julegave-idéer til hunden

Jul Har du husket at købe en julegave til hunden? Den slags kan godt være vanskeligt. For hvad ønsker en hund sig egentlig til jul? Her er 8 gaver du - næsten - ikke kan gå galt i byen med. 

Derfor bliver du mere lykkelig af at pynte op til jul tidligt

Jul Hvis du synes, at julepynt kun hører december til, så er der god grund til at læse med her. Ifølge eksperter kan du nemlig blive gladere,...

And eller flæskesteg - hvad er mest dansk?

Jul Krigen mellem anden og flæskestegen raser op til jul, men hvilken af de to julespiser er egentlig den meste danske? Svaret er faktisk ret...

7 råd til hvordan du skåner miljøet gennem julen

Jul Hver jul smides utallige juletræer og tonsvis af gavepapir ud efter kun kort af være blevet brugt – for ikke at nævne det enorme madspild, der ligeledes finder sted i juledagene. Det er ikke godt for miljøet. Vi har derfor samlet 7 gode råd til en bæredygtig jul.

Dansk julemusik - de 10 største hits

Jul Der er mange danske sangere og musikere, der har forsøgt sig med julesange. Ikke alle er blevet hits, men det blev disse 10 danske julesange...

5 fantastiske julekranse du selv kan lave

Jul En julekrans sætter den helt rigtige julestemning, lige fra du går ind ad hoveddøren. Se disse 5 forskellige julekranse, du selv kan lave.

2 overraskende metoder til at lave kunstig sne

Jul Det er ikke rigtig jul uden sne. Når det danske vejr, ikke altid kan leve op til dette, må vi jo bare sørge for det selv. Her er 2 måder, du kan lave kunstig sne på.

Mandelgave - 10 ideer til gaver alle vil elske

Jul Mangler du en idé til årets mandelgave, som alle voksne vil blive glade for? Så finder du her 10 sikre succeser: de tre klassiske mandelgave...

3 måder at få din kaffe til at emme af jul

Jul Julen er for de fleste indbegrebet af varme og hygge, og netop de to ord forbindes også ofte med kaffe. Her kan du se, hvordan du på 3...