Billedet herover er fra Auning i 2014 og taget af Finn Bojer.
Billedet herover er fra Auning i 2014 og taget af Finn Bojer.
Har du Danmarks flotteste juleudsmykkede hus?
START: 25 november 2015 |SLUT: 22 december 2015

På idényt.dk elsker vi juledekorerede huse og vil gerne se dit – eller hele din gades. Læg billeder af fantasifuldt oplyste og pyntede huse op her, og måske vinder du titlen "Årets flotteste juleudsmykkede hus."

Lyskæder og nisser er en fast del af de danske parcelhuskvarterer i november og december – og heldigvis for det. Det lyser op i mørket, og der går konkurrence i at pynte det mest imponerende hus.

På idényts redaktion har vi lagt mærke til, at danske husejere bliver bedre og bedre til at illuminere husfacaden og være kreative med pynten udendørs.

Vi vil gerne være med fra start i sæsonen 2015, og derfor sætter vi denne online konkurrence i gang: Læg billeder af dit eller andres huse op her. Skriv eventuelt gade- og bynavne og lidt om traditionerne bag. Vi kårer Danmarks flotteste udendørs julepynt inden jul.

Send dit billede ved at trykke på "tilføj billede" nederst - og gerne i dag.

Sortér efter:
Af: Mette Abrahamsen
72 stemmer

Julehuset i Carlsro

Folk kommer fra nær og fjern hver år for at se de nye ting og rigtig komme i julestemning. Traditionen har kørt siden 2008 og tager 60...

Af: Connie Pehrson
143 stemmer

Julehuset i aalborg

Vores forhave i sin glans haven er meget kønnet når man går rundt om den så kan man også hører vandet ridsle

Af: Betina Rosenlund
6 stemmer

Julelys

Traditionen i fam.Rosenlund hvert år. Vi synes det er smukt og skaber en skøn julestemning.. L.kr.Larsensvej i 5540 Ullerslev

Af: Roberto Schäfer
7 stemmer

et stjerne er født

et stjern af palleraster med baggrundsbelysning

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.