Denne artikel er sponsoreret
Foto: Getty Images & PR-fotos

Find nye vinduer og døre der passer til dit hus

Vil du have mere lys og luft ind i dit hjem? Så hop med på trenden og installér store og fyldige vinduer og døre. Her får du fem bud på, hvad du kan vælge.

Når solen stråler ind gennem vinduet, giver det  helt varm og rar følelse indeni. Selvom vi har varmekilder inde i huset, er det ikke helt det samme, som at føle naturens egen varme. 

I dag får nybyggede huse større og flere døre og vinduer. Mange vælger at få hele vægge erstattet af store faste vinduespartier bygget sammen med enkelte eller dobbelte terrassedøre eller skydedøre. På den måde får du mere lys ind i boligen samtidig med vinduer eller terrassedøre, der kan åbnes eller skydes væk.

 

 


 

Rationel leverer rammerne for dagslys

Det er forår og sommeren nærmer sig hastigt med mange solskinstimer og masser af lys. Det giver energi og øget trivsel. 

Flere og flere boligejere vælger i dag store vindue frem for bitte små glughuller, så lyset kan strømme ind hjemmet.

Hos Rationel specialiserer de sig i vinduer, der udnytter solens lys optimalt. De ved, at daglyset har stor betydning for vores humør og velbefindende. 

For dem er det vigtigt at skabe hjem med gode energier, et sundt indeklima og masser af dagslys. Lyset bliver påvirket af vinduets størrelse, konstruktion og placering – ting, som de hos Rationel har brugt år på at udvikle og forske i.

 

Værn om boligens udtryk, udsigt og sikkerhed med et glasværn

Et glasværn er et populært valg hos boligejere, der ønsker en elegant, tidløs og funktionel løsning. Med et glasværn kan du afskærme for vind og samtidigt bevare den gode udsigt, uden at gå på kompromis med sikkerhed og tryghed.

Glasværn af Svane Glas følger altid Glasindustriens vejledninger for at skabe den nødvendige sikkerhed, hvor dette kræves.

Desuden tilbyder de forskellige fastgørelsesmuligheder inden for glasværn og kan derfor løse stort set alle opgaver – ingen er hverken for store eller for små.
 

Forbind inde- og udelivet – hele året

Store vinduespartier ud mod terrassen er ikke blot med til at lukke dagslyset ind. De er også med til at forlænge årets sæsoner og gør det muligt at få en bedre forbindelse mellem inde- og udelivet. 

Når du vælger en terrassedør eller en skydedør fra VELFAC, får du nem adgang til haven og terrassen, og du vil opleve, at du udnytter pladsen inde og ude bedst muligt. 

Vælger du en energioptimeret løsning, vil du også opleve, at du selv om vinteren kan rykke helt tæt på vinduespartierne uden at opleve træk og kulde.  


 

Vinduer og døre fra Vinduesgrossisten til gennemsigtige priser

Vinduesgrossisten.dk sælger de kvalitetsvinduer og døre i træ, træ/alu og plast til private. Du køber direkte fra deres fabrik og sparer de dyre mellemled.

Selvom de sælger online, sidder en af deres rådgivere klar ved chatten og telefonen.
Hos Vinduesgrossisten har du kontrol over prisen, da du får prisen med det samme på deres webshop. Hos dem skal du ikke vente på et tilbud i flere uger og de kan anslå leveringstiden.

Når bestillingen er lagt, specialfremstilles alle elementer på deres egen fabrik. På denne måde sikrer de, at du får lavet alt efter dine mål og behov.

 

Fremtidens træ/alu vinduer og døre til alle typer huse 

Fyns vinduescenter sælger og montere vinduer og døre, Vi har Fyns største showroom/butik Med udstilling af vinduer og døre fra idealcombi, med deres udviklet idealcore, karmfals i termisk PUR 

Fordele

  • Uforgængelig materiale i våd zone
  • Massiv, superisolerede, lav vægt, glat overflade (nem rengøring)
  • 100 % vand- og fugtresistent
  • Ingen vedligeholdelse af fals
12. april 2019
Mere om Vinduer og døre

Døren binder: sådan reparerer du den

Der er ingen grund til at finde sig i en dør, der binder. Der er mange enkle greb, der kan rette døren op: dørringe, høvling, hængselsvrider - ja, selv en læbestift.

Sørg for, at de nye vinduer passer til huset

Det er vigtigt, at dine nye vinduer passer til husets karakter. De lægger stilen, bestemmer udtrykket og lukker lyset ind.

4 gode grunde til at få ovenlysvindue

Ovenlysvinduer gør rummet "større", giver godt arbejdslys og hjælper med at lufte ud.

Flere vinduer giver størst gevinst

Udnytter du kvadratmeterne under dit tag, er der fordele ved at skifte tagsten ud med nye vinduer.

Genbrug dine gamle vinduer

Dine gamle vinduer, som du måske tænkte skulle på genbrugspladsen, kan sagtens få nyt liv – det handler blot om at være kreativ.

Sådan bør vinduet placeres

Du skal styre efter de fire verdenhjørner og kende til U- og G-værdier, når du skal placere dine energivinduer rigtigt.

Skær ned på varmeregningen ved at udskifte dine vinduer

Hvis dine vinduer er gamle og slidte, kan det være en god investering at skifte dem ud. Du vil måske opdage, at der er mange penge at spare på din varmeregning.

Sådan vedligeholder du nemmest dine vinduer

Du kan ikke helt slippe for at vedligeholde dine vinduer. Der findes dog visse typer vinduer, som kræver en del mindre arbejde.

Video: Undgå svamp og fugt omkring vinduerne

Fugt og kondensvand omkring vinduerne kan give svamp, hvilket ikke er godt - hverken for indeklimaet eller vinduet.

7 gode råd: Mal vinduer som en professionel

Vejr, rensning, slibning - dét er de vigtigste punkter på tjeklisten, når du skal male vinduer. Følg disse 7 råd, så kan du glæde dig over arbejdet længe efter. 

Tjek dine vinduer før efteråret sætter ind

Et kritisk blik og en fugtig klud kan få vinduerne i topform, så de lever længere og holder bedre på varmen. Sørg for at give hele vinduet...

13 gode tips til dine vinduer

Vi har samlet 13 gode råd fra håndværkerne, når du skal montere og renovere dine vinduer. Læs bl.a. om materialevalg, ventilation og opmålin...

Valg af hoveddør - få det store hoveddørsoverblik her

Der er mange muligheder, når du vælger hoveddør. Du kan restaurare den gamle dør eller vælge en ny i en pangefarve. Det kan også være egnens tradition eller husets karakter, der bestemmer dørtypen.

Vælg en hoveddør med stil

Hoveddøren er en vigtig del af husets facade. Den må gerne være karakteristisk, men den må ikke tage magten fra resten af huset ved at være...

Et regnly over hoveddøren bekytter dig og dine gæster

Hvem kender ikke dét at stå og fumle med nøglen til hoveddøren, mens regnen siler ned ad nakken? Det kan du undgå med et såkaldt regnly,...