Denne artikel er sponsoreret
Foto: Vinduespladsen

Sådan vælger du den trappe, der passer bedst til dig og dit hjem

Få gode råd til din nye trappe hos Vinduespladsen. Her får du også mulighed for at sætte dit personlige præg på den trappe du ønsker.

Trin for trin

Gedigne trapper, der er til at betale. VinduesPladsen tilbyder trapper, der passer til formål og omgivelser. Nogle gange er en ligeløbstrappe den rigtige løsning. Andre gange gør adgangs- og pladsforhold det nødvendigt at trappen må sno sig. Udvalget er stort og løsningerne uendelige.

Vi præsenterer dig for et stort antal gennemførte løsninger, trapper som vi har leveret og monteret ude hos vore kunder.

Sikkerhed er vigtigt

VinduesPladsen gør det nemt for dig at anskaffe en elegant og funktionel trappe. Vore erfarne konsulenter kommer ud og præsenterer dig for mange løsningsmodeller og foretager opmåling. Din garanti for at du modtager en trappe, der passer perfekt. Når trappen er produceret kommer rutinerede håndværkere og monterer trappen.

Hvilket design passer dit hjem?

VinduesPladsen leverer trapper i mange forskellige træsorter. Trapperne er som udgangspunkt fremstillet i bøg, men trin og håndlister kan vælges i blandt andet: bøg, eg, fyr, birk, ask og mahogni. Trapper leveres med mange forskellige efterbehandlinger, der sikrer at den kan holde til mange års daglig brug.

Trapper, der er lakeret i en farve, for eksempel hvid er også et populært valg.

Stolper og balustrer fremstilles efter ønske, så der er mulighed for at sætte et personligt præg på den trappe der ønskes. Træ kan naturligvis også kombineres med stål og glas, der passer perfekt ind i nutidens foretrukne nybyggeri.

Trapper fylder ofte overraskende meget i huset. Har du fx behov for en trappe som skal række 280 cm op til etagen ovenover - vil trappen være 280 cm lang vandret målt - hvis det er en ligeløbstrappe og hvis trappen er 45 grader stejl.

Se mere på: VinduesPladsen.dk

7. september 2015
Mere om Trapper

Sådan gør du din trappe skridsikker

Trapper er årsag til 15.000 faldulykker om året. Den fare kan du kraftig beskære, hvis du følger et eller flere af disse 7 gode råd til at sikre trappen.

Så høje skal dine trappetrin være

Er du ved at bygge en ny trappe til hjemmet, er det vigtigt at trinnene har den rette højde. Vi viser dig her, hvordan du skal gøre.

Pift din gamle trappe op igen med disse 3 råd

Trappen er det, der knytter hjemmet sammen og forbinder hjemmets etager. Trappen bliver derfor hurtigt slidt. Men vi har 3 tips til, hvordan...

Gør selv betontrappen pæn igen

Trappen af beton kan let smuldre, få løse dele og se trist ud efter nogle år. Men i mange tilfælde kan du selv gøre den pæn igen. I denne guide viser Anders Utsten, hvordan du gør.

Denne artikel er sponsoreret

Vælg den rigtige trappe til dit hus

En trappe er på mange måder husets største møbel. Den skal holde til dagligt brug, være sikker og fungere med boligens stil. Derfor er...

Byg en ny trappesten på en weekend

Trappen her er nem, billig og frem for alt hyggelig at lave. Kombiner det sjove med det praktiske og brug en weekend på en ny trappe til...