Denne artikel er sponsoreret

Sæt skadedyrene skakmat

Med få strategiske træk kan man både forebygge og bekæmpe invasion af ubudne gæster.

Foråret begynder så småt at vise sig fra sin smukkeste side, men i takt med lunere vejr og flere solskinstimer melder der sig også en række udfordringer.

En af dem manifesterer sig i insekter, der hurtigt kan udvikle sig til en plage, hvis de ikke bliver stoppet i tide.

Hele hære af myrer i huset kan ødelægge mange af de dage, der ellers bare burde nydes, men der er heldigvis en række forholdsregler, man selv kan tage, for at forhindre kolonierne i at opstå.

Hold miljøet tæt og tørt

Myrer trives fint i et fugtigt miljø. Derfor er det vigtigt at holde huset så tørt som muligt fra kælder til kvist.

De små insekter elsker desuden langt de fleste af vore fødevarer, særligt de søde af slagsen, så madvarer bør opbevares i tætte beholdere.

Når man spilder, er det en god ide at være hurtig med karkluden, ligesom man gør sig selv en tjeneste ved efterfølgende at vaske eller spritte området af.

Skraldespande med madaffald bør tømmes ofte, og i de rum, der er særligt hårdt angrebet, kan man med fordel placere Pest-stop myrelokkedåser, som på grund af deres produktsammensætning og virkestof både er effektive og langtidsvirkende.

Uden for huset bør man reparere revner og sprækker, der udgør potentielle adgangsveje for myrerne, og er man i stand til at lokalisere myrernes bo, kan langt størstedelen af dem udryddes ved brug af Pest-stop myrepulver eller myremidel til udvanding. 

Stærke serier fra rutineret leverandør

Pest-stop lanceres af Pelsis, der er verdensomspændende specialist inden for skadedyrsbekæmpelse. 

I Danmark har virksomheden tidligere været kendt som Tanaco, der har høstet stor erfaring som førende inden for skadedyrsbekæmpelse gennem tre generationer.

Udover et komplet program til myrebekæmpelse tilbyder Pelsis skræddersyede serier, der kan komme alle øvrige skadedyrsproblemer til livs, hvad enten det gælder andre insekter som fluer eller hvepse, gnavere som mus og rotter eller fuglesikring. 

Med Pest-stop kan du komme de fleste skadedyrsproblemer til livs omkring dit hus og have. 

Godt garderet i hus og have

Med erfaring fra den professionelle skadedyrsbranche har vi udviklet Pest-stop til privat brug, hvilket i sig selv er en god garant for høj effektivitet.

Pest-Stop sælges både fra byggemarkeder, supermarkeder og andre detailbutikker, hvilket gør det nemt at alliere sig med optimale produkter til beskyttelse mod og bekæmpelse af kravl, kryb og flyvende fredsforstyrrere.

Pelsis er også en effektiv sparringspartner i forbindelse med beskyttelse af haven og husets omgivelser i øvrigt.

Det udmønter sig blandt andet i effektive systemer til fuglesikring og fælder til muldvarper og mange andre skadedyr.

Klik og læs mere om virksomheden store sortiment og services.

Gode råd mod myrer indendørs

1. Luk adgangsvejene

Reparer revner, sprækker og huller i husets vægge, langs panelerne, ved døre og vinduer samt ude langs soklen.

2. Hold fugtniveauet lavt

Myrerne har brug for fugt og trives i fugtige områder, hvorfor hyppig gulvvask ikke er vejen frem (vandet ophober sig i revner og sprækker og bliver hurtigt et tiltrækningssted for myrerne). 

3. Hold rent

Fjern madrester og spildte vækser - brug gerne et rengøringsmiddel for at fjerne de herlige dufte fra søde sager. 

4. Gem lækkerierne væk 

Opbevar de attraktive fødevarer i lukkende beholdere. 

5. Tøm skraldet

Duften og fugten fra madresterne tiltrækker myrerne. 

6. Brug en effektiv myrelokkedåse

Pest-stop myrelokkedåse indeholder virkestoffer som er særligt attraktivt for myrerne. Myrerne tager en bid med ned i boet, og undervejs sætter de deres duftspor, som leder de øvrige myrer hen til lokkedåsen. 

7. Find myreboet

Dette kan være vanskeligt, men er der mange myrer ude langs soklen og ses mange opgangshuller, kan Pest-stop myrepulver eller myremidel til udvanding bruges til at udrydde størstedelen af myrerne. 

12. marts 2019
Mere om Skadedyr

Kæmpe-flåter bringer vanvittig smitsom dødelig sygdom til Danmark

Hvert år rammes danskere af den farlige bakterie-infektion, borrelia, som overføres til mennesker via flåtens bid. Nu er der dog endnu en farlig sygdom, du kan få fra flåtbid i Danmark.

Eksperter slår rotte-alarm: Sådan holder du dem ude

De varme somre og lune efterår har været guf for den frygtede gnaver. Læs, hvordan du kan sikre dig her.

Kæmpeedderkopper invaderer danske hjem

Dette efterår har tilsyneladende budt på særligt mange besøg af de behårede rædsler.

Simpel dansk opfindelse sikrer dit afløb mod rotteangreb

Rotter i toilettet er en ubehagelig overraskelse, men nu vil en ny rottespære sikre, at de uvelkomne skadedyr ikke kan kravle op gennem din faldstamme. Se hvordan her. 

Epidemi i Norge: Nu er skægkræet kommet til Danmark

Nu er et nyt skadedyr kommet til Danmark. Insektet, der de seneste år har terroriseret norske hjem, er en større, behåret og mere genstridig...

Ny og farlig flåtsygdom fundet i Danmark

Nu er en ny flåtsygdom blevet fundet i Danmark. Barbesia-parasitten, der højst sandsynligt er kommet hertil fra Norge og Sverige, minder om...

Klanner: Sådan bekæmper du billerne som angriber din mad

Flæskeklanner, også kendt som klanner, er et skadedyr du kan møde i mange danske hjem. Her får du mere af vide om, hvad de angriber, og hvordan du forebygger og bekæmper klannerne.

Sådan slipper du af med bænkebiderne i dit hus

Bænkebiderne er et krebsdyr, som trives bedst i fugtige steder. Bænkebidere er helt harmløse for mennesker, men de kan gøre skade på drivhus...

Derfor vrimler det med mystiske edderkopper

Mange danskere har den seneste tid været vidne til mange mærkværdige edderkopper. Er der en opadgående edderkoppetendens i Danmark?

Derfor vrimler det med edderkopper lige nu

De små spindlere er både indenfor og udenfor, i huse, kældre og i naturen.

Hestebremser: hvilken flue bider, og hvilken efterlader parasitter...

I Danmark har vi en panisk rædsel for hestebremser, selvom det er klægen, vi bør frygte mest. Klægen kan nemlig angribe mennesker ved at...

Hvad er det? Fugl eller fisk - eller edderkop?

Idényt har nysgerrige læsere. Kristian Sjøgren undrede sig over, hvad var det for nogle klatter, som skæmmede hans sålbænk. Vores læser tog...

Mød de 7 edderkopper, der bor i dit hus

Har du edderkopper derhjemme? Så er det formentlig én af disse 7. Edderkoppe-eksperten, Kajsa Mellbrand, giver her et overblik over de mest almindelige edderkopper i vores hjem.

Ørentviste - sådan kommer du af med dem

Ørentviste er nogen gange allevegne: i brevkassen, i haven eller i små sprækker inde i huset. De færreste kan lide de små kryb, men du kan...

Rotterne lurer i kloakken

Husejeren har ansvaret for rørledningerne på egen grund. Er rørene ødelagte er risikoen for rotteangreb stor.