Denne artikel er sponsoreret

Hold øje med dit hjem – uanset hvor du er!

Med et G4S alarmskilt på din hoveddør fortæller du en eventuel indbrudstyv, at dette hjem er sikret af G4S - Danmarks største alarmselskab med over 100 års erfaring indenfor sikkerhed.G4s

Det er nemt at sikre dit hjem

Vælger du at sikre dit hjem med en G4S alarm, behøver du ikke røre en finger. G4S montøren kommer efter aftale med dig, installerer alarmen og giver dig en grundig vejledning.

Når du ønsker at undgå indbrud, har alarmskiltet på din hoveddør stor betydning. Med et G4S alarmskilt nedsætter du risikoen for indbrud med hele 70%. Alarmen har direkte forbindelse til Danmarks største kontrolcentral, som er klar til at reagere 24 timer i døgnet.

Den diskrete alarm fra G4S indstilles så du kan bruge den dag og nat, og er nem at betjene med din egen personlige kode.

Der er flere fordele når du har en alarm fra G4S.
Læs om fordelene her.

Gode råd fra G4S om at undgå indbrud:

  • Brug tænd-sluk-ur, så indbrudstyven kan blive i tvivl om der er nogen hjemme.
  • Parker en bil i indkørslen.
  • Få en ven eller nabo til at slå græs, hvis du er væk i længere tid.
  • Flyt attraktive og let omsættelige ejendele, såsom bærbar pc, smykker, så indbrudstyven ikke udefra kan se, hvad du har.
  • Undlad at trække gardiner eller persienner for. En eventuel indbrudstyv kan blive unødigt nysgerrig, og let få ”arbejdsro”.
  • Sørg for at alle vinduer og døre er forsvarligt lukkede og låste. Du kan herved gøre det svært for en indbrudstyv både at skaffe sig adgang og slippe væk med tyvekoster.
  • Fortæl ikke om dine rejseplaner på facebook eller lign.
  • Film eller tag billeder af dit indbo. Det er god dokumentation overfor forsikringsselskaber, hvis du alligevel har haft indbrud.
  • Giv dit mobilnummer til din nabo, så han kan kontakte dig, hvis han observerer noget usædvanligt omkring dit hjem. Indbrudstyve bliver stressede når de kan fornemme, at der er naboovervågning i området.

Danmarks største alarmselskab, G4S, har introduceret en ny type alarm, hvor der kan tilkobles fotodetektorer.

Den er ikke alene smart og funktionel, men også designet til at indgå som en naturlig del af hverdagen. Som noget nyt kan alarmen betjenes via PC og smartphone, så du kan have styr på dit hjem når det passer dig - uanset hvor du er.

En Privatalarm fra G4S giver stor tryghed for familien. Først og fremmest da den nedsætter risikoen for indbrud med hele 70 %. Alarmskiltet har en høj præventiv effekt, men skulle der alligevel ske et indbrud i dit hjem, kontakter G4S gerne dit barns skole eller institution, så dit barn ikke kommer hjem til et eventuelt indbrud.

Derfor fik vi alarm

"Vi kontaktede G4S og fik besøg af en meget behagelig ældrefamilie sikkerhedskonsulent.

Han gennemgik huset med os og lyttede til vores behov. Det resulterede i at vi i dag har en alarm, som vi både kan bruge om dagen når vi er væk, og om natten i dele af huset,” fortæller Robert.

Suzana og Robert, Søborg

Læs hvorfor andre valgte G4S

24. september 2012
Mere om Sikkerhed

Så mange var udsat for indbrud i julen

Julen har endnu engang vist sig at være indbrudstyvenes højtid. Men alt tyder på, at boligejeres foranstaltninger mod tyveri virker. For tredje år i træk er antallet af indbrud i juledagene nemlig faldet. Læs hvordan du sikrer dig mod indbrud her.

Sikkerhedsstyrelsen advarer mod støvsugere: Kan bryde i brand

Har du én af disse to støvsugere i dit hjem, skal du returnere produktet hos din forhandler - der er nemlig risiko for, at de overopheder...

10 råd: Sådan beskytter du effektivt dit hjem mod skybrud og storm

Har du tjek på alle de ting, du bør have styr på, for at sikre dit hjem mod skybrud og storm? Her giver vi dig en udførlig tjekliste, der...

Derfor bør du børnesikre dit hjem - og sådan gør du

Faldulykker, brandulykker, drukneulykker, skoldninger, forgiftninger, og kvælninger. Listen er lang. Læs her, hvordan du forebygger, at barnet kommer galt afsted, og skab en tryg legeplads for de små.

Derfor SKAL du huske at lukke døren før du går i seng

Brandforskning viser, at det kan have stor betydning for din sikkerhed, om du sover med åben eller lukket soveværelsesdør, hvis der opstår...

Sikkerhedsstyrelsen: Denne el-test kan redde dit liv!

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at du to gang årligt foretager denne test – det kan nemlig redde dit liv.

El-installationer i hjemmet - hvad må du selv gøre?

Elektricitet er en alvorlig sag. Derfor er der mange, der holder sig tilbage med el-arbejdet i hjemmet. Så forsigtig er der dog ingen grund til at være. Der er nemlig mange ting i hjemmet, som private både gerne må og kan sætte op og reparere.

Behjælpeligt trick: Derfor skal du fra nu af lægge en mønt i fryser...

Et genialt trick bliver delt af flere hundrede personer på Facebook. En god idé til dig, der skal ud og rejse i ferien.

Sådan undgår du skader med knuste vinduer

Op mod 1.000 danskere kommer hvert år til skade på grund af knust vinduesglas eller andet bygningsglas i hjemmet. Der er dog måder, du kan...

Nu kan du også sikre din bolig med DNA-spray

Vil du sikre din værdigenstande mod tyveri, så er DNA-spray det allernyeste. Læs her, hvordan det fungerer.

Undersøgelse: Vi vil være gode naboer

Vi er positive, når vi vurderer naboskabet, hvor vi bor. Næste skridt er at iværksætte egentlig NABOHJÆLP – det perfekte redskab, hvis vi...

Læs etiketten – for dine børns skyld

Det er sundt at tage børnene med i køkkenet, men helt almindelige husholdningsprodukter som vaskemiddel, afløbsrens og kalkfjerner kan...

For store gasflasker kan få grillen til at eksplodere

Sikkerhedsstyrelsen advarer om faren ved at bruge for store gasflasker til grillen. I august eksploderede en flaske på grund af for højt tryk, da der var brugt en 10 kilos flaske til en grill beregnet til 5 kilos flasker.

7 tegn på at dit hus får besøg af indbrudstyven

Tænker du nogensinde over, om dit hus afslører, at du ikke er hjemme? Se her en række ting, du bør tænke over, inden du forlader dit hjem.

Video: Verdens billigste livsforsikring

Kan du redde din familie, hvis uheldet er ude? En helt almindelig godkendt røgalarm koster ikke mange kroner, men den kan redde dit og...