Nyt til hus og have - marts 2015

Se en masse spændende nyheder til huset og haven og lad dig inspirere.

Af: , 30. marts 2015

Skønne striber

Behind Blocks hedder puden fra Södahl – perfekt til havestolen eller sofaen. Set til ca. 350 kr.

Del vasken op

Den fleksible Eligo køkkenvask fra Intra kan nemt deles op, så du kan løse flere opgaver undervejs. Den har en flytbar skillevæg, som lukker vandtæt, så du selv bestemmer størrelsen på området.

Fjernstyret robot

Robotplæneklipperen Indego Connect fra Bosch tager plæneklipningen til et helt nyt niveau. Med et par tryk på din mobil eller iPad opdaterer du maskinen og planlægger klipningen. Den styrer selv klipningen, der er effektiv hver gang. Den larmer ikke og forurener ikke. Er du selv på farten, kan du styre maskinen via din mobil. Set til ca. 14.000 for en maskine, der klarer op til 1.000 m2 plæne.

Godt lys

Ryobis 18 VOne er en serie af multifunktionelle arbejdslamper med LED-lys. De kan stå, foldes og hænges, så du får trådlys belysning, hvor du ønsker det. Set til ca. 600 kr.

Indret ude

Køb sjove loppemøbler og mal dem i spændende farver. Pinotex Dør- og Vinduesmaling er egnet til formålet. Her blev en gammel kommode til en sjov urtehave i højden.

Mobil slange forklædt som havetaske

20 m haveslange - forklædt som havetaske - er til haven, der har alt. Det er Garden Glory, der forhandler slangen. Den vejer kun 4 kg og slangen er armeret, så den ikke slår knæk. Fås i 5 forskellige farver. Haveslangen koster ca. 750 kr.

Tegl i en ny farve

Den blanke tegl er populær og Jacobi tegl har sendt den nye smukke farve, ædelbrun på markedet. Brik+Brik hedder importøreb.

Design på fliserne

Spændende nyt liv til fliserne i køkkenet eller badet får du med Tile Junkie. Masser af sjove designs. Priser fra ca. 60 kr. pr. stk.

Multifunktionelt bord

Det elegante bord - Nordvink - har to funktioner: spisebord på terrassen og tørresnor. Til haven med begrænset plads. Bordet koster ca. 3.000 kr.

Vægdrivhus

Et drivhus op ad en mur holder længe på varmen, da muren opvarmes. Der ses en model fra Juliane Drivhuse, der fås i tre størrelser. Et hus på ca. 10 m2 koster ca. 2.000 kr.

Se trin for trin
30. marts 2015
Mere om Nyt til hus/ Nyt til have

Nyheder til huset og haven

I weekenden var idényt på boligmessen Formland, for at se alle efterårets nyheder til huset og haven. Her får du et sneak peek.

Alt det nye til hus og have

Netop nu er årets nyheder til hus og have på vej ud til butikkerne. Nyhederne præsenteres blandt andet på årets største boligmesse, Formland...

Nyheder til hus og have i november

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

Nyheder til hus og have i oktober

Lad dig inspirere af de 17 nyheder vi har fundet til boligen og haven i oktober måned. Der er mulighed for at få overblik i skufferne, pynte væggen med fine knager, lækker læder-opbevaring af brændet og nem vanding af kydderurterne i vindueskarmen.

Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk...

Nyheder til hus og have - august 2014

Se masser af nyheder til boligen og haven. Du kan fx hænge en smuk kobberlampe over bordet, sove i lækkert sengetøj, købe glasplader til...

Nyt til hus og have sommer 2014

Iblandt vores favoritter til hus og have i juni finder du bl.a. en flot liggestol i 30'er-stil, en robot der gør grillen ren for dig, et stativ der støtter tomaterne og viskestykker i flotte farver.

Vores bedste nyheder til hus og have - maj 2014

Bliv inspireret til nye køb til hus og have. I maj kan du bl.a. få nye vægfarver til boligen, jord specielt til krydderurter, nye havemøbler...

Nyt til hus og have april 2014

I april kan du købe flot brugskunst til borddækningen i form af Ursula-kanden fra Kähler. Du kan også lægge et laminatgulv, som ligner træ...

Nyt til hus og have i november

Det fornægter sig ikke, at julen står for døren iblandt de nye ting til hus og have. Se fx det forgyldte juletræ i H.C. Andersens papirklip....

Vandhane giver plads til gryderne

Få plads til de store pander og gryder i køkkenvasken.

Trådløs opladning til mobilen

Mobil opladning når du er på farten.

Luksus toilet med automatisk rengøring

Brusestråle sikrer rengøring ved skyl.

Ovn med autopilot

Ovnen fortæller, når maden er færdig.