Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk med en hvepsespray, støvsuge lydsvagt, flytte lampen med rundt eller sætte dig godt til rette i en smuk stol.

Af: idényt, 1408, 18. september 2014

Piiiist væk

Hvepsesprayen fra Tanaco har en power-dyse, så du kan spraye direkte på et fundet bo. Tag dog altid dine forholdsregler, når det gælder hvepse. Set til ca. 120 kr. 

 

Skjul ledningen

Cover(it) er en serie af lister fra Primo, hvori alle løse ledninger til fx tv'et kan skjules. De kan åbnes og lukkes og har selvklæbende tape, der gør montage meget nem Set til priser fra ca. 200 kr.

Transportabel

Tag fat i håndtaget og løft FollowMe derhen, hvor du har brug for lys. Lampen har LED-teknologi og lysdæmper. Set til ca. 1.200 kr.

 

Tid til te

Tea Tidy fra Brix Design er kop og underkop til dampende velsmagende te –  med plads til tebrevet i bunden. Tåler maskinopvask og koster ca. 70 kr. for et sæt.

Støjsvag suger

Kun 59 dB får Bosch' nye støvsuger GL-80 lov til at svinge sig op på, når den arbejder. Den er samtidig stærk og har special-udviklet mundstykke, som gaber over meget støv og snavs. Set til ca. 2.900 kr.

 

Isolering uden spærre

Xella Danmark har udviklet en isoleringsplade, der kan anvendes uden dampspærre. Pladen er fugtighedsregulerende i sig selv.

 

Fransk vindue

Saxo Import viser et nyt isoleret fransk tagvindue i massivt støbejern, der passer til skifer, tegl og zink. Fås i ni størrelser eller i specialmål. Rammen er nedsænket i niveau med tagmaterialet. Priser fra ca. 13.000 kr.

Pladsbesparende

NetStorage opbevaringssæt kombinerer bokse og låg i forskellige størrelser i en. Alle delene er farvekodede, så det er nemt at matche boks og låg. Sæt med 6 stk. koster ca. 480 kr.

Godt sæde

Magis viser stolen Pinã med ben i bøg og spændende stålflet. Set til ca. 4.900 kr.

 

Blomster i poser

Raumgestalt har de sjove poser i syntetisk papir og i 4 farver. Materialet er ekstremt stærkt, så anvendelsesmulighederne er mange. Her er de brugt som plante-skjulere. Priser fra ca. 140 kr. pr. stk.

 

Soft close

Ifö Sense moduler til badeværelset har mange flotte detaljer. Fx softclose skuffer, justerbare ophængnings-beslag og
underskabe med vandlås.

Groring

Den ideelle støtte til planter og stauder, der har brug for hjælp i regn og rusk. Fremstillet i plastbelagt stål. Blomsterverden.dk har den til ca. 60 kr.

 

Kompakt

Det nye Tool-Check Plus værktøjssæt fra Wera indeholder 39 dele. Alle sidder fast i holderen. Prisen er ca. 700 kr.

 

Varm terrasse

Mensa Heating-Imus hedder terrassevarmeren. Den bruger for 1 kr. gas i timen, er sikker at berøre i brug og koster ca. 1.000 kr.

 

Skridsikker

Forbo introducerer Safestep Aqua – skridsikker vinyl til badeværelset. Koster ca. 320 kr. pr. m2, fås i 12 farver og består af 70% genbrugsmaterialer.

 

Se trin for trin
18. september 2014 idényt, 1408
Mere om Nyt til hus/ Nyt til have

Nyheder til huset og haven

I weekenden var idényt på boligmessen Formland, for at se alle efterårets nyheder til huset og haven. Her får du et sneak peek.

Nyt til hus og have - marts 2015

Se en masse spændende nyheder til huset og haven og lad dig inspirere.

Alt det nye til hus og have

Netop nu er årets nyheder til hus og have på vej ud til butikkerne. Nyhederne præsenteres blandt andet på årets største boligmesse, Formland...

Nyheder til hus og have i november

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

Nyheder til hus og have i oktober

Lad dig inspirere af de 17 nyheder vi har fundet til boligen og haven i oktober måned. Der er mulighed for at få overblik i skufferne,...

Nyheder til hus og have - august 2014

Se masser af nyheder til boligen og haven. Du kan fx hænge en smuk kobberlampe over bordet, sove i lækkert sengetøj, købe glasplader til...

Nyt til hus og have sommer 2014

Iblandt vores favoritter til hus og have i juni finder du bl.a. en flot liggestol i 30'er-stil, en robot der gør grillen ren for dig, et stativ der støtter tomaterne og viskestykker i flotte farver.

Vores bedste nyheder til hus og have - maj 2014

Bliv inspireret til nye køb til hus og have. I maj kan du bl.a. få nye vægfarver til boligen, jord specielt til krydderurter, nye havemøbler...

Nyt til hus og have april 2014

I april kan du købe flot brugskunst til borddækningen i form af Ursula-kanden fra Kähler. Du kan også lægge et laminatgulv, som ligner træ...

Nyt til hus og have i november

Det fornægter sig ikke, at julen står for døren iblandt de nye ting til hus og have. Se fx det forgyldte juletræ i H.C. Andersens papirklip....

Vandhane giver plads til gryderne

Få plads til de store pander og gryder i køkkenvasken.

Trådløs opladning til mobilen

Mobil opladning når du er på farten.

Luksus toilet med automatisk rengøring

Brusestråle sikrer rengøring ved skyl.

Ovn med autopilot

Ovnen fortæller, når maden er færdig.