Nyt til hus og have i april

I april måneds nyt til hus og have er der af gode grunde mange spændende nyheder til haven - nu går havesæsonen for alvor i gang. Du kan bl.a. få blå havestole, gødning, en foldbar vandkande eller en nem grill, du kan bruge i på terrassebordet, i haven eller på stranden.

Af: Anna-Lise Aaen, 1303, 25. april 2013

 

Foldbar vandkande

Foto: Thuesen JensenColapz er sidste nyt inden for vandkander. Smart, nem og fylder minimalt. Har tud og spreder og rummer 9 l. Thuesen Jensen har den til ca. 350 kr.

 

 

 

Strygejern uden ledning

Foto: TefalNu er det slut med ledninger, der krøller tøjet, når du stryger. Det ledningsløse strygejern Freemove fra Tefal er også praktisk og energibesparende. Set til ca. 1.000 kr.

 

Gel mod ukrudt

Foto: RoundupPåfør et strejf af gelé fra den nemme Roundup dispenser, og du målretter indsatsen mod ukrudtet i din have. Det aktive stof trænger ned i rødderne, og planten dør helt i løbet af et par uger. God til bede og krukker, hvor det kan være svært at undgå de øvrige planter. Roundup Gel koster ca. 180 kr.

Knæpude til havearbejdet, affaldssamler/skærebræt, blomstersnitter
#br

 

Beskyt knæene med knæpude

Foto: Thuesen JensenJolly fra Thuesen Jensen hjælper dig, når du er i haven. Knæpudens anatomiske udformning er behagelig at ligge på og isolerer samtidig. Prisen er ca. 270 kr.


 

Samler affaldet

Foto: Brix DesignLæg Sinkstation i bunden af vasken, så bliver grøntsagsskrællerne opsamlet. Kan også bruges som skærebræt. Set hos Brix Design til ca. 130 kr.


Det rette snit

Foto: HamonoyaFlower Power fra Hamonoya laver et perfekt snit på de afskårne blomster, uden at du skærer dig i fingrene. Prisen er ca. 40 kr.


Ny gødning, blå sommerstol og tørt hus med Drymat
#br

Ny gødning

Foto: BionutriaNutri-Cid giver mulighed for at reducere brugen af pesticider og svampemidler. BioNutria har udviklet den flydende gødning, der både gøder og modvirker svampeangreb.


 

Foto: IlvaBlå sommerstol

Ilva siger havestol i plast med armlæn i bambus og metal-stel. Click er set til ca. 1.100 kr.

 

Foto: DrymatTørt hus med Drymat

Elektroniske impulser via Drymat leder vand ud af murværket i fx kælderen. Drytech har udviklet systemet. Skal installeres af fagperson. 80 m2 installeret koster ca. 56.000 kr.


Den nemme grill, kap/geringssav og stribet tæppe
#br

 

Foto: COBBDen nemme grill

Kun to briketter – og du har gang i grillen. Cobb præsenterer Supreme, der er god til bord, have eller strand. Vejer ca. 7 kg og koster ca. 1.900 kr.

 

Foto: BoschUnikke kræfter

Bosch sender kap-/geringssaven GCM 8 SJL på markedet. Den er for den kræsne: 1600 w. 5500 omdrejninger og 2 punkt-støvudsugning bl.a. Ca. 4.150 kr. I handlen nu.

Foto: Fabula
Flotte striber på tæppet

Fabula er en serie af tæpper i uld eller hør efter tidens toner. Windflower løberen i 80 x 240 cm koster ca. 1. 700 kr.

Tagsten i beton, havetraktor, gødning til højbed og græsplæne
#br

 

Foto: IBF30 års garanti på tagsten

IBF har udvidet garantien på deres tagsten i beton fra 15 til 30 år. Stenen kaldes en vinge, der giver ekstra sikkerhed i storm og vind. Prisen er ca. 60 kr. pr. m2.

 

Foto: McCullochsSå skal der klippes græs!

McCullochs nye traktor, M125-97FH kombinerer kraft og komfort. Klippe-dækket er på næsten 1 m – og så har den forlygter, så du kan klippe i tusmørket. Set til ca. 11.500 kr.

 

Foto: ChampostGødning til højbedet

Champost har udviklet en gødning, der er effektiv til både højbedet og som topdressing til græsplænen. Meget findelt og let at arbejde med. 20 l koster ca. 40 kr.

25. april 2013 Anna-Lise Aaen, 1303
Mere om Nyt til hus/ Nyt til have

Nyheder til huset og haven

I weekenden var idényt på boligmessen Formland, for at se alle efterårets nyheder til huset og haven. Her får du et sneak peek.

Nyt til hus og have - marts 2015

Se en masse spændende nyheder til huset og haven og lad dig inspirere.

Alt det nye til hus og have

Netop nu er årets nyheder til hus og have på vej ud til butikkerne. Nyhederne præsenteres blandt andet på årets største boligmesse, Formland...

Nyheder til hus og have i november

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

Nyheder til hus og have i oktober

Lad dig inspirere af de 17 nyheder vi har fundet til boligen og haven i oktober måned. Der er mulighed for at få overblik i skufferne,...

Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk...

Nyheder til hus og have - august 2014

Se masser af nyheder til boligen og haven. Du kan fx hænge en smuk kobberlampe over bordet, sove i lækkert sengetøj, købe glasplader til terrassen eller en lydsvag emhætte til køkkenet. 

Nyt til hus og have sommer 2014

Iblandt vores favoritter til hus og have i juni finder du bl.a. en flot liggestol i 30'er-stil, en robot der gør grillen ren for dig, et...

Vores bedste nyheder til hus og have - maj 2014

Bliv inspireret til nye køb til hus og have. I maj kan du bl.a. få nye vægfarver til boligen, jord specielt til krydderurter, nye havemøbler...

Nyt til hus og have april 2014

I april kan du købe flot brugskunst til borddækningen i form af Ursula-kanden fra Kähler. Du kan også lægge et laminatgulv, som ligner træ til forveksling. Se flere nyheder til huset og haven her.

Nyt til hus og have i marts

I marts kan du nemt lave sund grøntsags-spaghetti til kødsovsen, bruge en nærmest lydløs motorsav, så du ikke generer naboerne eller få...

Nyt til hus og have i november

Det fornægter sig ikke, at julen står for døren iblandt de nye ting til hus og have. Se fx det forgyldte juletræ i H.C. Andersens papirklip....

Vandhane giver plads til gryderne

Få plads til de store pander og gryder i køkkenvasken.

Trådløs opladning til mobilen

Mobil opladning når du er på farten.

Luksus toilet med automatisk rengøring

Brusestråle sikrer rengøring ved skyl.