Nyheder til hus og have i november

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

Af: idényt, 1409, 18. november 2014
 • Blødt lys

  Harmoni og blødt lys præger Aeon Rocket lampen fra Lightyears, der er fremstillet i metal og polypropylen. Den fås i to størrelser til priser fra ca. 3.500 kr. 

 • Perfekte redskaber

  Flexredskaber fra Le Creuset er skabt til hverdagsbrug i køkkenet. Kombinationen
  af silikone og nylon betyder både fleksibilitet og styrke. De skraber og øser til UG. Set
  til ca. 180 kr. pr. stk.

 • Gyng-gang

  Ilva viser String, gyngestol i lakeret grå metal med træmeder. Set til ca. 2.500 kr.

 • Lækkert

  Viskestykker kan meget mere end at tørre af. Disse er fra Georg Jensen Damask. De flotte tern i kraftig hør klæder det moderne køkken. Viskestykkerne koster 110 kr. pr. stk. Fås i en julepakke med to viskestykker og et håndklæde til 220 kr.

 • Hakker multi-meget

  Cubico fra Gefu har knive af japansk stål, så løg, gulerødder, tomater og andet forvandles til fine små terninger. Set til ca. 300 kr. 

 • Funktionelt "koben"

  Roughneck hedder kobenet, der har utallige anvendelsesmuligheder. Det forhandles gennem Hans Nielsen Eftf. og koster ca. 230 kr. 

 • Børnekniv

  Selv 3-årige kan skære med kniven Kuhn Rikon uden at komme galt af sted. Den ligner en hund, er tilpasset børns hænder og koster ca. 100 kr.

 • Mumi-hygge

  Mumi-mor-serien fra Arabia er udvidet med den søde kande, der vil få mælken til at glide ned i godt selskab. Set til ca. 200 kr.

 • Forebygger

  Vileda Magical gør overflader vandafvisende, så snavs og kalk preller af. Bruges en gang om ugen. En sprayflaske koster ca. 55 kr.

 • Chokoladesmelter

  Eva Trio Bain Marie Grydesæt gør dig "grydeklar" til årets konfekt og desserter. Den smelter chokoladen professionelt, tåler maskinopvask og koster ca. 950 kr.

 • Multisliber

  PSM Primo Multisliber er perfekt, hvis du skal renovere møbler. Den er let, effektiv og nem at betjene. Set til ca. 400 kr.

 • Nem knap

  Toilettet Nautic 5500L fra Gustavsberg har en lav trykknap specielt designet til skandinavisk stil. Knappen "ligger" i en ramme af blankt krom og med matte knapper. 

 • Spejl i vinkel

  Paustian Mirror Mirror er en serie nye spejle med overraskende vinkler. De fås i flere størrelser til priser fra ca. 2.000 kr.

 • Smappee

  Få styr på dit strømforbrug med den smarte smappee fra Energy ICT. Med en tilkoblet app viser den dig på telefonen, om du har glemt at slukke lyset. Koster ca. 2.000 kr. 

 • Svævende let

  Luxaflex' bæredygtige plisségardin, Revival, er et perfekt match med skandinavisk boligtrend. Det viste gardin koster ca. 2.125 kr. 

   

   

Se alt indhold
18. november 2014 idényt, 1409
Mere om Nyt til hus/ Nyt til have

Nyheder til huset og haven

I weekenden var idényt på boligmessen Formland, for at se alle efterårets nyheder til huset og haven. Her får du et sneak peek.

Nyt til hus og have - marts 2015

Se en masse spændende nyheder til huset og haven og lad dig inspirere.

Alt det nye til hus og have

Netop nu er årets nyheder til hus og have på vej ud til butikkerne. Nyhederne præsenteres blandt andet på årets største boligmesse, Formland...

Nyheder til hus og have i oktober

Lad dig inspirere af de 17 nyheder vi har fundet til boligen og haven i oktober måned. Der er mulighed for at få overblik i skufferne, pynte væggen med fine knager, lækker læder-opbevaring af brændet og nem vanding af kydderurterne i vindueskarmen.

Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk...

Nyheder til hus og have - august 2014

Se masser af nyheder til boligen og haven. Du kan fx hænge en smuk kobberlampe over bordet, sove i lækkert sengetøj, købe glasplader til...

Nyt til hus og have sommer 2014

Iblandt vores favoritter til hus og have i juni finder du bl.a. en flot liggestol i 30'er-stil, en robot der gør grillen ren for dig, et stativ der støtter tomaterne og viskestykker i flotte farver.

Vores bedste nyheder til hus og have - maj 2014

Bliv inspireret til nye køb til hus og have. I maj kan du bl.a. få nye vægfarver til boligen, jord specielt til krydderurter, nye havemøbler...

Nyt til hus og have april 2014

I april kan du købe flot brugskunst til borddækningen i form af Ursula-kanden fra Kähler. Du kan også lægge et laminatgulv, som ligner træ...

Nyt til hus og have i november

Det fornægter sig ikke, at julen står for døren iblandt de nye ting til hus og have. Se fx det forgyldte juletræ i H.C. Andersens papirklip....

Vandhane giver plads til gryderne

Få plads til de store pander og gryder i køkkenvasken.

Trådløs opladning til mobilen

Mobil opladning når du er på farten.

Luksus toilet med automatisk rengøring

Brusestråle sikrer rengøring ved skyl.

Ovn med autopilot

Ovnen fortæller, når maden er færdig.