Nyheder til hus og have - august 2014

Se masser af nyheder til boligen og haven. Du kan fx hænge en smuk kobberlampe over bordet, sove i lækkert sengetøj, købe glasplader til terrassen eller en lydsvag emhætte til køkkenet. 

Af: idényt, 1406, 21. august 2014
 •  Børnehit

  Grow My First hedder den søde "altankasse", som børnene kan se spire og gro inden døre. Hele pakken indeholder jord, frø og vejledning. Kun vand og godt humør skal tilsættes. Set til ca. 185 kr.

 •  Glashegn

  Glashegnet fra Bluetop passer til nutidens bolig. Lys kan indbygges, så haven også kan nydes om aftenen. Set til ca. 2.000 kr. pr. meter ekskl. lys.

 •  Find den rigtige tråd

  Trimmetråden skal passe til opgaven. Stihl har tre typer og otte længder at vælge mellem til græstrimmeren. Priser fra ca. 150 kr.

 •  Georg

  Sådan hedder skamlen fra Trip Trap. Design og funktion er i top og gør det lille møbel uundværligt i enhver bolig. Set til ca. 1.500 kr.

 •  Hug!

  Godt greb om alle huggeopgaver. Øksehovedet er indstøbt, og skaftet sikrer perfekt balance. Øksen koster ca. 520 kr.

 •  Filterfri

  Ingen pose, intet filter – kraftig sugeevne. Sådan beskrives Dyson Cinetic, støvsuger i luksusklassen. 5 års garanti, masser af udstyr og funktionelle detaljer. Tømmes med et tryk på en knap. Set til ca. 4.000 kr.

 •  Lydsvag

  Siemens' serie af intelligente emhætter dækker ethvert behov for kraftig udsugning i køkkenet – og uden generende støjniveau. Også materialer, design og udførelse følger tidens trend. Set til priser fra ca. 11.000 kr.

 •  Sprød og lækker

  Staubs vertikale grill sikrer sprødstegt kylling – hele vejen rundt. I bunden er der plads til grøntsager. Bruges i ovnen. Emaljeret støbejern. Set til ca. 1.000 kr.

 •  Dejlig lun

  Plaiden hedder Triangles og kommer fra Ilva. H130 x B170. Set til  450 kr.

 •  Kobbertøj

  Stemningsfuld pendel i kobber. Set hos Ilva. Focus koster ca. 800 kr.

 •  Letvægtstag

  Quadro by Icopal er et kraftigt ståltag, der er let at montere og har minimal vedligeholdelse. Egnet til både renovering og nybyggeri. 30 års produktgaranti til en pris på ca. 900 kr. inkl. moms pr. m2.

 •  Perfekt stegning

  Bøffen får optimal behandling på Raadvads nye pande i All Steel serien, der passer til alle typer af komfurer. Den keramiske non-stick belægning giver den perfekte skorpe på kødet. Panden fås til priser fra ca. 550 kr.

 •  Glasklart tag

  SunGlaze  er navnet på den nye tagløsning  til terrassen, carporten, cykelskuret m.m. Glaspladerne fås i røgfarvet og klar og er nemme at montere. Pladerne koster fra ca.  1.500 kr. pr. m2.

 •  Kage-sjov

  Byg din egen festkage med Lékués 3-lags kage- og chokoladeformsæt. Materialet er blødt og smidigt, nemt at arbejde med og har antiklæbende effekt. Sættet koster ca. 270 kr.

 •  Fjerlet drøm

  Sengetøjet fra Georg Jensen er designet af Susanne Rützou med lette fjer og striber. Fås i flere farver i den kendte damask-kvalitet til priser fra ca. 1.500 kr. for et sæt.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Se alt indhold
21. august 2014 idényt, 1406
Mere om Nyt til hus/ Nyt til have

Nyheder til huset og haven

I weekenden var idényt på boligmessen Formland, for at se alle efterårets nyheder til huset og haven. Her får du et sneak peek.

Nyt til hus og have - marts 2015

Se en masse spændende nyheder til huset og haven og lad dig inspirere.

Alt det nye til hus og have

Netop nu er årets nyheder til hus og have på vej ud til butikkerne. Nyhederne præsenteres blandt andet på årets største boligmesse, Formland...

Nyheder til hus og have i november

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

Nyheder til hus og have i oktober

Lad dig inspirere af de 17 nyheder vi har fundet til boligen og haven i oktober måned. Der er mulighed for at få overblik i skufferne,...

Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk...

Nyt til hus og have sommer 2014

Iblandt vores favoritter til hus og have i juni finder du bl.a. en flot liggestol i 30'er-stil, en robot der gør grillen ren for dig, et stativ der støtter tomaterne og viskestykker i flotte farver.

Vores bedste nyheder til hus og have - maj 2014

Bliv inspireret til nye køb til hus og have. I maj kan du bl.a. få nye vægfarver til boligen, jord specielt til krydderurter, nye havemøbler...

Nyt til hus og have april 2014

I april kan du købe flot brugskunst til borddækningen i form af Ursula-kanden fra Kähler. Du kan også lægge et laminatgulv, som ligner træ...

Nyt til hus og have i november

Det fornægter sig ikke, at julen står for døren iblandt de nye ting til hus og have. Se fx det forgyldte juletræ i H.C. Andersens papirklip....

Vandhane giver plads til gryderne

Få plads til de store pander og gryder i køkkenvasken.

Trådløs opladning til mobilen

Mobil opladning når du er på farten.

Luksus toilet med automatisk rengøring

Brusestråle sikrer rengøring ved skyl.

Ovn med autopilot

Ovnen fortæller, når maden er færdig.