Smart køkkengrej der giver en hjælpende hånd i køkkenet.
Smart køkkengrej der giver en hjælpende hånd i køkkenet.

Smart køkkengrej til de luddovne

Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten ikke selv at løfte en finger længere.

Af: Anja Bruneskjold, 10. september 2015

1. Banan-deler

Den smarte banan-deler gør det en hel del lettere at skære din banan i skiver. Deleren er formet som en banan og skærer ved et enkelt tryk din banan i 18 mindre stykker. 

2. Roterende isvaffel

 

Med denne smarte is-holder behøver du ikke længere bekymre dig om flydende, dryppende is. Med et enkelt tryk på en knap, kan du nemlig få din is til at vende sig i vaflen, så den friske is kommer op i toppen.

3. Melon-deler

Det kan ofte være en udfordring at skulle dele en vandmelon uden at svine både køkkenbord og gulv til med saft og kerner. Men med det rigtige køkkengrej kan du efter et enkelt tryk snart nyde et lækkert stykke vandmelon.

4. Poseholder til køkkenbordet

Med en poseholder til dit køkkenbord behøver du ikke længere at skulle åbne din skraldespand, mens du snitter grøntsager. På den måde undgår du snaskede køkkenlåger og rod, når du undervejs kan smide dit køkkenaffald i posen på holderen.

5. Undgå brændte ris

Dette køkkenredskab rører i gryden for dig, så du slipper for at stå og svede indover det varme komfur. Derudover behøver du ikke at tænke på, om dine ris nu brænder på, for verdens smarteste køkkengrej tænker simpelthen for dig.

6. Sjov kikseholder

 

Du behøver aldrig mere at få fedtede fingre, når du spiser kiks. Se bare denne sjove kikseholder, som fungerer som en ekstra hånd, så du ikke behøver at røre direkte ved kiksen.

7. Ægge-knuser

Fremover vil det være meget lettere at slå æg ud. Denne ægge-knuser gør det supernemt, når du kan nøjes med kun at bruge én hånd og blot skal trykke på en knap for at dele ægget. Smart!

8. Barbermaskine til majs

Dette køkkenredskab gør det meget lettere at servere majskolber til aftensmaden. Værktøjet kan nemlig i en enkelt bevægelse nemt fjerne majs fra sin kolbe – på samme måde som man kender det fra en barbermaskine. Derved sparer du altså en masse tid og undgår majs ud over hele køkkenbordet.

9. Tre stegepander i én

Med denne smarte stegepande slipper du for at bruge oceaner af tid på opvasken. Panden er nemlig delt op i tre små områder, så du nemt kan tilberede flere retter samtidig – du slipper simpelthen for unødigt at skulle svine tre stegepander til. 

10. Smart juice-holder

Nogle juicekartoner er så tunge, at de kan være svære at håndtere. Hvis du vil undgå at spilde juice ud over køkkenbordet, bør du helt klart anskaffe dig denne smarte juice-holder.

10. september 2015 Anja Bruneskjold
Mere om Køkken

Smart læsertip: Sådan renser du rustfrit stål

Rustfrit stål, der ikke skinder, er ikke noget, der pynter. Læs her hvordan du nemt renser dit rustfrie stål med ting, du tit finder i hjemmet.

Fiskars lancerer smukke og skarpe køkkenknive i titanium

Med deres nyeste knivserie mener kniv-producenten, at de har knækket koden til at holde titanium skarpt.

10 tips til at indrette et lille køkken

Det kan være svært at få plads til alle sine ting i et lille køkken. Selv når du synes, at du har fået plads til det meste, så kan køkkenet...

Smart køkkenserie har fokus på bæredygtighed

Drømmer du om en lettere og mere bæredygtig køkkenhverdag? Ny, intuitiv køkkenserie vil hjælpe dig med at lave mad til perfektion, og gør det samtidig nemt at reducere både madspild og energiforbrug. 

Sådan vælger du det perfekte køkkengulv

Vi bruger køkkenet flittigt, så derfor skal køkkengulvet helst være praktisk og nemt at vedligeholde. Men samtidig vil vi gerne have et...

Sådan pifter du nemt og billigt dit køkken op

Det behøver ikke koste en formue at give dit gamle køkken en opfriskning. Med disse 14 råd vil du få et ”nyt” køkken nemt og billigt.

8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du  ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8 køkkenredskaber, du ikke anede eksisterede.

De 5 bedste kaffemaskiner

Er morgenkaffen også dit lyspunkt i en ellers grå morgen? Eller vil du bare kunne lave en kaffe, der er ligeså lækker, som den fra din...

5 fejl du IKKE må begå når du indretter dit køkken

Du vil sikkert gerne have et dejligt køkken, der kan være en samlingsplads for hele familien. Men når du skal planlægge dit drømmekøkken,...

10 tips til at undgå rod i køkkenet

Er rodet i dit køkken ved at tage overhånd? Og ved du ikke hvad du skal stille op for at få det ryddeligt igen? Så læs med her hvor vi giver dig 10 tips til et køkken uden rod.

Sådan får du et nyt køkken uden at røre en finger

Det er billigst at forny dit køkken selv, men der er mange fordele ved at få håndværkere til at lave dit nye køkken.

Genial idé: Sådan bygger du en smuk køkkenreol

Vi viser dig, hvordan du bygger en reol, hvor du kan udstille dine kogebøger, yndlingsfade og magasiner.

Sådan fjerner du den irriterende bip-lyd på din mikrobølgeovn

Er du træt af den høje bip-lyd på din mikrobølgeovn? Vi viser dig, hvordan du fjerner den irriterende lyd én gang for alle!

Derfor skal du skrabe dine skrællede kartofler med en gaffel

Ønsker du at få dine ristede kartofler helt sprøde? Så er en gaffel din nye bedste ven i køkkenet.

Inspiration til køkkenet i januar

Juicemaskine, multihakker eller drypfri termokande? Vi giver dig her masser af inspiration til januarkøkkenet.