Smart køkkengrej til de luddovne

Køkken

Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten ikke selv at løfte en finger længere.

Smart køkkengrej der giver en hjælpende hånd i køkkenet.
Smart køkkengrej der giver en hjælpende hånd i køkkenet.

1. Banan-deler

Den smarte banan-deler gør det en hel del lettere at skære din banan i skiver. Deleren er formet som en banan og skærer ved et enkelt tryk din banan i 18 mindre stykker. 

2. Roterende isvaffel

 

Med denne smarte is-holder behøver du ikke længere bekymre dig om flydende, dryppende is. Med et enkelt tryk på en knap, kan du nemlig få din is til at vende sig i vaflen, så den friske is kommer op i toppen.

3. Melon-deler

Det kan ofte være en udfordring at skulle dele en vandmelon uden at svine både køkkenbord og gulv til med saft og kerner. Men med det rigtige køkkengrej kan du efter et enkelt tryk snart nyde et lækkert stykke vandmelon.

4. Poseholder til køkkenbordet

Med en poseholder til dit køkkenbord behøver du ikke længere at skulle åbne din skraldespand, mens du snitter grøntsager. På den måde undgår du snaskede køkkenlåger og rod, når du undervejs kan smide dit køkkenaffald i posen på holderen.

5. Undgå brændte ris

Dette køkkenredskab rører i gryden for dig, så du slipper for at stå og svede indover det varme komfur. Derudover behøver du ikke at tænke på, om dine ris nu brænder på, for verdens smarteste køkkengrej tænker simpelthen for dig.

6. Sjov kikseholder

 

Du behøver aldrig mere at få fedtede fingre, når du spiser kiks. Se bare denne sjove kikseholder, som fungerer som en ekstra hånd, så du ikke behøver at røre direkte ved kiksen.

7. Ægge-knuser

Fremover vil det være meget lettere at slå æg ud. Denne ægge-knuser gør det supernemt, når du kan nøjes med kun at bruge én hånd og blot skal trykke på en knap for at dele ægget. Smart!

8. Barbermaskine til majs

Dette køkkenredskab gør det meget lettere at servere majskolber til aftensmaden. Værktøjet kan nemlig i en enkelt bevægelse nemt fjerne majs fra sin kolbe – på samme måde som man kender det fra en barbermaskine. Derved sparer du altså en masse tid og undgår majs ud over hele køkkenbordet.

9. Tre stegepander i én

Med denne smarte stegepande slipper du for at bruge oceaner af tid på opvasken. Panden er nemlig delt op i tre små områder, så du nemt kan tilberede flere retter samtidig – du slipper simpelthen for unødigt at skulle svine tre stegepander til. 

10. Smart juice-holder

Nogle juicekartoner er så tunge, at de kan være svære at håndtere. Hvis du vil undgå at spilde juice ud over køkkenbordet, bør du helt klart anskaffe dig denne smarte juice-holder.

10. september 2015
Mere om Køkken

10 tips til at indrette et lille køkken

Køkken Det kan være svært at få plads til alle sine ting i et lille køkken. Selv når du synes, at du har fået plads til det meste, så kan køkkenet ligne en rodebutik på ingen tid. Vi har samlet 10 gode tips til at indrette et lille køkken. 

Sådan vælger du det perfekte køkkengulv

Køkken Vi bruger køkkenet flittigt, så derfor skal køkkengulvet helst være praktisk og nemt at vedligeholde. Men samtidig vil vi gerne have et...

Sådan pifter du nemt og billigt dit køkken op

Køkken Det behøver ikke koste en formue at give dit gamle køkken en opfriskning. Med disse 14 råd vil du få et ”nyt” køkken nemt og billigt.

8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Køkken Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du  ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8 køkkenredskaber, du ikke anede eksisterede.

10 tips til at undgå rod i køkkenet

Køkken Er rodet i dit køkken ved at tage overhånd? Og ved du ikke hvad du skal stille op for at få det ryddeligt igen? Så læs med her hvor vi...

Sådan får du et nyt køkken uden at røre en finger

Køkken Det er billigst at forny dit køkken selv, men der er mange fordele ved at få håndværkere til at lave dit nye køkken.

Genial idé: Sådan bygger du en smuk køkkenreol

Køkken Vi viser dig, hvordan du bygger en reol, hvor du kan udstille dine kogebøger, yndlingsfade og magasiner.

Sådan fjerner du den irriterende bip-lyd på din mikrobølgeovn

Køkken Er du træt af den høje bip-lyd på din mikrobølgeovn? Vi viser dig, hvordan du fjerner den irriterende lyd én gang for alle!

Derfor skal du skrabe dine skrællede kartofler med en gaffel

Køkken Ønsker du at få dine ristede kartofler helt sprøde? Så er en gaffel din nye bedste ven i køkkenet.

Det skal du gøre, hvis du kæmper med dårligt vandtryk

Køkken Tager det langt tid at fylde vandglasset og at gøre badekarret klar? Så har du sikkert et dårligt vandtryk i din bolig. Det er irriterende, men heldigvis kan der gøres noget ved det. 

Pladsmangel i køkkenskabene? Disse 9 ting skal ud

Køkken Vi kender det alle - man lader tingene hobe sig op i køkkenskabene, selvom der er hårdt brug for pladsen. Her er en række nemme tricks til...

Hold dig fra det varme vand fra hanen, når du bruger elkedlen

Køkken Det kan virke smart at fylde elkedlen med varmt vand fra hanen, så vandet koger lidt hurtigere. Men ifølge forskere kan det faktisk være en...

9 køkkenmaskiner fra fremtiden, som er på vej til dit køkken

Køkken Den gennemsigtige brødrister, kaffemaskinen til cocktails og solkomfuret - se fremtidens køkkenmaskiner.

Få et opdateret køkken

Køkken Hvorfor ikke tage udgangspunkt i det gamle køkken og se, hvad der fungerer godt, og hvad der skal ændres, før beslutningen om nyt køkken?...

Inspiration til køkkenet i januar

Køkken Juicemaskine, multihakker eller drypfri termokande? Vi giver dig her masser af inspiration til januarkøkkenet.