Inspiration til køkkenet i januar

Juicemaskine, multihakker eller drypfri termokande? Vi giver dig her masser af inspiration til januarkøkkenet.

 • Juicemaskine

  Med denne juicemaskine fra Cuisinart kan du nemt lave lækre juices af både frugter og grøntsager, endda helt uden at du behøver at skære det hele ud først. Juicemaskinen er nem at rengøre, da den kan skilles næsten helt ad, og alle delene tåler opvaskemaskine. Vejledende udsalgspris: 1.499 kr.

   

 •  Drypfri termokande

  Eva Solos prisbelønnede termokande lanceres nu i en ny, skøn vinterfarve: brun. Termokandens patenterede hældekrave og skarpe hældekant gør, at termokanden er 100 % drypfri. Eva Solos termokande rummer 1 liter. Vejledende udsalgspris: 399 kr.

 •  Grydeserie

  Med fokus på at kombinere tysk kvalitet med italiensk design, lancerer WMF en ny grydeserie "Concento". Gryderne i Concento-serien er fremstillet i Cromargan® rustfrit 18/10 stål, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Gryderne i serien er desuden udstyret med WMFs særlige TransTherm® Universal-bund, der sikrer optimal varmekontrol. Concento kan anvendes på alle varmekilder. Vejledende priser fra 1.039,95 kr.

   

 •  Vertikal grill i støbejern

  Lav en perfekt stegt kylling med denne vertikale grill fra Staub. Denne grill sørger for, at kyllingen, anden eller kalkunen bliver mør indeni samt sprød udenpå. Fedtet, der løber fra, samles i grillens dybe bund, hvori grøntsager kan tilberedes samtidig. Grillen måler 24 cm i diameter, den er fremstillet i emaljeret støbejern, og fås i farverne matsort og grå. Vejledende udsalgspris: 999,95 kr.

 •  Innovativ køkkenvægt

  Med denne prisvindende "TriScale", har Joseph Joseph skabt en køkkenvægt, som både er praktisk og funktionel. TriScale kan veje op til 5 kg, og kan nemt foldes sammen efter brug. Køkkenvægten fås i grøn og hvid. Vejledende pris: 349,95 kr.

 •  Multihakker

  Med Multihakkeren "Cubico" fra GEFU bliver madlavningen en leg. Når du driver håndsvinget, sikrer de japanske stålknive, at løg, gulerødder og tomat hakkes i småstykker. Vejledende udsalgspris: 299 kr.

Se alt indhold
12. januar 2015
Mere om Køkken

Smart læsertip: Sådan renser du rustfrit stål

Rustfrit stål, der ikke skinder, er ikke noget, der pynter. Læs her hvordan du nemt renser dit rustfrie stål med ting, du tit finder i hjemmet.

Fiskars lancerer smukke og skarpe køkkenknive i titanium

Med deres nyeste knivserie mener kniv-producenten, at de har knækket koden til at holde titanium skarpt.

10 tips til at indrette et lille køkken

Det kan være svært at få plads til alle sine ting i et lille køkken. Selv når du synes, at du har fået plads til det meste, så kan køkkenet...

Sådan vælger du det perfekte køkkengulv

Vi bruger køkkenet flittigt, så derfor skal køkkengulvet helst være praktisk og nemt at vedligeholde. Men samtidig vil vi gerne have et pænt køkkengulv – så hvad skal vi vælge? Vi har samlet 11 køkkengulve med hver deres fordele og ulemper.

Sådan pifter du nemt og billigt dit køkken op

Det behøver ikke koste en formue at give dit gamle køkken en opfriskning. Med disse 14 råd vil du få et ”nyt” køkken nemt og billigt.

8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8...

Genial bananfluefælde

Bananfluerne er en plage for mange, og er svære at komme af med, fordi de formere sig så hurtigt. Få her et nemt tip til, hvordan du fanger de små skadedyr. 

5 fejl du IKKE må begå når du indretter dit køkken

Du vil sikkert gerne have et dejligt køkken, der kan være en samlingsplads for hele familien. Men når du skal planlægge dit drømmekøkken,...

10 tips til at undgå rod i køkkenet

Er rodet i dit køkken ved at tage overhånd? Og ved du ikke hvad du skal stille op for at få det ryddeligt igen? Så læs med her hvor vi...

Sådan får du et nyt køkken uden at røre en finger

Det er billigst at forny dit køkken selv, men der er mange fordele ved at få håndværkere til at lave dit nye køkken.

Genial idé: Sådan bygger du en smuk køkkenreol

Vi viser dig, hvordan du bygger en reol, hvor du kan udstille dine kogebøger, yndlingsfade og magasiner.

Sådan fjerner du den irriterende bip-lyd på din mikrobølgeovn

Er du træt af den høje bip-lyd på din mikrobølgeovn? Vi viser dig, hvordan du fjerner den irriterende lyd én gang for alle!

Derfor skal du skrabe dine skrællede kartofler med en gaffel

Ønsker du at få dine ristede kartofler helt sprøde? Så er en gaffel din nye bedste ven i køkkenet. 

9 køkkenmaskiner fra fremtiden, som er på vej til dit køkken

Den gennemsigtige brødrister, kaffemaskinen til cocktails og solkomfuret - se fremtidens køkkenmaskiner.

Smart køkkengrej til de luddovne

Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten...