Inspiration til køkkenet i januar

Køkken

Juicemaskine, multihakker eller drypfri termokande? Vi giver dig her masser af inspiration til januarkøkkenet.

 • Juicemaskine

  Med denne juicemaskine fra Cuisinart kan du nemt lave lækre juices af både frugter og grøntsager, endda helt uden at du behøver at skære det hele ud først. Juicemaskinen er nem at rengøre, da den kan skilles næsten helt ad, og alle delene tåler opvaskemaskine. Vejledende udsalgspris: 1.499 kr.

   

 •  Drypfri termokande

  Eva Solos prisbelønnede termokande lanceres nu i en ny, skøn vinterfarve: brun. Termokandens patenterede hældekrave og skarpe hældekant gør, at termokanden er 100 % drypfri. Eva Solos termokande rummer 1 liter. Vejledende udsalgspris: 399 kr.

 •  Grydeserie

  Med fokus på at kombinere tysk kvalitet med italiensk design, lancerer WMF en ny grydeserie "Concento". Gryderne i Concento-serien er fremstillet i Cromargan® rustfrit 18/10 stål, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Gryderne i serien er desuden udstyret med WMFs særlige TransTherm® Universal-bund, der sikrer optimal varmekontrol. Concento kan anvendes på alle varmekilder. Vejledende priser fra 1.039,95 kr.

   

 •  Vertikal grill i støbejern

  Lav en perfekt stegt kylling med denne vertikale grill fra Staub. Denne grill sørger for, at kyllingen, anden eller kalkunen bliver mør indeni samt sprød udenpå. Fedtet, der løber fra, samles i grillens dybe bund, hvori grøntsager kan tilberedes samtidig. Grillen måler 24 cm i diameter, den er fremstillet i emaljeret støbejern, og fås i farverne matsort og grå. Vejledende udsalgspris: 999,95 kr.

 •  Innovativ køkkenvægt

  Med denne prisvindende "TriScale", har Joseph Joseph skabt en køkkenvægt, som både er praktisk og funktionel. TriScale kan veje op til 5 kg, og kan nemt foldes sammen efter brug. Køkkenvægten fås i grøn og hvid. Vejledende pris: 349,95 kr.

 •  Multihakker

  Med Multihakkeren "Cubico" fra GEFU bliver madlavningen en leg. Når du driver håndsvinget, sikrer de japanske stålknive, at løg, gulerødder og tomat hakkes i småstykker. Vejledende udsalgspris: 299 kr.

Se alt indhold
12. januar 2015
Mere om Køkken

10 tips til at indrette et lille køkken

Køkken Det kan være svært at få plads til alle sine ting i et lille køkken. Selv når du synes, at du har fået plads til det meste, så kan køkkenet ligne en rodebutik på ingen tid. Vi har samlet 10 gode tips til at indrette et lille køkken. 

Sådan vælger du det perfekte køkkengulv

Køkken Vi bruger køkkenet flittigt, så derfor skal køkkengulvet helst være praktisk og nemt at vedligeholde. Men samtidig vil vi gerne have et...

Sådan pifter du nemt og billigt dit køkken op

Køkken Det behøver ikke koste en formue at give dit gamle køkken en opfriskning. Med disse 14 råd vil du få et ”nyt” køkken nemt og billigt.

8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Køkken Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du  ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8 køkkenredskaber, du ikke anede eksisterede.

10 tips til at undgå rod i køkkenet

Køkken Er rodet i dit køkken ved at tage overhånd? Og ved du ikke hvad du skal stille op for at få det ryddeligt igen? Så læs med her hvor vi...

Sådan får du et nyt køkken uden at røre en finger

Køkken Det er billigst at forny dit køkken selv, men der er mange fordele ved at få håndværkere til at lave dit nye køkken.

Genial idé: Sådan bygger du en smuk køkkenreol

Køkken Vi viser dig, hvordan du bygger en reol, hvor du kan udstille dine kogebøger, yndlingsfade og magasiner.

Sådan fjerner du den irriterende bip-lyd på din mikrobølgeovn

Køkken Er du træt af den høje bip-lyd på din mikrobølgeovn? Vi viser dig, hvordan du fjerner den irriterende lyd én gang for alle!

Derfor skal du skrabe dine skrællede kartofler med en gaffel

Køkken Ønsker du at få dine ristede kartofler helt sprøde? Så er en gaffel din nye bedste ven i køkkenet.

Det skal du gøre, hvis du kæmper med dårligt vandtryk

Køkken Tager det langt tid at fylde vandglasset og at gøre badekarret klar? Så har du sikkert et dårligt vandtryk i din bolig. Det er irriterende, men heldigvis kan der gøres noget ved det. 

Pladsmangel i køkkenskabene? Disse 9 ting skal ud

Køkken Vi kender det alle - man lader tingene hobe sig op i køkkenskabene, selvom der er hårdt brug for pladsen. Her er en række nemme tricks til...

Hold dig fra det varme vand fra hanen, når du bruger elkedlen

Køkken Det kan virke smart at fylde elkedlen med varmt vand fra hanen, så vandet koger lidt hurtigere. Men ifølge forskere kan det faktisk være en...

9 køkkenmaskiner fra fremtiden, som er på vej til dit køkken

Køkken Den gennemsigtige brødrister, kaffemaskinen til cocktails og solkomfuret - se fremtidens køkkenmaskiner.

Smart køkkengrej til de luddovne

Køkken Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten...

Få et opdateret køkken

Køkken Hvorfor ikke tage udgangspunkt i det gamle køkken og se, hvad der fungerer godt, og hvad der skal ændres, før beslutningen om nyt køkken?...