9 køkkenmaskiner fra fremtiden, som er på vej til dit køkken

Køkken

Den gennemsigtige brødrister, kaffemaskinen til cocktails og solkomfuret - se fremtidens køkkenmaskiner.

 • Den gennemsigtige brødrister

  Brødristere er normalt ikke særlig smarte. Enten kan man kun se den ene brødside. Eller man kan ikke se brødet overhovedet - kun lugte det, når det brænder på.

  Har du ikke lyst til at overlade dit toastbrøds skæbne til din lugtesans, så skulle du måske anskaffe dig en Vision Toaster – den gennemsigtige brødrister. Her kan du sidde foran brødristeren og se brødet blive gyldent og sprødt. Og så kan du gribe ind på det helt rigtigte tidspunkt, lige før brødet har fået nok.

 • Kaffemaskinen til cocktails

  Måske er Somabar allevegne om et øjeblik. Somabaren ligner ved første øjekast en kaffemaskine eller en kusine til Senseo- og Nescafé-maskinerne.

  I virkeligheden er det din egen personlige bartender: en automatisk drinkmixer, der kan styres med en app og kan mixe op til 300 forskellige drinks. Shaken, not stirred, mr. Somabar. 

 • Barrista-pennen

  Det virker altid lidt blæret, når barristaen afslutter cafelatte-brygningen med at tegne et juletræ eller et hjerte i kaffeskummet.

  Det er småting i forhold til, hvad du kan gøre med en Cinnibird. Du skal bare fylde den op med kanel, og så ellers slippe din indre billedkunstner løs på capuccinoen. Cinnibird egner sig også til paprika og persille og andre ting. Så er det dog nok ikke kaffen, du skal bruge til lærred.

 • Æggetesteren

  Er det ikke det, du altid gerne har villet vide: hvor mange æg er der egentlig i køleskabet? Det kan Eggminder fortælle dig, og så kan den oven i købet også advare dig, hvis der er nogen af dem, der er ved at blive dårlige.

  Du kan også tage Eggminder'en med på indkøb. Den kan nemlig fortælle dig, om nogle af æggene i køledisken måske er blevet for gamle. 

 • Solkomfuret

  Gosun lover energivenlig madlavning. Det eneste dette transportable komfur har brug for er sol.

  Inde i røret, hvor madvarerne tilberedes, kan der opnås temperaturer på op til 290 grader. Det lover firmaet bag Gosun. Det bærbare komfur  kan pakkes sammen og bæres rundt på som en håndtaske, mens maden stadig koge. For det er kun inde i kogerøret, at temperaturen er kogende. Udenpå vil Gosun stadig føles behageligt tempereret.

 • Madsnifferen

  Stoler du aldrig rigtig på sidste salgsdato? Eller vil du bare for alt i verden undgå madforgiftning, så er madsnifferen Peres måske noget for dig.

  Hold Myfoodsniffer´s næse hen over fødevaren, så vil du via en app på din mobil kunne se, om madsnifferen giver grønt lys for mad. Madsnifferen fungerer både som mundskænk for gris, okse, kylling og fisk. 

 • Det blævrende plastiklåg

  Er du træt af at pakke grøntsagerne ind i cellofan, som er umuligt at rive pænt af rullen? Eller har du bare fået nok af plastikbeholdere uden låg? Så er CoverBlubber måske løsningnen for dig. De bløde, eftergivelige og blævrende låg kan strækkes ud over alt: mad, tallerkenrester, grøntsager, frugt mm. Og så er de også lette at vaske. 

 • Termo-expressomskinen

  Må du bare have din expresso, når du er ude på tur - koste hvad det vil? Det kan være på arbejdet, hvis du er transportchauffør, eller i din fritid, når du er på skovtur.

  Så er det ikke noget problem længere, for nu findes der også en bærbar expressomaskine på markedet: Wacaco. Den er ikke større end en termokande, og du behøver kun kaffe og kogende vand for at få den til at fungere.

 • Den usynlige vandkoger

  Servér din te eller kaffe på præcis den temperatur, du ønsker med Miito

  Miito er todelt i sin konstruktion: Den består af en elegant udseende opvarmningsplade og et termometer. Opvarm din drik på pladen og placer termometeren i koppen eller kruset, så ved du nu præcis, hvornår du skal tage væsken af pladen. Miito sparer også energi, for det er langt fra altid nødvendigt at vandkogeren når op på kogepunktet.

  (Kilde: Buzzfeed )

Se alt indhold
5. oktober 2015
Mere om Køkken

10 tips til at indrette et lille køkken

Køkken Det kan være svært at få plads til alle sine ting i et lille køkken. Selv når du synes, at du har fået plads til det meste, så kan køkkenet ligne en rodebutik på ingen tid. Vi har samlet 10 gode tips til at indrette et lille køkken. 

Sådan vælger du det perfekte køkkengulv

Køkken Vi bruger køkkenet flittigt, så derfor skal køkkengulvet helst være praktisk og nemt at vedligeholde. Men samtidig vil vi gerne have et...

Sådan pifter du nemt og billigt dit køkken op

Køkken Det behøver ikke koste en formue at give dit gamle køkken en opfriskning. Med disse 14 råd vil du få et ”nyt” køkken nemt og billigt.

8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Køkken Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du  ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8 køkkenredskaber, du ikke anede eksisterede.

10 tips til at undgå rod i køkkenet

Køkken Er rodet i dit køkken ved at tage overhånd? Og ved du ikke hvad du skal stille op for at få det ryddeligt igen? Så læs med her hvor vi...

Sådan får du et nyt køkken uden at røre en finger

Køkken Det er billigst at forny dit køkken selv, men der er mange fordele ved at få håndværkere til at lave dit nye køkken.

Genial idé: Sådan bygger du en smuk køkkenreol

Køkken Vi viser dig, hvordan du bygger en reol, hvor du kan udstille dine kogebøger, yndlingsfade og magasiner.

Sådan fjerner du den irriterende bip-lyd på din mikrobølgeovn

Køkken Er du træt af den høje bip-lyd på din mikrobølgeovn? Vi viser dig, hvordan du fjerner den irriterende lyd én gang for alle!

Derfor skal du skrabe dine skrællede kartofler med en gaffel

Køkken Ønsker du at få dine ristede kartofler helt sprøde? Så er en gaffel din nye bedste ven i køkkenet.

Det skal du gøre, hvis du kæmper med dårligt vandtryk

Køkken Tager det langt tid at fylde vandglasset og at gøre badekarret klar? Så har du sikkert et dårligt vandtryk i din bolig. Det er irriterende, men heldigvis kan der gøres noget ved det. 

Pladsmangel i køkkenskabene? Disse 9 ting skal ud

Køkken Vi kender det alle - man lader tingene hobe sig op i køkkenskabene, selvom der er hårdt brug for pladsen. Her er en række nemme tricks til...

Hold dig fra det varme vand fra hanen, når du bruger elkedlen

Køkken Det kan virke smart at fylde elkedlen med varmt vand fra hanen, så vandet koger lidt hurtigere. Men ifølge forskere kan det faktisk være en...

Smart køkkengrej til de luddovne

Køkken Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten ikke selv at løfte en finger længere.

Få et opdateret køkken

Køkken Hvorfor ikke tage udgangspunkt i det gamle køkken og se, hvad der fungerer godt, og hvad der skal ændres, før beslutningen om nyt køkken?...

Inspiration til køkkenet i januar

Køkken Juicemaskine, multihakker eller drypfri termokande? Vi giver dig her masser af inspiration til januarkøkkenet.