DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Velour er tilbage, og er kommet for at blive

Velour har fået et come-back. Det har strømmet ind som en af de mest populære indretningstrends i 2018, og er et tidløst look der vil fortsætte ind i 2019.

 
 

I modsætning til fortidens velour der var svær at vedligeholde og begrænset til overdøvende farver, så er moderne velourbetræk nemt at vedligeholde og fås i en lang række flotte, og dybe farver.

Essensen af dette come-back er hvor elegant det skaber et smukt look i dit hjem. Det skaber et statement og vedligeholder samtidig en afslappet atmosfære, hvilket giver en tilføjet fordel af at passe ind i alle indretninger.

Udover at se fantastisk ud, så er velour møbler bløde og komfortable, og giver rummet en overordnet varm og hyggelig atmosfære.

Uanset hvad er det er en samtale starter. Det er et personligt-drevet tekstil.

Det bruges oftest som et statement i glamourøse eller chikke rum. Til denne stil anbefaler vi at bruge Cult Studios Heather stol. Cult Funitures design er et alsidigt møbel der fås i en lang række forskellige versioner som f.eks. spisebordsstole, loungestole, eller som sofa.

Heather kollektionen er en enkel måde at introducere velour på uden alt for meget besvær. Det venlige design og de forskellige former, størrelser og udvalg af forskellige farver gør det nemt at matche eller stille i kontrast til omgivelserne. F.eks. i simple eller kromatisk farvede rum kan en velour stol øjeblikkelig blive fokuspunktet i din indretning.

Den legende natur og elegante blødhed af velouren er dét der gør disse møbler aldrig ser malplaceret ud. Måske er en af de største fordele ved velour møbler deres evne til at balancere robustheden af læder, træ og andre stærke materialer. Det glansfulde og plyssede look giver en tiltrængt blød følelse der står i kontrast til hårdheden. Det passer simpelthen til alt.

Det er f.eks. derfor Kelby stolen passer så godt ind i industrielle indretninger. Den buede form og bløde tekstil står fantastisk i kontrast til træ finish, blok former, og blottede materialer der alle er essentielle i den industrielle stil. Den hemmelige kraft ligger dog i at skabe en atmosfære af elegance i selv de mest barske industrielle indretninger. Det får rummet til føles som et levende rum, hvilket behøves i industrielle hjem. Vi vil trods alt ikke have at rummet er alt for meget lig et varehus eller en fabrik.

Ét enkelt møbel er alt du behøver for at skabe denne effekt. Det vil let komplimentere de andre læder-, træ- og metal møbler.

Denne alsidighed strækker sig også til formerne og størrelsen af disse velour møbler. Essentielt på nutidens marked, hvis noget kan betrækkes, så er bliver dét det.

Kongen af velours alsidighed er dog Cult Studios skabelse, Moda kollektion.

Det stilfulde 50’er design fås som både spisebordsstol, barstol, lænestol, og selv som gyngestol. Med så mange lækre designs, dybe farver, og udvalg af ben i Moda kollektion, vil du altid kunne finde det perfekte møbel til din indretning.

Det er denne alsidighed, kombineret med den afslappet coolhed og det royale look af velour, der gør dette tekstil så populært igen og vil fortsætte dens popularitet langt ind i det nye år. Det er ikke længere et indelukket, delikat og umoderne tekstil. Dette er moderne velour, og det er kommet for at blive.

Se mere på www.cultfurniture.dk

15. november 2018
Mere om Indretning

5 simple greb til at få naturen ind i hjemmet

Hvis du savner at føle dig i et med naturen til daglig, kan det være god idé at tænke naturen med, når du indretter dit hjem. Selv om du bor i byen, er naturen nemlig lige udenfor. Se 5 gode råd til at bringe naturen indenfor her. 

Sådan rydder du op med succes

Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er blevet kult – men helt ærligt behøver du hende ikke. Trænger du til at få lidt mere plads og...

Det skal du være opmærksom på før du køber møbler på nettet

Du kan slippe for meget besvær ved at handle møbler på nettet, men der er også ting, du er nødt til at være ekstra opmærksom på før du...

Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik uden at gå på kompromis med indretningen. 

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan...

Disse farver skal du bruge i soveværelset

Farvevalget kan have betydning for, hvor behageligt og god en søvn du får. Få tips til, hvilken farve på væggene, der kan give dig ro.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har samlet en række gode råd til, at du kan sove endnu bedre.

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at...

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere farverig bolig kan nemlig påvirke vores humør positivt. Men hvilke farver skal du så vælge? Vi har samlet en række råd, du kan læne dig op ad. 

Undersøgelse: Kvinderne hader kablerne

Mænd og kvinder har markant forskellige holdninger til ledninger og kabler. Det viser en ny undersøgelse, der har taget temperaturen på...

Gardiner - sådan hænger du dem korrekt op

Gardiner kan være fantastisk stilfulde, hvis du hænger dem rigtigt op. Samspillet mellem gardin, vindue og gardinstang er meget vigtig for...

Sådan arrangerer du bedst puderne i sofaen

Det er vigtigt at finde puder, der løfter din sofa. De rigtige puder kan nemlig give din sofa et helt nyt udtryk. Selv en kedelig sofa kan hurtigt blive forvandlet af pudernes udseende, form og mønster. Læs mere her. 

Sådan undgår du let rod i din entré

Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig...