DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Velour er tilbage, og er kommet for at blive

Velour har fået et come-back. Det har strømmet ind som en af de mest populære indretningstrends i 2018, og er et tidløst look der vil fortsætte ind i 2019.

 
 

I modsætning til fortidens velour der var svær at vedligeholde og begrænset til overdøvende farver, så er moderne velourbetræk nemt at vedligeholde og fås i en lang række flotte, og dybe farver.

Essensen af dette come-back er hvor elegant det skaber et smukt look i dit hjem. Det skaber et statement og vedligeholder samtidig en afslappet atmosfære, hvilket giver en tilføjet fordel af at passe ind i alle indretninger.

Udover at se fantastisk ud, så er velour møbler bløde og komfortable, og giver rummet en overordnet varm og hyggelig atmosfære.

Uanset hvad er det er en samtale starter. Det er et personligt-drevet tekstil.

Det bruges oftest som et statement i glamourøse eller chikke rum. Til denne stil anbefaler vi at bruge Cult Studios Heather stol. Cult Funitures design er et alsidigt møbel der fås i en lang række forskellige versioner som f.eks. spisebordsstole, loungestole, eller som sofa.

Heather kollektionen er en enkel måde at introducere velour på uden alt for meget besvær. Det venlige design og de forskellige former, størrelser og udvalg af forskellige farver gør det nemt at matche eller stille i kontrast til omgivelserne. F.eks. i simple eller kromatisk farvede rum kan en velour stol øjeblikkelig blive fokuspunktet i din indretning.

Den legende natur og elegante blødhed af velouren er dét der gør disse møbler aldrig ser malplaceret ud. Måske er en af de største fordele ved velour møbler deres evne til at balancere robustheden af læder, træ og andre stærke materialer. Det glansfulde og plyssede look giver en tiltrængt blød følelse der står i kontrast til hårdheden. Det passer simpelthen til alt.

Det er f.eks. derfor Kelby stolen passer så godt ind i industrielle indretninger. Den buede form og bløde tekstil står fantastisk i kontrast til træ finish, blok former, og blottede materialer der alle er essentielle i den industrielle stil. Den hemmelige kraft ligger dog i at skabe en atmosfære af elegance i selv de mest barske industrielle indretninger. Det får rummet til føles som et levende rum, hvilket behøves i industrielle hjem. Vi vil trods alt ikke have at rummet er alt for meget lig et varehus eller en fabrik.

Ét enkelt møbel er alt du behøver for at skabe denne effekt. Det vil let komplimentere de andre læder-, træ- og metal møbler.

Denne alsidighed strækker sig også til formerne og størrelsen af disse velour møbler. Essentielt på nutidens marked, hvis noget kan betrækkes, så er bliver dét det.

Kongen af velours alsidighed er dog Cult Studios skabelse, Moda kollektion.

Det stilfulde 50’er design fås som både spisebordsstol, barstol, lænestol, og selv som gyngestol. Med så mange lækre designs, dybe farver, og udvalg af ben i Moda kollektion, vil du altid kunne finde det perfekte møbel til din indretning.

Det er denne alsidighed, kombineret med den afslappet coolhed og det royale look af velour, der gør dette tekstil så populært igen og vil fortsætte dens popularitet langt ind i det nye år. Det er ikke længere et indelukket, delikat og umoderne tekstil. Dette er moderne velour, og det er kommet for at blive.

Se mere på www.cultfurniture.dk

15. november 2018
Mere om Indretning

Nu kommer fortællingen om dansk lampedesign

I Danmark er belysning og hygge tæt forbundet, og netop derfor er dansk lampedesign en succeshistorie for sig. Nu kan du for første gang lNy bog samler for første gang fortællingen om de ikoniske lamper og deres designere.  

Her er årets farve 2020

Der skal farve på boligen i det nye årti. Det er i hvert fald, hvad branchen spår. Se årets farve 2020 her.

5 simple greb til at få naturen ind i hjemmet

Hvis du savner at føle dig i et med naturen til daglig, kan det være god idé at tænke naturen med, når du indretter dit hjem. Selv om du...

Sådan rydder du op med succes

Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er blevet kult – men helt ærligt behøver du hende ikke. Trænger du til at få lidt mere plads og luft på matriklen, gælder det bare om at gribe den næste regnfulde sommerdag og gå systematisk til værks – se her hvordan. 

Det skal du være opmærksom på før du køber møbler på nettet

Du kan slippe for meget besvær ved at handle møbler på nettet, men der er også ting, du er nødt til at være ekstra opmærksom på før du...

Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik...

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt.

Få en behagelig gulvvarme

Gulvvarme giver en behagelig varme, der føles lunere, og især i højisolerede huse er det den bedste løsning. Du kan vælge mellem flere...

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har...

Gulvvask - guide til vask af forskellige gulvtyper

Gulve i boligen er mere hygiejniske og lettere at holde end gulvtæpper, men gulve skal vaskes. Få en guide til gulvvask - uanset om dit gulv er af træ, laminat, klinker, linoleum, eller om gæsternes sko har sat sorte streger.

Nyt gulv i køkkenet

Køkkenet er et rum med meget aktivitet. Gulvet skal både være slidstærkt, nemt at vedligeholde og lydabsorberende. Og frem for alt må det...

Få et blankt epoxy gulv, der er nemt at gøre rent

Polyurethan og epoxy gulve vinder frem, når gulvet derhjemme skal være fugefrit, i pangfarver, glansfuldt og ikke til at komme udenom....

Et svømmende trægulv er et gulv, du selv kan lægge

Trægulve findes i flere typer – de bærende og de ikke-bærende. Blandt de ikke-bærende findes det svømmende trægulv. Det er et gulv, en erfaren gør det selv-person selv kan lægge. Du skal bare vide lidt om undergulv, luftfugtighed og gulvvarme.

Lakering af dit gulv - sådan gør du

Er lakken på bræd­­de- eller parketgulvet slidt, skal gulvet lakeres påny. Her finder du en guide til den lak og fremgangsmåde, der passer...

Sådan får du et levende gulv

Et trægulv afspejler naturens forskellighed. Det forandrer sig i samspil med lys og fugt i dit hjem. Hver løsning er unik.