Denne artikel er sponsoreret

Skab den perfekte stemning med gardiner

Indretning

Gardiner kan bruges til andet end blot at skærme for omverdenen. Ved at sammensætte et gardin kan du skabe et unikt look i dit hjem. Giv rummet karakter ved at invitere kreativiteten ind. Brug f.eks. gardiner som rumdeler eller til at skabe lysspil på dine vægge.

Foto: Gardin Lis

Gardiner og anden indvendig solafskærmning danner rammen og fundamentet for hele husets indretning, da det både er et æstetisk og funktionelt virkemiddel til at skabe den perfekte stemning i dit hjem. Her kommer to bud på, hvordan du med gardiner kan skabe den perfekte stemning i hjemmet.

Skønhed i lange baner

Med et panelgardin kan du skabe skønhed med lange lodrette og brede baner i smukt tekstil. Træk dem frem og tilbage på gardinstænger i op til fem spor og placere panelgardinerne uafhængigt af hinanden, hvad end du ønsker dem tæt sammen, enkeltvis eller i grupper. Eller vælg at samle panelgardiner, så de hænger sammen alle sammen og danner ét stort gardin. Har du et stort vinduesparti, kan du eksempelvis kombinere er par stilfulde mønstrede panelgardiner med nogle ensfarvede, så de matcher i farven. Panelgardiner kan også anvendes som rumdeler, skydedør eller vægudsmykning.

Udfold din kreativitet

Slip kreativiteten løs og arranger dine panelgardiner, så det ønskede udtryk kommer frem i rummet. Placer panelerne lige der, hvor du ønsker det – hvad enten du vil sidde i fred eller skærme for sollyset i forhold til dig eller i forhold til tv’et. Leg med lysindfald og rumvirkning og møblér lidt om hver dag, så du får præcis den stemning, som du nu lige har lyst til.

Læs mere om panelgardiner her.

Opnå et anderledes og stilrent look

Skab et moderne udtryk med twistgardinet – et spændende og anderledes rullegardin. Ved at justere let på gardinet kan du nyde, at de transparente og tætte striber glider forbi hinanden og dermed justeres lyset som med et penselstrøg gennem hele huset.

Lys i striber - Det spiller også på væggene…

Udover at være en effektiv og fleksibel solafskærmning, er twistgardinet også et spændende æstetisk virkemiddel, der giverboligindretningen et løft.  Opnå stribede lysmønstre på væggene, når solen skinner og skab et helt unikt lysspil på dine vægge. Tilpas twistgardinet alt efter farve, mønstre og væv.

Læs mere om twistgardiner her.

Ved du allerede, hvilke gardiner du vil have eller ønsker du yderligere inspiration til, hvordan du med gardiner og solafskærmning kan skabe den helt rette stemning i dit hjem? Så book vores gardinbus allerede nu.

Læs mere om Gardin Lis og bliv inspireret til indretning i dit hjem på book-gardinlisbussen.dk eller gardinlis.dk

15. marts 2018
Mere om Indretning

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Indretning Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Indretning Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har...

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Indretning Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Indretning Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at udnytte pladsen optimalt. 

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

Indretning De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere...

Sådan undgår du let rod i din entré

Indretning Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Indretning Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig gode råd til, hvordan du bedste muligt udnytter dit bryggers og undgår rod.

Planteguide: Få liv i hjemmet med disse 10 planter

Indretning Grønne planter er ikke bare smukke at se på, de er også super moderne. Se her, hvordan disse 10 forskellige planter skal passes så de får...

Se de idelle og foruddefinerede mål på afstanden mellem genstandene...

Indretning Der findes mål på, hvordan emhætten skal placeres, hvor langt du skal sidde fra dit fjernsyn, og hvordan du skal sidde ved din computer,...

Pas på at julelysene ikke ødelægger dit tag

Indretning Gå bare all-in på julelysene på taget, så længe du følger disse 6 enkle råd til sikker omgang med elektrisk lys og andre juledekorationer på dit hus.

Hæng billeder perfekt op med en gaffel

Indretning Med dette supernemme gaffeltrick vil du aldrig mere have problemer med at hænge billeder op.

Sådan rengør og behandler du dine palisandermøbler

Indretning Palisander var et hit i 60’erne og er på vej tilbage. Få her de bedste tips til, hvordan du rengør dine smukke, mørke møbler.

Fjern tapet med skyllemiddel - sådan gør du

Indretning Hvorfor gå i byggemarkedet og købe dyrebar tapetopløser, når du har et ligeså effektivt vidundermiddel inden for rækkevidde af din vaskemaskine?

Grøn arbejdsplads

Indretning Naturen er smuk, så byd den endelig indenfor i hjemmet. Hvad siger du til en botanisk arbejdsplads?

De dobbelte gardiner vender tilbage

Indretning Du kender dem måske fra dit barndomshjem, de dobbelte, gulvlange gardiner. Nu vender de tilbage i nye og elegante versioner.