Foto: Amanda Vejle

Se de idelle og foruddefinerede mål på afstanden mellem genstandene i dit hjem

Der findes mål på, hvordan emhætten skal placeres, hvor langt du skal sidde fra dit fjernsyn, og hvordan du skal sidde ved din computer, for ikke at få ondt i hovedet eller dårlig ryg. 

Målene alle burde leve efter

Vi kender det allesammen. Første gang man køber et hus eller en lejlighed – eller generelt bare når man skal indrette et tomt rum. Hvor skal den stol nu stå, og hvor skal det bord nu placeres? Det er ikke altid lige nemt at indrette et rum, hvis man ikke har nogle retningslinjer at gå efter. 

Derfor får du her nogle mål, alle burde indrætte deres hjem efter. De ideelle mål for at gøre hverdagen lettere. 

1. Emhætten skal placeres korrekt for at udnytte sugeevnen bedst muligt 

Har du problemer med din emhætte? Måske sidder den helt forkert. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvordan din emhætte sidder placeret i forhold til dine kogeplader. Hvis du vil udnytte din emhættes fulde potentiale, bør du overveje at placere den som vist på billedet. 

2. Der findes mål på den perfekte afstand til toiletrullen

Flere gange har du måske oplevet, at toiletrulleholderen er placeret på forskellige måder og i forskellige afstande fra kummen. Nogen gange kan man sidde i flere sekunder og simpelthen lede efter toiletpapiret, for så at opdage, at toiletrulleholderen er placeret bag toilettet eller på en anden helt ulogisk placering. 

Det undgår du at folk tænker om dit toilet, hvis du bare følger disse mål. Der findes nemlig forud definerede mål på hvilken afstand og placering toiletrulleholderen optimalt skal placeres i forhold til toiletkummen. 

3. Sådan sidder du korrekt ved din arbejdscomputer

Du kan hurtigt få ømme skuldre eller ondt i hovedet, hvis du sidder for længe og arbejder ved din computer i den forkerte arbejdsstilling. Derfor er det en god idé at indstille både skærm og stol efter disse mål. På den måde sikrer du dig den optimale arbejdsstilling.

4. Afstanden til dit fjernsyn afhænger af størrelsen på skærmen

Hvor meget afstand skal der være mellem dig og dit fjernsyn? Jo ser du, det afhænger af størrelsen på skærmen. Jo større fjernsynsskærm jo større afstand skal der være mellem dig og fjernsynet, for det optimale billede. 

Kilde: www.thisoldhouse.com

20. december 2016
Mere om Indretning

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har...

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at udnytte pladsen optimalt. 

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere...

Sådan undgår du let rod i din entré

Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig gode råd til, hvordan du bedste muligt udnytter dit bryggers og undgår rod.

Planteguide: Få liv i hjemmet med disse 10 planter

Grønne planter er ikke bare smukke at se på, de er også super moderne. Se her, hvordan disse 10 forskellige planter skal passes så de får...

Pas på at julelysene ikke ødelægger dit tag

Gå bare all-in på julelysene på taget, så længe du følger disse 6 enkle råd til sikker omgang med elektrisk lys og andre juledekorationer...

Hæng billeder perfekt op med en gaffel

Med dette supernemme gaffeltrick vil du aldrig mere have problemer med at hænge billeder op. 

Sådan rengør og behandler du dine palisandermøbler

Palisander var et hit i 60’erne og er på vej tilbage. Få her de bedste tips til, hvordan du rengør dine smukke, mørke møbler.

Fjern tapet med skyllemiddel - sådan gør du

Hvorfor gå i byggemarkedet og købe dyrebar tapetopløser, når du har et ligeså effektivt vidundermiddel inden for rækkevidde af din vaskemask...

November i oktober

Julekaktus har foldet sine smukke blomster ud ... nu, og rabarberne kan høstes – igen. Er det klimaets skyld?

Grøn arbejdsplads

Naturen er smuk, så byd den endelig indenfor i hjemmet. Hvad siger du til en botanisk arbejdsplads?

De dobbelte gardiner vender tilbage

Du kender dem måske fra dit barndomshjem, de dobbelte, gulvlange gardiner. Nu vender de tilbage i nye og elegante versioner.