Du kan også vælge et ensfarvet tapet, hvis det passer bedre til dit hjem.
Du kan også vælge et ensfarvet tapet, hvis det passer bedre til dit hjem.

Ny kommode - fra skrot til flot

Du kan nemt og hurtigt forvandle et halvtrist gammelt møbel med en rulle tapet og lidt tapetklister.


Tapet på kommode og væg
Det tog os ca. to timer at tapetsere den gamle kommode, som ellers var på vej på genbrugspladsen. Samtidig tapetserede vi væggen bag kommoden med samme tapet – det giver en fræk tredimensionel effekt.

Sådan gør du:
Kanter og afslutninger bliver flottest, hvis du først tager mål og skærer/klipper stykkerne til de forskellige flader. Hvis der er mønster i tapetet, skal du huske at tage højde for det, der hvor du sætter flere baner sammen fx ved skufferne, som på kommode
n her).

Brug vådrumslim
Smør herefter tapetklister på der, hvor stykket skal klæbes fast - vi har brugt en vådrumslim, som klæber bedre. Glat efter med en opvredet klud, og fortsæt med næste stykke.
Foto: Stine RC & Opsigt.com
Kommoden før forvandlingen.

Brug stærk gulvlak
Hvis du tapetserer et møbel, som bruges eller slides, er det en god idé at lakere møblet med en stærk gulvlak til slut. Husk at vente til limen er tør.

Det brugte vi:

  • Tapet: Boheme 3392 fra Borås Tapeter - 359 kr.
  • Lak: Jotun Trestjerner halvblank
  • Vådrumslim
  • Skarp hobbykniv
  • Pensel til lim
  • Glashåndtag fra Madam Stoltz

12. august 2010
Mere om Indretning

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har...

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at udnytte pladsen optimalt. 

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere...

Sådan undgår du let rod i din entré

Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig gode råd til, hvordan du bedste muligt udnytter dit bryggers og undgår rod.

Planteguide: Få liv i hjemmet med disse 10 planter

Grønne planter er ikke bare smukke at se på, de er også super moderne. Se her, hvordan disse 10 forskellige planter skal passes så de får...

Se de idelle og foruddefinerede mål på afstanden mellem genstandene...

Der findes mål på, hvordan emhætten skal placeres, hvor langt du skal sidde fra dit fjernsyn, og hvordan du skal sidde ved din computer,...

Pas på at julelysene ikke ødelægger dit tag

Gå bare all-in på julelysene på taget, så længe du følger disse 6 enkle råd til sikker omgang med elektrisk lys og andre juledekorationer på dit hus.

Hæng billeder perfekt op med en gaffel

Med dette supernemme gaffeltrick vil du aldrig mere have problemer med at hænge billeder op.

Sådan rengør og behandler du dine palisandermøbler

Palisander var et hit i 60’erne og er på vej tilbage. Få her de bedste tips til, hvordan du rengør dine smukke, mørke møbler.

Fjern tapet med skyllemiddel - sådan gør du

Hvorfor gå i byggemarkedet og købe dyrebar tapetopløser, når du har et ligeså effektivt vidundermiddel inden for rækkevidde af din vaskemaskine?

Grøn arbejdsplads

Naturen er smuk, så byd den endelig indenfor i hjemmet. Hvad siger du til en botanisk arbejdsplads?

De dobbelte gardiner vender tilbage

Du kender dem måske fra dit barndomshjem, de dobbelte, gulvlange gardiner. Nu vender de tilbage i nye og elegante versioner.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.