Foto: PR

Nu får Danmarks fladeste designerstik jordforbindelse

Er du træt af ikke at kunne skubbe køleskabet eller fryseren helt ind til væggen uden at blive stoppet af en stor stikprop? Så har vi gode nyheder til dig. Nu rammer Danmarks fladeste stikprop med jord nemlig butikkerne.

Af: Nanna Danborg-Aamand, 5. september 2019

Der er ikke noget som ledninger, der hurtigt får en ellers gennemtænkt indretning til at se rodet ud. De store stikpropper er umulige at gemme bag møblerne, og hverken farven eller formen plejer at gøre noget godt for et rum. Men lampen skal jo have strøm for at lyse, og fjernsynet skal sidde i stik for at vise dagens nyheder. 

Derfor var det også lidt af en revolutionerende nyhed, da det danske brand Designerstik i 2017 lancerede stikproppen FORM, der kun var 11 millimeter dyb. I modsætning til den gennemsnitlige stikprop på det danske marked, der er hele 37 millimeter dyb, gjorde den flade stikprop det nemlig muligt at stille sofaer, senge eller kommoder tæt op ad væggen - og så kunne den fås i alle regnbuens farver. 

Jordstik til køleskab, fryser og vaskemaskine

Det gjorde hurtigt designerstikket populært, og nu er brandet tilbage med endnu en nyhed, der kan få enhver bolig-entusiast til at juble af begejstring: Den fladeste stikprop på det danske marked har fået jordforbindelse. 

Det går nemlig flyvende for de flade stikpropper, der både har fokus på design og funktionalitet, og derfor har virksomheden bag nu udviklet en ny version med jord, der passer til alle danske hårde hvidevarer. Noget som mange har ventet på: 

- Vi har nogle ret pæne stikkontakter herhjemme, hvis man lægger mærke til det – i forhold til resten af verden. Dansk og skandinavisk design er foran på den front også. Nu har vi udviklet stikproppen med jord, fordi den har været meget efterspurgt af vores kunder, fortæller Anders Thorngaard, der er designer og partner i Designerstik i en pressemeddelse.

Designerstiks nye stikprop med jord fås i sort og hvid.

Nordisk design 

Designerstikket FORM har den fladest mulige profil efter de gældende standarder og er både designet og konstrueret i Danmark – og så er der lagt vægt på det nordiske design med fokus på enkelthed og rene linjer. Blandt andet er stikproppen designet uden synlige skruer:

- Det har taget langt tid at udvikle stikproppen med jord, da det er vigtigt at sikre os, at den lever op til alle de rette godkendelser og certificeringer. Men nu er den her, og vi glæder os meget til at se den i butikkerne og i de danske hjem, siger Anders Thorngaard.

Sæt på egne ledninger

Stikproppen er nem at montere på ledninger til alle hjemmets elektroniske apparater og findes både i sort og hvid. Derudover kommer den i én størrelse med to konfigurationer – en høj overdel til stikdåser og en flad overdel til vægudtag. 

FORM med jord kan købes i landets førende webbutikker og fysiske forretninger inden for elektronik og lamper til priser fra 119 kr.

FORM blev lanceret i 2017, og stikproppen uden jord fås blandt andet i lilla, rød og orange.
5. september 2019 Nanna Danborg-Aamand
Mere om Indretning

Planter til badeværelset: Til det mørke, det fugtige, det lille og...

Planter i hjemmet er godt for såvel humøret som indeklimaet, og det er ikke kun i stuen eller soveværelset, de kan gøre gavn. Også på badeværelset kan lidt grønt gøre hele forskellen. Her får du en liste over planter, der egner sig til det fugtigere og mørkere liv på badeværelset.

Snoede lys: Sådan laver du selv de trendy lys, der hitter lige nu

Du har måske allerede stødt på de dekorative, snoede lys i butikker eller på websider. De er blevet så populære, at mange er begyndt at...

Se den smukke løsning på dårlig akustik

Der er flere måder at forbedre akustikken i et rum, og mange af dem er faktisk utroligt smukke. Læs med her og se et udvalg af løsninger.

Nu kommer fortællingen om dansk lampedesign

I Danmark er belysning og hygge tæt forbundet, og netop derfor er dansk lampedesign en succeshistorie for sig. Nu kan du for første gang lNy bog samler for første gang fortællingen om de ikoniske lamper og deres designere.  

Her er årets farve 2020

Der skal farve på boligen i det nye årti. Det er i hvert fald, hvad branchen spår. Se årets farve 2020 her.

5 simple greb til at få naturen ind i hjemmet

Hvis du savner at føle dig i et med naturen til daglig, kan det være god idé at tænke naturen med, når du indretter dit hjem. Selv om du...

Sådan rydder du op med succes

Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er blevet kult – men helt ærligt behøver du hende ikke. Trænger du til at få lidt mere plads og luft på matriklen, gælder det bare om at gribe den næste regnfulde sommerdag og gå systematisk til værks – se her hvordan. 

Det skal du være opmærksom på før du køber møbler på nettet

Du kan slippe for meget besvær ved at handle møbler på nettet, men der er også ting, du er nødt til at være ekstra opmærksom på før du...

Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik...

Denne artikel er sponsoreret

Sådan får du mere dagslys i dit hjem

Naturligt lys er ikke kun godt for din sundhed og dit energiniveau. Det får også dit hjem til at virke større og luftigere. Få 7 tips til, hvordan du får mere dagslys i dit hjem.

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan...

Få en behagelig gulvvarme

Gulvvarme giver en behagelig varme, der føles lunere, og især i højisolerede huse er det den bedste løsning. Du kan vælge mellem flere...

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har samlet en række gode råd til, at du kan sove endnu bedre.

Gulvvask - guide til vask af forskellige gulvtyper

Gulve i boligen er mere hygiejniske og lettere at holde end gulvtæpper, men gulve skal vaskes. Få en guide til gulvvask - uanset om dit...

Nyt gulv i køkkenet

Køkkenet er et rum med meget aktivitet. Gulvet skal både være slidstærkt, nemt at vedligeholde og lydabsorberende. Og frem for alt må det...