Foto: PR

Nu får Danmarks fladeste designerstik jordforbindelse

Er du træt af ikke at kunne skubbe køleskabet eller fryseren helt ind til væggen uden at blive stoppet af en stor stikprop? Så har vi gode nyheder til dig. Nu rammer Danmarks fladeste stikprop med jord nemlig butikkerne.

Der er ikke noget som ledninger, der hurtigt får en ellers gennemtænkt indretning til at se rodet ud. De store stikpropper er umulige at gemme bag møblerne, og hverken farven eller formen plejer at gøre noget godt for et rum. Men lampen skal jo have strøm for at lyse, og fjernsynet skal sidde i stik for at vise dagens nyheder. 

Derfor var det også lidt af en revolutionerende nyhed, da det danske brand Designerstik i 2017 lancerede stikproppen FORM, der kun var 11 millimeter dyb. I modsætning til den gennemsnitlige stikprop på det danske marked, der er hele 37 millimeter dyb, gjorde den flade stikprop det nemlig muligt at stille sofaer, senge eller kommoder tæt op ad væggen - og så kunne den fås i alle regnbuens farver. 

Jordstik til køleskab, fryser og vaskemaskine

Det gjorde hurtigt designerstikket populært, og nu er brandet tilbage med endnu en nyhed, der kan få enhver bolig-entusiast til at juble af begejstring: Den fladeste stikprop på det danske marked har fået jordforbindelse. 

Det går nemlig flyvende for de flade stikpropper, der både har fokus på design og funktionalitet, og derfor har virksomheden bag nu udviklet en ny version med jord, der passer til alle danske hårde hvidevarer. Noget som mange har ventet på: 

- Vi har nogle ret pæne stikkontakter herhjemme, hvis man lægger mærke til det – i forhold til resten af verden. Dansk og skandinavisk design er foran på den front også. Nu har vi udviklet stikproppen med jord, fordi den har været meget efterspurgt af vores kunder, fortæller Anders Thorngaard, der er designer og partner i Designerstik i en pressemeddelse.

Designerstiks nye stikprop med jord fås i sort og hvid.

Nordisk design 

Designerstikket FORM har den fladest mulige profil efter de gældende standarder og er både designet og konstrueret i Danmark – og så er der lagt vægt på det nordiske design med fokus på enkelthed og rene linjer. Blandt andet er stikproppen designet uden synlige skruer:

- Det har taget langt tid at udvikle stikproppen med jord, da det er vigtigt at sikre os, at den lever op til alle de rette godkendelser og certificeringer. Men nu er den her, og vi glæder os meget til at se den i butikkerne og i de danske hjem, siger Anders Thorngaard.

Sæt på egne ledninger

Stikproppen er nem at montere på ledninger til alle hjemmets elektroniske apparater og findes både i sort og hvid. Derudover kommer den i én størrelse med to konfigurationer – en høj overdel til stikdåser og en flad overdel til vægudtag. 

FORM med jord kan købes i landets førende webbutikker og fysiske forretninger inden for elektronik og lamper til priser fra 119 kr.

FORM blev lanceret i 2017, og stikproppen uden jord fås blandt andet i lilla, rød og orange.
5. september 2019
Mere om Indretning

5 simple greb til at få naturen ind i hjemmet

Hvis du savner at føle dig i et med naturen til daglig, kan det være god idé at tænke naturen med, når du indretter dit hjem. Selv om du bor i byen, er naturen nemlig lige udenfor. Se 5 gode råd til at bringe naturen indenfor her. 

Sådan rydder du op med succes

Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er blevet kult – men helt ærligt behøver du hende ikke. Trænger du til at få lidt mere plads og...

Det skal du være opmærksom på før du køber møbler på nettet

Du kan slippe for meget besvær ved at handle møbler på nettet, men der er også ting, du er nødt til at være ekstra opmærksom på før du...

Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik uden at gå på kompromis med indretningen. 

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan...

Disse farver skal du bruge i soveværelset

Farvevalget kan have betydning for, hvor behageligt og god en søvn du får. Få tips til, hvilken farve på væggene, der kan give dig ro.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har samlet en række gode råd til, at du kan sove endnu bedre.

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at...

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere farverig bolig kan nemlig påvirke vores humør positivt. Men hvilke farver skal du så vælge? Vi har samlet en række råd, du kan læne dig op ad. 

Undersøgelse: Kvinderne hader kablerne

Mænd og kvinder har markant forskellige holdninger til ledninger og kabler. Det viser en ny undersøgelse, der har taget temperaturen på...

Gardiner - sådan hænger du dem korrekt op

Gardiner kan være fantastisk stilfulde, hvis du hænger dem rigtigt op. Samspillet mellem gardin, vindue og gardinstang er meget vigtig for...

Sådan arrangerer du bedst puderne i sofaen

Det er vigtigt at finde puder, der løfter din sofa. De rigtige puder kan nemlig give din sofa et helt nyt udtryk. Selv en kedelig sofa kan hurtigt blive forvandlet af pudernes udseende, form og mønster. Læs mere her. 

Sådan undgår du let rod i din entré

Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig...