Loppemarkeder er populære i de danske villakvarterer.
Loppemarkeder er populære i de danske villakvarterer.

Loppemarkeder indtager de danske villaveje

Danskerne har taget loppemarkeder og garagesalg til sig. Ny undersøgelse fra idényts villapanel viser, at hver tredje villakvarter lægger vej til et loppemarked. Loppemarkederne er primært et opgør med brug og smid væk-kulturen. Legetøj, bøger og aflagt tøj er noget af det mest solgte på de danske loppemarkeder.

 
Brug og smid væk-kulturen er slut
Det handler ikke kun om at tjene lidt ekstra lommepenge, når danskerne sælger ting på loppemarkeder. Ifølge idényts villapanel handler det i ligeså høj grad om at minimere brug og smid væk-kulturen. 37% af de adspurgte har en bedre mavefornemmelse, når gode ting bliver solgt videre og ikke bare kørt på lossepladsen.

Hvilke ting bliver solgt på loppemarkederne?

På loppemarkederne bliver der solgt alverdens ting og sager, men der er alligevel en tendens at spore i, hvad folk helst vil af med på loppemarkederne.

TOP 5: Det sælger vi på loppemarkeder:
1. Børnenes gamle legetøj
2. Brugsgenstande fra kælderen (lamper, billeder, nips)
3. Bøger og blade
4. Aflagt tøj
5. Større genstande som cykler, fjernsyn etc.

Flest loppemarkeder i hovedstaden
Københavnerne er mest vilde med at holde loppemarkeder, mens vestjyderne holder færrest. Undersøgelsen viser i øvrigt, at hver femte villaejer har deltaget i et loppemarked - enten som sælger eller køber.

Loppemarkeder som social komsammen
Hver tredje mener, at loppemarkederne har en social effekt på nærmiljøet. De anser det som en god måde at være mere sociale med deres naboer, og ser det desuden som et godt supplement til den traditionelle vejfest.


22. september 2010
Mere om Indretning

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har...

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at udnytte pladsen optimalt. 

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere...

Sådan undgår du let rod i din entré

Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig gode råd til, hvordan du bedste muligt udnytter dit bryggers og undgår rod.

Planteguide: Få liv i hjemmet med disse 10 planter

Grønne planter er ikke bare smukke at se på, de er også super moderne. Se her, hvordan disse 10 forskellige planter skal passes så de får...

Se de idelle og foruddefinerede mål på afstanden mellem genstandene...

Der findes mål på, hvordan emhætten skal placeres, hvor langt du skal sidde fra dit fjernsyn, og hvordan du skal sidde ved din computer,...

Pas på at julelysene ikke ødelægger dit tag

Gå bare all-in på julelysene på taget, så længe du følger disse 6 enkle råd til sikker omgang med elektrisk lys og andre juledekorationer på dit hus.

Hæng billeder perfekt op med en gaffel

Med dette supernemme gaffeltrick vil du aldrig mere have problemer med at hænge billeder op.

Sådan rengør og behandler du dine palisandermøbler

Palisander var et hit i 60’erne og er på vej tilbage. Få her de bedste tips til, hvordan du rengør dine smukke, mørke møbler.

Fjern tapet med skyllemiddel - sådan gør du

Hvorfor gå i byggemarkedet og købe dyrebar tapetopløser, når du har et ligeså effektivt vidundermiddel inden for rækkevidde af din vaskemaskine?

Grøn arbejdsplads

Naturen er smuk, så byd den endelig indenfor i hjemmet. Hvad siger du til en botanisk arbejdsplads?

De dobbelte gardiner vender tilbage

Du kender dem måske fra dit barndomshjem, de dobbelte, gulvlange gardiner. Nu vender de tilbage i nye og elegante versioner.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.