Foto: Getty Images

Undersøgelse: Kvinderne hader kablerne

Mænd og kvinder har markant forskellige holdninger til ledninger og kabler. Det viser en ny undersøgelse, der har taget temperaturen på danskernes forhold til synlige internetkabler i hjemmet. Langt færre kvinder end mænd vil finde sig i kabelkaos, og det har gjort kvinderne til firstmovers på de trådløse løsninger.

”Få styr på kabler og ledninger”, ”5 elegante måder at gemme ledninger ad vejen” og ”6 smarte idéer til at holde styr på ledningerne”. Nettet svømmer over med gode råd til at undgå synlige stik og kabler i hjemmet, men der er stor forskel på, hvor meget de egentlig generer.

En ny undersøgelse foretaget af Userneeds på vegne af teleselskabet 3 blandt 2000 danskere viser, at knap 30 procent af mændene har det fint med internetkabler og -stik i hjemmet, mens det samme kun gør sig gældende for mindre end 14 procent af kvinderne.

”Som repræsentant for de mobile, trådløse løsninger, så er det interessant for os at undersøge danskernes holdninger til kabler i hjemmet. Resultatet peger på, at mange gerne ville være fri for kablerne, men ser dem som et nødvendigt onde for at få teknikken til at fungere i hjemmet.” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked i en pressemeddelelse.

Firstmovers på trådløse internetløsninger

I undersøgelsen svarer 35 procent af kvinderne, at ledninger roder og er grimme. Det samme gælder 22 procent af mændene. 29 procent af kvinderne siger desuden, at ledningerne har det med at samle støv, mens kun 18 procent af mændene har bemærket dét problem.

Det er muligvis årsagen til, at kvinderne har førertrøjen på, når det gælder om at tage netop de trådløse løsninger til sig. I hvert fald viser undersøgelsen, at den mest udbredte internetløsning blandt danske kvinder er bredbånd via en mobil router, som hele 38 procent benytter. Her er kvinderne langt foran mændene, hvor under 20 procent har en mobil forbindelse.

24. maj 2019
Mere om Indretning

5 simple greb til at få naturen ind i hjemmet

Hvis du savner at føle dig i et med naturen til daglig, kan det være god idé at tænke naturen med, når du indretter dit hjem. Selv om du bor i byen, er naturen nemlig lige udenfor. Se 5 gode råd til at bringe naturen indenfor her. 

Sådan rydder du op med succes

Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er blevet kult – men helt ærligt behøver du hende ikke. Trænger du til at få lidt mere plads og...

Det skal du være opmærksom på før du køber møbler på nettet

Du kan slippe for meget besvær ved at handle møbler på nettet, men der er også ting, du er nødt til at være ekstra opmærksom på før du...

Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik uden at gå på kompromis med indretningen. 

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan...

Disse farver skal du bruge i soveværelset

Farvevalget kan have betydning for, hvor behageligt og god en søvn du får. Få tips til, hvilken farve på væggene, der kan give dig ro.

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har samlet en række gode råd til, at du kan sove endnu bedre.

6 gode råd til at få en bedre akustik i hjemmet

Flere og flere boligejere har problemer med dårlig akustik i hjemmet. Men hvad skyldes dårlig akustik helt præcist, og hvordan løser vi...

6 smarte indretningstips til rum med skråvægge

Er du også træt af dine skråvægge, der tager unødvendigt meget plads i rummet? Her er 6 smarte indretningstips, der hjælper dig til at...

Disse farver bør du male hjemmets forskellige rum i

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere farverig bolig kan nemlig påvirke vores humør positivt. Men hvilke farver skal du så vælge? Vi har samlet en række råd, du kan læne dig op ad. 

2 danske familiefædre designer bæredygtig legetøjs-konkurrent til...

Tre smukke træ-dyr, der kan skilles ad og samles på kryds og tværs har set dagens lys under navnet Fablewood.

Gardiner - sådan hænger du dem korrekt op

Gardiner kan være fantastisk stilfulde, hvis du hænger dem rigtigt op. Samspillet mellem gardin, vindue og gardinstang er meget vigtig for...

Sådan arrangerer du bedst puderne i sofaen

Det er vigtigt at finde puder, der løfter din sofa. De rigtige puder kan nemlig give din sofa et helt nyt udtryk. Selv en kedelig sofa kan hurtigt blive forvandlet af pudernes udseende, form og mønster. Læs mere her. 

Sådan undgår du let rod i din entré

Orden skaber ro og overblik. Det ved vi, men ofte glemmes entréen, som ellers er det første du ser, når du kommer hjem. Her får du nemme...

Sådan får du orden i dit bryggers

Det er et af de rum i huset der skal klare flest funktioner, hvilket kan være grunden til at det ofte ligner en rodebutik. Vi giver dig...