DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Her er dit nye gulv

Parketgulv, plankegulv, klinker eller laminat? Et nyt gulv har både stor betydning for indretningen af din bolig og for din hverdag. Derfor er det vigtigt, at du vælger et gulv, der passer til dine behov. Se mere her.

Af: , 8. oktober 2019

Når du skal vælge nyt gulv til hjemmet, er der mange ting at tage stilling til. Der findes nemlig et utal af forskellige materialer og farver.

Find inspiration til dit nye gulv her.

Miljøvenlige og bæredygtige bambus gulve og bambus byggematerialer til anvendelse i private byggeri

Vores miljøvenlige bambus gulve og byggematerialer er robust, slidstærke og stærkere end andre træsorter, hvorfor vi tilbyder 30 års garanti. 

Byg-ecohome.dk er leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige indendørs og udendørs bambus gulve, parket byggematerialer og erhvervs bambusprodukter. Vi er forhandler for virksomheden Moso International i Denmark, Europas førende bambus leverandør og tilbyder derfor et stort udvalg af økologiske og miljøbevidst premium byggematerialer herunder indendørs bambus plankegulve og parket, bambus beklædning, massive terrassebrædder og andre udendørs bambusprodukter, samt en masse andet. Oplev bambus materialer som er slidstærke, miljøvenlige og top kvalitet. 

Besøg vores netbutik www.byg-ecohome.dk for at få et indblik i alle bambus gulv modellerne og byggematerialer vi tilbyder, og se det store sortiment af unikke MOSO® bambusprodukter: smukke designs i forskellige konstruktion, farver og stilarter.


Hos FlotteGulve.dk er vi specialister i at finde det rigtige gulv til kunden

                  

FlotteGulve.dk har mere end 20 års erfaring med at levere gulve af høj kvalitet til
markedets bedste priser. Virksomhedens uddannede personale står altid klar til at hjælpe kunderne med at finde den rette gulvløsning og er dermed den perfekte samarbejdspartner for såvel private som til erhverv.

FlotteGulve.dk’s udvalg spænder vidt fra trægulve, tæpper, klinker og vinylgulve til
moderne akustik- og designgulve alle med prisgaranti. Derudover finder du i de tre
butikker i Ikast, Aarhus og Søborg også et bredt udvalg af tilbehør til gulve.
Besøg FlotteGulve.dk eller ring på tlf. nr. 97 25 25 47

 

Gulvlageret.dk - Danmarks største udvalg! Find gulve til ethvert behov

                                   

Gulvlageret er Danmarks største webshop indenfor gulvbelægning af enhver slags.
Hos Gulvlageret har vi altid et stort udvalg af laminatgulve, trægulve, vinylgulve,
linoleumsgulve, tæpper og meget mere på lager. Du er altid velkommen til at komme forbi
vores showrooms for at se på vareprøver inden du træffer en beslutning om hvilket gulv du
køber. I vores showrooms vil du altid blive mødt af en gulvekspert som ved alt om gulve.
Udover vores store udvalg, kendetegnes vi også ved at prisen altid er i bund. Vi sælger de
fleste af vores produkter til faste lave ”pallepriser” også ved små mængder.

Holse & Wibroe – førende leverandør af bæredygtige kvalitets bambusgulve

Holse & Wibroe er Danmarks førende inden for bambusgulve, og vi har siden 2004 beskæftiget os med bambus som byggemateriale til alt fra gulve og terrassebrædder til møbelplader og lister. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vores bæredygtige bambusprodukter kan bruges til.

Med et bambusgulv fra Holse & Wibroe får du et smukt og slidstærkt kvalitetsgulv, der holder hele livet. Vores gulve fås i forskellige typer, farver og finishes, så der er noget til enhver smag. 

Kontakt os for uforpligtende rådgivning. Du kan se vores udvalg og en liste over vores
forhandlere på vores hjemmeside.

Klassisk sildebensparket i ny fortolkning fra Tarkett

               

Med den nye kollektion Segno tager Tarkett det klassiske sildebensparket til et helt nyt niveau. Segno kombinerer Tarketts kvalitet og finish med et nyt designkoncept, som gør det muligt at skabe unikke trægulve til mange forskellige miljøer. 

Kollektionen giver mulighed for at skræddersy både traditionelle mønstre og helt nye kreative udtryk, da den kan lægges på et næsten ubegrænset antal måder. 

Segno giver både private og professionelle mulighed for at skabe personlige og kreative løsninger i indretningen, hvor rummet opnår sit fulde potentiale. Fås i fem farver hos velassorterede gulvforhandlere til en vejledende pris på 1.269 kr./m2.

TræGulvCentret – en verden af mærkevarer!

TræGulvCentret er etableret i 1997 og dermed ældst på marked. I dag 22 år senere er vi fortsat den eneste special forretning i Danmark med fokus på uvildig rådgivning af forskellige brands indenfor trægulve. I vores 450 m2 showroom – fremviser vi en lang række af unikke brands indenfor trægulve, derudover viser vi vores trægulve i Gulvteknisk konstruktionsudførelse, som de eneste i vores branche!

For TræGulvCentret er det vigtigt at du som kunde præcis ved og gerne kan se de mange forskellige muligheder der findes på den bedste mulige måde.


TræGulvCentret udfører:

  • uvildig rådgivning
  • gulventrepriser i det meste af landet, dvs. montering og slibning/behandling af alle typer trægulve
  • plejeservice aftaler
  • egen produktion af special trægulve

Urban-Hald - Fordi livet er for kort til kedelige gulve

Midt i det nordjyske finder du Urban-Hald. Med ekspertise indenfor salg af eksklusive trægulve, sætter vi en ære i at finde det helt rigtige gulv til dit hjem. Vi tilbyder plankegulve og stavparket til sildebensgulve med et væld af muligheder indenfor format, pigmentering og overfladebehandling. Gulvene fuldlimes til underlaget hvilket giver en stabil overflade, der samtidig forbedrer akustikken i rummet. 

Du får et unikt gulv, som kan leveres færdigbehandlet fra fabrikken tilpasset efter netop dine specifikke ønsker. Med et trægulv fra Urban-Hald får du et bæredygtigt gulv af høj kvalitet og med et massivt slidlag, der gør at gulvet kan slibes igen og igen og dermed sikrer dig et smukt gulv for livet. Vi har PRISGARANTI og leverer i hele landet.

Find mere inspiration på www.urban-hald.dk eller kontakt os på [email protected] eller på tlf. 89800303 – vi står gerne til rådighed for en vejledende snak og et uforpligtende tilbud.

8. oktober 2019
Mere om Indretning

Planter til badeværelset: Til det mørke, det fugtige, det lille og...

Planter i hjemmet er godt for såvel humøret som indeklimaet, og det er ikke kun i stuen eller soveværelset, de kan gøre gavn. Også på badeværelset kan lidt grønt gøre hele forskellen. Her får du en liste over planter, der egner sig til det fugtigere og mørkere liv på badeværelset.

Snoede lys: Sådan laver du selv de trendy lys, der hitter lige nu

Du har måske allerede stødt på de dekorative, snoede lys i butikker eller på websider. De er blevet så populære, at mange er begyndt at...

Se den smukke løsning på dårlig akustik

Der er flere måder at forbedre akustikken i et rum, og mange af dem er faktisk utroligt smukke. Læs med her og se et udvalg af løsninger.

Nu kommer fortællingen om dansk lampedesign

I Danmark er belysning og hygge tæt forbundet, og netop derfor er dansk lampedesign en succeshistorie for sig. Nu kan du for første gang lNy bog samler for første gang fortællingen om de ikoniske lamper og deres designere.  

Her er årets farve 2020

Der skal farve på boligen i det nye årti. Det er i hvert fald, hvad branchen spår. Se årets farve 2020 her.

5 simple greb til at få naturen ind i hjemmet

Hvis du savner at føle dig i et med naturen til daglig, kan det være god idé at tænke naturen med, når du indretter dit hjem. Selv om du...

Sådan rydder du op med succes

Den japanske oprydningsguru Marie Kondo er blevet kult – men helt ærligt behøver du hende ikke. Trænger du til at få lidt mere plads og luft på matriklen, gælder det bare om at gribe den næste regnfulde sommerdag og gå systematisk til værks – se her hvordan. 

Det skal du være opmærksom på før du køber møbler på nettet

Du kan slippe for meget besvær ved at handle møbler på nettet, men der er også ting, du er nødt til at være ekstra opmærksom på før du...

Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik...

Denne artikel er sponsoreret

Sådan får du mere dagslys i dit hjem

Naturligt lys er ikke kun godt for din sundhed og dit energiniveau. Det får også dit hjem til at virke større og luftigere. Få 7 tips til, hvordan du får mere dagslys i dit hjem.

6 tips til at indrette dit hjem personligt

Det kan være svært at indrette sit hjem personligt samtidig med at følge tidens nyeste trends. Vi har derfor samlet 6 gode råd til, hvordan...

Få en behagelig gulvvarme

Gulvvarme giver en behagelig varme, der føles lunere, og især i højisolerede huse er det den bedste løsning. Du kan vælge mellem flere...

Sådan opnår du den allerbedste nattesøvn

Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og en god nats søvn er guld for dig om dagen. Men hvordan sikrer du dig en god nats søvn? Vi har samlet en række gode råd til, at du kan sove endnu bedre.

Gulvvask - guide til vask af forskellige gulvtyper

Gulve i boligen er mere hygiejniske og lettere at holde end gulvtæpper, men gulve skal vaskes. Få en guide til gulvvask - uanset om dit...

Nyt gulv i køkkenet

Køkkenet er et rum med meget aktivitet. Gulvet skal både være slidstærkt, nemt at vedligeholde og lydabsorberende. Og frem for alt må det...