DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Er du klar til Black Friday?

Årets vildeste tilbud findes på shoppingdagen over dem alle: Black Friday. Find gode deals på alt fra køkken til kroophold her. 

Er du klar til årets største shoppingdag? Find designmøbler til boligen, nyt køkken eller en ny boremaskine til ægtefællen her, hvor vi har samlet flere fantastiske Black Friday-tilbud til dig.

Lys, varm og dugfri vinter med Klarvinduer

Vintermørket nærmer sig med hastige skridt. Radiatorerne tændes, duggen samler sig på ruderne, og varmeregningen løber afsted. Hvad kan du gøre?

  • Benyt vinduernes udluftningsventiler, hvis de findes, og "luft ud" med mindre varmetab
  • Bestil energivinduer, der udnytter varmen og lyset maksimalt
  • Bestil vinduer med varm kant, der mindsker dug

På Klarvinduer.dk kan du selv designe dine energivinduer med udluftningsventiler og varm kant. Den særlige sammensætning af glasset gør det muligt at holde varmen inde i huset, samtidigt med at varmen fra solen udefra udnyttes mest muligt, og du får mest muligt lys ind i boligen.

Bestil til Black Friday Weekend med 40-50% rabat her.

Kom til Black Weeks hos DESIGNA

Er du på udkig efter et nyt køkken? Så kom til Black Weeks hos DESIGNA Køkken og gør årets bedste køkkenhandel. Fra den 18. november til og med den 7. december får du 30% rabat på dit nye køkken. Vælg frit blandt et kæmpe udvalg af DESIGNAs dansk designede kvalitetskøkkener. På vores hjemmeside kan du også let booke et møde med vores indretningseksperter hjemme hos dig selv eller i butikken. Du bestemmer selv, hvor vi skal mødes.

Besøg www.designa.dk og find din lokale DESIGNA butik.

Få opgraderet værktøjskassen eller fyldt værkstedet til bundpriser

Trænger ægtefællen til en ny boremaskine i julegave, trænger du selv til at få opgraderet værktøjskassen? Black Friday hos Dorch & Danola giver dig muligheden for at få fingre i et KÆMPE udvalg af kvalitetsværktøj og tilbehør til absolutte bundpriser.
Med professionelle mærker som Bosch, Makita, Festool og mange flere, er det en oplagt mulighed for at sikre, at det næste gør-det-selv-projekt kører på skinner. Spar fx over 1000,- på en kompressor eller over 5000,- på et værktøjssæt med flere maskiner.

Se dem og mange, mange flere vilde tilbud hos Dorch & Danola til Black Friday.

Skarpe Black Friday tilbud fra kendte varemærker inden for bolig og have.

Vær med fredag den 29. november 2019 kl. 00.01, når vi starter vores vilde Black Friday tilbud. Køb bl.a. maling, grill, arbejdstøj og lamper fra kendte varemærker, til en fast besparelse på op til 50%. Bliv klædt godt på til arbejdet både ude og inde, med mærker som Mascot, HKSDK og Airtox. Skal boligen friskes op? Så kan du bl.a købe Dyrup, Quooker og Nordlux. Så er der både til små og store projekter i hjemmet. Eller inviter naboen på grill menu med en af de populære Napoleon, Traeger og Broil King grill, som bare er nogle af de grill mærker vi har.

Husk at følge med på vores facebook og hjemmeside www.homeshop.dk, hvor der vil blive opdateret med nye tilbud løbende. Er du i tvivl om noget, når Black Friday er igang, så sidder vi klar både på telefonen, mailen og chatten.

Black Friday hos Small Danish Hotels

Spar op til 55 % på 35 hyggelige kroer og skønne hoteller i Danmark. Small Danish Hotels er gået i sort, og tilbyder et væld af weekendophold og miniferier til vanvittige Black Friday priser. Vælg mellem ekstra gode tilbud på hele 35 kro- og hotelophold. Du sparer op til 55%. Vi holder Black Friday hele weekenden, så book dit kommende ophold på en af Small Danish Hotels mange kroer, hoteller, slotte og herregårde fra den 29. november til og med den 1. december 2019.

Bestil til Black Friday her

26. november 2019
Mere om Hustips

Uacceptabel sundhedsrisiko: Hånddesinfektion tilbagekaldt

Miljøstyrelsen tilbagekalder adskillige typer af hånddesinfektion. Se om du har købt produkterne her.

Fitnesscentrene er lukkede: Sådan klarer du træningen derhjemme

Mens coronavirussen har lukket samtlige træningscentre i landet, er efterspørgslen på træningsredskaber til hjemmet stor. Sådan træner du...

Derfor SKAL du pynte juletræet med LED-lys

Julen er lysets fest, og i december skal både juletræer, vindueskarme, lysestager og haver skinne smukt. Se, hvorfor du bør skifte de tradit...

Sådan får du et klimavenligt hus

Som boligejer har du mange muligheder for at bidrage til at skære Danmarks udslip af CO2 ned med 70 procent. Se, hvad du kan gøre her – og hvor meget det faktisk batter.

Genialt trick: Det skal du gøre når støvsugeren ikke suger

Er din støvsuger begyndt at suge dårligt, eller laver den mærkelige lyde? Så kan det være på tide at give den et indvendigt tjek. Se hvordan...

Sådan får du velcro til at blive som ny igen

Vi kender det alle sammen - velcroen bliver sløv. Den slags kan man til en vis grad nippe sig fra med neglene, men det kan også gøres mere...

Derfor skal du ALTID tage et billede af dit komfur før du tager på...

Med dette smarte trick kan du let slippe for urolige tanker på ferien. 

Disse 4 ting bør du tjekke, efter en strømafbrydelse i dit hjem

Storm- og uvejr kan i nogle tilfælde bringe strømafbrydelse med sig. Når strømmen vender tilbage, er der en række ting, der er vigtige at...

Overraskedende: Her er papir ikke bedre end plastik

Naturligt er ikke altid godt. Derfor er der brug for et myte-tjek! – når grønne facts ikke skal blive til sort snak!

Genialt: Sådan slipper du effektivt for fluer i skraldespanden

Skraldespanden er ikke det lækreste i verden. Den lugter og sværmer med fluer. Læs her et genialt tip til, hvordan du slipper for fluerne i skraldespanden.

Sådan bruger du regnvandet effektivt

Fordelene ved at opsamle og udnytte regnvandet til eksempelvis toiletskyld og tøjvask er mange og ikke bare i husholdningen. Det bidrager...

Sådan fikser du en ødelagt lynlås

Er du irriteret over en ødelagt lynlås, som har åbnet sig i begge ender? Den kan du nemt fikse selv!

Genialt tip: Sådan fikser du let din tilkalkede vandhane

Har du problemer med at afkalke din vandhane? Med dette simple tip bliver din vandhane hurtigt så god som ny igen. 

Genialt tip: Sådan fikser du let din dryppende vandhane

Er den dryppende vandhane ved at drive dig til vanvid, eller trænger køkkenet, badeværelset eller bryggerset bare til et nyt og bedre armatu...

5 ting, du ikke vidste, du kunne bruge neglelak til

5 geniale hacks med neglelak, der ikke handler om fine fingernegle eller løbende strømpebukser.