DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan fjerner du genstridige pletter i hjemmet

Er du også træt af pletter og snavs på hynder, tæpper og møbelstoffer i campingvognen, bilen, båden, huset eller sommerhuset, som simpelthen ikke kan gå væk? Og hvad med den lidt hengemte lugt efter vinteren? Vi har samlet et par gode råd og simple fif til dig, så alle tekstiler ude og inde bliver klar til dig og din familie.

Rengør sarte tekstiler

Til meget sarte tekstiler der ikke tåler vand, anbefaler vi Hagerty Tør Shampoo. Sarte tekstiler er fx ren silke, uld og silke blandet eller meget delikate ægte tæpper og møbelstoffer.

Produktet renser nænsomt med langvarig beskyttelse. Når pulveret børstes på, trænger det dybt ned i materialet, binder snavset og kan suges op uden problemer. Det efterlader ingen klæbrige rester og beskytter mod snavs i lang tid.

 

Rengør vaskbare tekstiler

Til vaskbare tekstiler der tåler vand, anbefaler vi Hagerty Skum Shampoo. Skumshampooen er ideel til vaskbare stoffer som møbelstoffer, tæpper, plaider, bilsæder eller andre sarte stoffer. Hagerty Skum Shampoo renser i dybden og fjerner allergener, snavs og bakterier. Den efterlader fladen ren og duftende frisk.

Hvis der er genstridige pletter eller mærker, så kan du med fordel behandle materialet med Hagerty SOS Pletfjerner først. Hagerty SOS Pletfjerner er en hurtigtvirkende og meget effektiv pletfjerner til møbler, tæpper, stoffer, bilsæder m.m. Den fjerner alt fra rødvinspletter til pletter fra græs, olie, chokolade, gulerødder og andre ærgerlige og genstridige pletter. Hvis det er muligt, så påfør den hurtigt efter at skaden er sket.

 

Det store renseprojekt

Hagerty har også produkter, som kan hjælpe dig med større renseprojekter. Det gælder bl.a. i dit hjem, sommerhus, bil, båd eller i mobilhome/campingvogn – det kan være på tæpper, hynder, møbelstoffer og andre tekstiler. Og kun det bedste er godt nok til de ting du holder allermest af:

For det er jo nytteløst, hvis du spilder kræfter på at rense med produkter, der alligevel ikke renser i dybden, fjerner allergener og giver beskyttelse af tekstilet i lang tid. Sådan lyder rådet fra Hagerty, der, gennem 125 år, har været blandt verdens førende udviklere og producenter af speciallavede rengøringsartikler og plejeprodukter til tekstiler inde såvel som ude. Det betaler sig at bruge de bedste plejeprodukter. Rengøringen holder meget længere, tekstilerne beskyttes og støvmider, allergener, mug og dårlig lugt fjernes effektivt.

 

Derfor skal du bruge de rigtige renseprodukter

Faren ved ikke at benytte kvalitetsprodukter er, at pletter og skidt i stedet bare bliver vasket ind i tekstilerne, uden de bliver renset væk.

 

Vidste du, at du kan leje en tekstilrensemaskine?

Til store og mellemstore tæpper, sofaer, lænestole med møbelstoffer der kan tåle vand, anbefaler vi, at du lejer Hagerty Tekstil rensemaskinen og køber den originale Hagerty 5* Shampoo, i dit lokale byggemarked. Maskine og shampoo er nøje afpasset til hinanden.

Læs og følg instruktionen grundigt, smøg ærmerne op og gå i gang. Du vil opleve en verden til forskel fra før og efter. Renhed, friskhed, ingen støv eller støvmider og frisk ren duft i stedet for hengemt og indelukket lugt.

Alle Hagerty produkterne kan købes i dit lokale byggemarked.

 

Vil du vide mere om Hagerty’s produkter samt have gode tips og råd til hvordan man bruger den, så følg os på vores Facebook side: Hagerty Danmark.

26. marts 2020
Mere om Hustips

Inspiration: Byg smukt med genbrug

Produktionen af byggematerialer koster på CO2-kontoen, men med genbrugsløsninger kan du bygge langt mere klimavenligt – se 7 af arkitekternes mest inspirerende eksempler her.

Overraskende: Kun få nabostridigheder under coronakrisen

I en tid, hvor mange har arbejdet hjemme og dermed gået tæt op af deres naboer, har der været overraskende få nabostridigheder. Og måske...

Uacceptabel sundhedsrisiko: Hånddesinfektion tilbagekaldt

Miljøstyrelsen tilbagekalder adskillige typer af hånddesinfektion. Se om du har købt produkterne her.

Fitnesscentrene er lukkede: Sådan klarer du træningen derhjemme

Mens coronavirussen har lukket samtlige træningscentre i landet, er efterspørgslen på træningsredskaber til hjemmet stor. Sådan træner du effektivt i hjemmet.

Derfor SKAL du pynte juletræet med LED-lys

Julen er lysets fest, og i december skal både juletræer, vindueskarme, lysestager og haver skinne smukt. Se, hvorfor du bør skifte de tradit...

Sådan får du et klimavenligt hus

Som boligejer har du mange muligheder for at bidrage til at skære Danmarks udslip af CO2 ned med 70 procent. Se, hvad du kan gøre her – og...

Genialt trick: Det skal du gøre når støvsugeren ikke suger

Er din støvsuger begyndt at suge dårligt, eller laver den mærkelige lyde? Så kan det være på tide at give den et indvendigt tjek. Se hvordan, og få 6 gode tips til vedligeholdelse af støvsugeren her. 

Sådan får du velcro til at blive som ny igen

Vi kender det alle sammen - velcroen bliver sløv. Den slags kan man til en vis grad nippe sig fra med neglene, men det kan også gøres mere...

Derfor skal du ALTID tage et billede af dit komfur før du tager på...

Med dette smarte trick kan du let slippe for urolige tanker på ferien.

Disse 4 ting bør du tjekke, efter en strømafbrydelse i dit hjem

Storm- og uvejr kan i nogle tilfælde bringe strømafbrydelse med sig. Når strømmen vender tilbage, er der en række ting, der er vigtige at tjekke, inden du lægger dig til at sove eller smutter ud ad døren.

Genialt: Sådan slipper du effektivt for fluer i skraldespanden

Skraldespanden er ikke det lækreste i verden. Den lugter og sværmer med fluer. Læs her et genialt tip til, hvordan du slipper for fluerne i...

Sådan bruger du regnvandet effektivt

Fordelene ved at opsamle og udnytte regnvandet til eksempelvis toiletskyld og tøjvask er mange og ikke bare i husholdningen. Det bidrager...

Sådan fikser du en ødelagt lynlås

Er du irriteret over en ødelagt lynlås, som har åbnet sig i begge ender? Den kan du nemt fikse selv!

Genialt tip: Sådan fikser du let din tilkalkede vandhane

Har du problemer med at afkalke din vandhane? Med dette simple tip bliver din vandhane hurtigt så god som ny igen.

Genialt tip: Sådan fikser du let din dryppende vandhane

Er den dryppende vandhane ved at drive dig til vanvid, eller trænger køkkenet, badeværelset eller bryggerset bare til et nyt og bedre armatu...