Lær tricket der får hæfteplasteret til at sidde fast på fingeren

Hustips

Er du også træt af hæfteplastre, der falder af kort efter, de er sat på fingeren? Det kan du undgå, hvis du bruger dette hæfteplastertrick. Det eneste, du har brug for, er en saks og et stykke plaster.

En saks er en god hjælp, når du skal sætte et hæfteplaster forsvarligt på en finger.
En saks er en god hjælp, når du skal sætte et hæfteplaster forsvarligt på en finger. Foto: The Doctors

Hæfteplastertricket

Vil du gerne skære ned på forbruget af plastre og få dem til at blive siddende lidt længere på fingeren, efter de er blevet sat på? Af en eller anden grund har plastre det nemlig med a glide af i en fart. Det kan to små klip med en saks meget enkelt gardere dig imod. 

 
Her klipper du i hæfteplastret.  

Sådan gør du

1. Gør først såret på fingeren rent.

2. Sørg for at området, hvor plastret skal klæbes fast er tørt, så limen på plastret fungerer optimalt.

3. Lav to klip med en saks i midten langs den lange side i hver ende af plastret. Klip ind til et par millimeter inden gazen midt på plastret.

4. Sæt plastret på og kryds nu de halverede ender.

 
Sådan krydser du de fire ender af hæfteplastret.  

På denne video fra det amerikanske tv-show The Doctors kan du på ca. et minut se, hvordan du nemt selv udfører hæfteplastertricket:

17. maj 2017
Mere om Hustips

Sådan får du velcro til at blive som ny igen

Hustips Vi kender det alle sammen - velcroen bliver sløv. Den slags kan man til en vis grad nippe sig fra med neglene, men det kan også gøres mere effektivt. Her er 7 tricks, der får velcroen til at blive som ny igen.

Disse 4 ting bør du tjekke, efter en strømafbrydelse i dit hjem

Hustips Storm- og uvejr kan i nogle tilfælde bringe strømafbrydelse med sig. Når strømmen vender tilbage, er der en række ting, der er vigtige at...

Genialt tip: Sådan fikser du let din tilkalkede vandhane

Hustips Har du problemer med at afkalke din vandhane? Med dette simple tip bliver din vandhane hurtigt så god som ny igen.

Genialt tip: Sådan fikser du let din dryppende vandhane

Hustips Er den dryppende vandhane ved at drive dig til vanvid, eller trænger køkkenet, badeværelset eller bryggerset bare til et nyt og bedre armatur? Så udskift det selv – det tager kun en time! 

5 ting, du ikke vidste, du kunne bruge neglelak til

Hustips 5 geniale hacks med neglelak, der ikke handler om fine fingernegle eller løbende strømpebukser.

Få dine køkkenurter til at holde længere med disse 2 tricks

Hustips Der er to typer af friske krydderurter: de bløde og de hårde. De kræver hver sin strategi til opbevaring, hvis du vil holde dem friske så...

De bedste tricks til huset i 2016

Hustips Tips og tricks, der kan lette livet i hjemmet, er kernestof på idényt. Her er syv af de allerbedste husholdningstricks fra 2016 - og fem helt nye oveni. 

En hårtørrer kan næsten bruges til alt

Hustips Du har et magisk instrument i klædeskabet. En hårtørrer kan nemlig bruges til madlavning, rengøring, automekanik smertelindring og meget...

Undgå unødig støj i hjemmet

Hustips Er du også træt af larmen fra diverse støjkilder i huset? Læs her, hvorfor de opstår og hvordan du slipper af med dem.

10 geniale ting, du også kan bruge elastikker til

Hustips Vil du gerne være helten, der kommer ind fra højre og åbner det genstridige syltetøjsglas? Elastikker kan bruges til alt muligt - se de 10 tricks på videoen her. 

Sådan istandsætter du dit loppefund

Hustips Har du været på loppemarked og købt dig en gammel stol eller spisebord, som trænger til en kærlig hånd? Se her, hvordan du sætter dit loppef...

7 overraskende ting, du kan bruge husholdningsfilm til

Hustips Husholdningsfilm er genialt til meget mere, end de fleste er klar over. Læs med her og bliv klogere på anvendelsesmulighederne.

12 gør-det-selv projekter, der gik helt galt

Hustips Handyman eller ej - der er nogle ting, der ikke er så lette at fixe, som man skulle tro. Her er 12 dumme, men sjove, beviser på det.

7 geniale grunde til, at du ikke skal smide Silica Gel-poserne ud!

Hustips Hvis du bare køber sko en gang imellem, så har du med garanti set de små poser med Silica Gel, som altid ligger i skoene. Og du har garanter...

Danskerne er blevet elendige til gør-det-selv

Hustips Vi kan ikke længere svinge en hammer som i gamle dage, og selv små reparationer i huset virker uoverkommelige, viser en undersøgelse fra...