DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Find den perfekte støvsuger til dit hjem

Har du husdyr, børn, allergi? Find den støvsuger, der passer til dig - en af dem kan endda støvsuge selv, så du kan bruge tiden på alt det sjove!

Dit hjem er dit fristed – og du gider sikkert ikke bruge meget tid på rengøringen. Hvis du finder den helt rigtige støvsuger til netop dit behov, kan rengøringen blive lidt sjovere og langt mere effektiv.

Hvad er dit behov?

Først skal du finde ud af, hvad dit behov er – har du husdyr, børn, et stort hus, en lille lejlighed, mange gulvtæpper eller trægulve? 

Der findes nemlig rigtig mange støvsugere på markedet, der hver har sine unikke fordele, når det kommer til funktion og design.

Hvad er vigtigt for dig?

Gør også dig selv den tjeneste at overveje, hvad du vægter højt i forhold til støvsugerens kvaliteter som sugeevne, arbejdsradius (skal det være en ledningsfri støvsuger?) og dine forventninger til designet (hvis du fx gerne vil have støvsugeren stående fremme) – så er du godt på vej til at finde ud af, hvilken støvsuger, der er den rigtige for dig, og som du kan have glæde af mange år fremover.

Støvsugeren til dig, der har børn eller husdyr

Den bedste støvsuger er den, du altid lige har ved hånden. Det gælder i hvert fald, hvis man har husdyr eller børn!

Derfor kan du med fordel gå efter en ledningsfri model med kombineret håndstøvsuger. Så er det let for dig lige at køre en tur hen over gulvet efter aftensmaden og bruge håndstøvsugeren i sofaen og på overfladerne, der trænger til en kærlig hånd i løbet af dagen.

Med Ergorapido fra Electrolux skal du ikke være bange for, at katten vil lege med ledningen eller at hunden tygger i den. Du behøver heller ikke at tænke på at skulle flytte møblerne, før du går i gang, fordi Ergorapido er meget fleksibel og kommer let rundt om og ind under alle møblerne. Der er endda lys i mundstykket, så det bliver ekstra let at spotte støv og skidt.

Ergorapido 2-i-1 har indbygget udtagelig håndstøvsuger, som giver ekstra frihed til at støvsuge over gulvhøjde. Du får en høj sugestyrke, selvrens-funktion af børsterullen, LED-lys i mundstykket, støvbeholder med god kapacitet og praktisk tilbehør til rengøring af møbler og på bordet.

Støvsugeren til dig, der ikke gider bruge tid på rengøring

Kom hjem til perfekte gulve uden at røre en finger! Tiden, hvor robotstøvsugere ikke gjorde ordentligt rent, er heldigvis forbi, og en robotstøvsuger er det perfekte valg til dig, der gerne vil bruge tiden på alt andet end at gøre rent.

Støvsugeren laver en 3D-scanning af rummet, så den ved præcist, hvor stort det er, og hvor dine møbler står. Det sikrer også, at den systematisk kommer hele rummet rundt.

Robotstøvsugeren PUREi9 fra Electrolux har et unikt trekantet design, så den kommer ind i alle hjørner og gør rent. Du kan endda styre robotstøvsugeren via en app, så du kan sætte den i gang med at støvsuge, selv når du ikke er hjemme.

Læs alt om den smarte PUREi9 på Electrolux.dk her.

26. oktober 2017
Mere om Hustips

Sådan får du velcro til at blive som ny igen

Vi kender det alle sammen - velcroen bliver sløv. Den slags kan man til en vis grad nippe sig fra med neglene, men det kan også gøres mere effektivt. Her er 7 tricks, der får velcroen til at blive som ny igen.

Disse 4 ting bør du tjekke, efter en strømafbrydelse i dit hjem

Storm- og uvejr kan i nogle tilfælde bringe strømafbrydelse med sig. Når strømmen vender tilbage, er der en række ting, der er vigtige at...

Sådan bruger du regnvandet effektivt

Fordelene ved at opsamle og udnytte regnvandet til eksempelvis toiletskyld og tøjvask er mange og ikke bare i husholdningen. Det bidrager...

Sådan fikser du en ødelagt lynlås

Er du irriteret over en ødelagt lynlås, som har åbnet sig i begge ender? Den kan du nemt fikse selv!

Genialt tip: Sådan fikser du let din tilkalkede vandhane

Har du problemer med at afkalke din vandhane? Med dette simple tip bliver din vandhane hurtigt så god som ny igen.

Genialt tip: Sådan fikser du let din dryppende vandhane

Er den dryppende vandhane ved at drive dig til vanvid, eller trænger køkkenet, badeværelset eller bryggerset bare til et nyt og bedre armatu...

5 ting, du ikke vidste, du kunne bruge neglelak til

5 geniale hacks med neglelak, der ikke handler om fine fingernegle eller løbende strømpebukser.

Få dine køkkenurter til at holde længere med disse 2 tricks

Der er to typer af friske krydderurter: de bløde og de hårde. De kræver hver sin strategi til opbevaring, hvis du vil holde dem friske så...

De bedste tricks til huset i 2016

Tips og tricks, der kan lette livet i hjemmet, er kernestof på idényt. Her er syv af de allerbedste husholdningstricks fra 2016 - og fem...

En hårtørrer kan næsten bruges til alt

Du har et magisk instrument i klædeskabet. En hårtørrer kan nemlig bruges til madlavning, rengøring, automekanik smertelindring og meget andet. Se 12 geniale bud på alternativ brug af hårtørreren.

Undgå unødig støj i hjemmet

Er du også træt af larmen fra diverse støjkilder i huset? Læs her, hvorfor de opstår og hvordan du slipper af med dem.

7 overraskende ting, du kan bruge husholdningsfilm til

Husholdningsfilm er genialt til meget mere, end de fleste er klar over. Læs med her og bliv klogere på anvendelsesmulighederne.

12 gør-det-selv projekter, der gik helt galt

Handyman eller ej - der er nogle ting, der ikke er så lette at fixe, som man skulle tro. Her er 12 dumme, men sjove, beviser på det.

7 geniale grunde til, at du ikke skal smide Silica Gel-poserne ud!

Hvis du bare køber sko en gang imellem, så har du med garanti set de små poser med Silica Gel, som altid ligger i skoene. Og du har garanter...

Danskerne er blevet elendige til gør-det-selv

Vi kan ikke længere svinge en hammer som i gamle dage, og selv små reparationer i huset virker uoverkommelige, viser en undersøgelse fra...