Denne artikel er sponsoreret

Tid til at trække i arbejdstøjet

Arbejdsbeklædning skal opfylde en lang række krav, hvis man skal yde sit bedste, mens man får opgaverne fra hånden. Det betaler sig derfor at være både kritisk og kræsen, når man skal bedømme, hvad producenterne reelt tilbyder.

Vind og vejr. Mudder. Støv. Maling og kemikalier. Der venter masser af udfordringer til arbejdstøj og sko, når såvel den professionelle som den private handyman tager fat på projekterne.

Derfor er det også på sin plads, at man stiller høje krav til beklædningen.

Høj slidstyrke skal være kombineret med perfekt pasform, og man skal kunne sammensætte arbejdsgarderoben ud fra et stort sortiment, der sikrer, at man kan signalere styrke og individualitet.

De enkelte dele skal desuden kunne købes til en pris, der ikke bare er konkurrencedygtig men også blandt de bedste på markedet.

Produktforædling gennem generationer

Alle de kvalitetsparametre indgår i forretningsfilosofien hos engelbert strauss, der har udviklet og produceret arbejdstøj og sko i løbet af de sidste fire generationer.

Familieforetagendet beskæftiger i dag flere tusinde medarbejdere, der er fordelt på mere end 140 virksomheder verden over.

Her bestræber man sig hver dag på at udtænke og fremstille designs, der imødekommer forventninger og fordringer fra det arbejdende folk, så man totalt set kan klæde samtlige brancher perfekt på. 

Godt gang i forretningen

Der er ikke mange rolige timer hos engelbert strauss.

Produktiviteten er i top året rundt, hvor stort set uopslidelige stofstykker, tråde og bæredygtige genbrugsmaterialer kontinuerligt løber af produktionsbåndet som blandt andet t-shirts, arbejdsbukser, vandafvisende tøj, sikkerhedssko, termotøj og termokedeldragter til den tunge industri.

Uniformer, der kræver særlig stor bevægelsesfrihed, fremstiller man desuden af særlige stretchstoffer, og overalt hvor det er muligt, anvendes der økologisk bomuld.

Se det store udvalg af arbejdstøj fra engelbert strauss her.

Hvor der handles, der spares

engelbert strauss har tænkt optimal kvalitet ind i alle procedurer af produktudviklingen lige fra tegnebræt til færdigt design.

I dag tilbyder man en række omfattende kollektioner inden for workwear, der er modulopbygget, så man kan sammensætte sin unikke arbejdsgarderobe efter både branche og individuelle præferencer.

På trods af de mange fordele, kollektionerne fra engelbert strauss tilbyder, ligger tøj og sko så langt fra i den høje ende af prisskalaen.

Enhver skal kunne være med, hvilket også afspejler sig i virksomhedens ønske om at tilbyde sine ansatte optimale arbejdsforhold over hele verden.

Glade medarbejdere giver gode produkter og tilfredse kunder.

En vekselvirkning, alle dermed i sidste ende kan smile ad.

3. januar 2019
Mere om Byg, forny og renovering

Energirenovering - her er alle de tilskud, du bør kende

Adskillige nye tilskud dukker op i forbindelse med klimaaftalen. Her er alle de tilskud, du skal kende, hvis du planlægger at energirenovere dit hjem.

Chok: Antallet af skader på huse steg drastisk under corona

Hvis du fandt en skjult skade på dit hus under corona-nedlukningen, er du ikke den eneste. Det afslører nye tal fra forsikringsselskaberne....

Sådan gør du dit boligprojekt til en god investering

De indefrosne feriepenge sætter gang i de helt store boligdrømme hos danskerne. Du går måske og drømmer om en lækker sildebensparket, klimav...

Scor kassen ved at sælge ud af dit rod: Disse varer hitter på...

Trænger du til at få ryddet ud i gemmerne, og kunne du godt tænke dig at tjene gode penge samtidig, så læs med her og find ud af, hvilke ting du med fordel kan sælge på nettet.

Dansk Erhverv: Håndværkerfradraget skal fordobles og udvides

For at redde danmarks erhvervsliv, skal der sættes skub i forbruget, ved blandt andet at fordoble håndværkerfradraget. Det mener Dansk...

Hvornår kan du begynde på udendørsarbejdet?

Er du klar til at komme i gang med udendørsarbejdet? Trænger din terrasse til en kærlig hånd, eller skal du i gang med det udvendig malerarb...

Derfor SKAL du kende din boligs energimærke

De fleste danskere ved ikke, hvilket energimærke deres hus har, viser ny undersøgelse. Det kan have store konsekvenser. 

Dette gør-det-selv-projekt må du ALDRIG lave selv

Især én type gør-det-selv-arbejde kan være farligt i hjemmet. 

Genialt: Få mere plads i hjemmet med indbyggede møbler

Udnyt pladsen optimalt, og få en mere helstøbt bolig med møbler, der er skræddersyet til netop dit hjem. 8 arkitekter viser her deres...

SÅ mange boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne

Størstedelen af de danske boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne. Læs her, hvordan du kan sikre dit hjem.

Sådan sparer du penge og forøger effektivt værdien af dit hjem

Én type renovering kan spare dig tusinder af kroner i hverdagen og samtidig øge værdien af dit hjem. Alligevel tøver mange boligejere. Læs...

Papirarbejdet skal være på plads inden du må flytte ind i drømmehus...

Når du bygger nyt hus, renoverer det gamle, bygger til eller på anden måde ændrer på kloak og afløb, har du selv ansvar for at dokumentere,...

Skjult bombe under dit hus: Vandrør springer i massevis

Titusinder af danske hjem rammes hvert år af vandskader. Særligt én type hus er i farezonen - se om dit hjem er et af dem her.

Så længe skal du vente på drømmehuset: Stor forskel i behandling...

I den ene kommune tager det i gennemsnit fem dage at sagsbehandle en byggetilladelse, mens det i andre steder tager 141 dage. Det viser en...