Denne artikel er sponsoreret

Tid til at trække i arbejdstøjet

Arbejdsbeklædning skal opfylde en lang række krav, hvis man skal yde sit bedste, mens man får opgaverne fra hånden. Det betaler sig derfor at være både kritisk og kræsen, når man skal bedømme, hvad producenterne reelt tilbyder.

Vind og vejr. Mudder. Støv. Maling og kemikalier. Der venter masser af udfordringer til arbejdstøj og sko, når såvel den professionelle som den private handyman tager fat på projekterne.

Derfor er det også på sin plads, at man stiller høje krav til beklædningen.

Høj slidstyrke skal være kombineret med perfekt pasform, og man skal kunne sammensætte arbejdsgarderoben ud fra et stort sortiment, der sikrer, at man kan signalere styrke og individualitet.

De enkelte dele skal desuden kunne købes til en pris, der ikke bare er konkurrencedygtig men også blandt de bedste på markedet.

Produktforædling gennem generationer

Alle de kvalitetsparametre indgår i forretningsfilosofien hos engelbert strauss, der har udviklet og produceret arbejdstøj og sko i løbet af de sidste fire generationer.

Familieforetagendet beskæftiger i dag flere tusinde medarbejdere, der er fordelt på mere end 140 virksomheder verden over.

Her bestræber man sig hver dag på at udtænke og fremstille designs, der imødekommer forventninger og fordringer fra det arbejdende folk, så man totalt set kan klæde samtlige brancher perfekt på. 

Godt gang i forretningen

Der er ikke mange rolige timer hos engelbert strauss.

Produktiviteten er i top året rundt, hvor stort set uopslidelige stofstykker, tråde og bæredygtige genbrugsmaterialer kontinuerligt løber af produktionsbåndet som blandt andet t-shirts, arbejdsbukser, vandafvisende tøj, sikkerhedssko, termotøj og termokedeldragter til den tunge industri.

Uniformer, der kræver særlig stor bevægelsesfrihed, fremstiller man desuden af særlige stretchstoffer, og overalt hvor det er muligt, anvendes der økologisk bomuld.

Se det store udvalg af arbejdstøj fra engelbert strauss her.

Hvor der handles, der spares

engelbert strauss har tænkt optimal kvalitet ind i alle procedurer af produktudviklingen lige fra tegnebræt til færdigt design.

I dag tilbyder man en række omfattende kollektioner inden for workwear, der er modulopbygget, så man kan sammensætte sin unikke arbejdsgarderobe efter både branche og individuelle præferencer.

På trods af de mange fordele, kollektionerne fra engelbert strauss tilbyder, ligger tøj og sko så langt fra i den høje ende af prisskalaen.

Enhver skal kunne være med, hvilket også afspejler sig i virksomhedens ønske om at tilbyde sine ansatte optimale arbejdsforhold over hele verden.

Glade medarbejdere giver gode produkter og tilfredse kunder.

En vekselvirkning, alle dermed i sidste ende kan smile ad.

3. januar 2019
Mere om Byg, forny og renovering

Så mange tror at boligen er bedre isoleret end den er

Kun otte procent af danske boligejere mener, at deres bolig er i energimæssig dårlig stand. Det er dog langt fra tilfældet, viser ny undersøgelse. Ifølge Dansk Byggeri er det tankevækkende, at så få ved, at de fyrer for gråspurvene.

SÅ mange boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne

Størstedelen af de danske boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne. Læs her, hvordan du kan sikre dit hjem.

Sådan sparer du penge og forøger effektivt værdien af dit hjem

Én type renovering kan spare dig tusinder af kroner i hverdagen og samtidig øge værdien af dit hjem. Alligevel tøver mange boligejere. Læs...

Papirarbejdet skal være på plads inden du må flytte ind i drømmehus...

Når du bygger nyt hus, renoverer det gamle, bygger til eller på anden måde ændrer på kloak og afløb, har du selv ansvar for at dokumentere, at kloakarbejdet er lavet efter gældende lovgivning. Det er dog de færreste, der ved det - og det kan forsinke projektet og byggeriet en hel del.

Skjult bombe under dit hus: Vandrør springer i massevis

Titusinder af danske hjem rammes hvert år af vandskader. Særligt én type hus er i farezonen - se om dit hjem er et af dem her.

Så længe skal du vente på drømmehuset: Stor forskel i behandling...

I den ene kommune tager det i gennemsnit fem dage at sagsbehandle en byggetilladelse, mens det i andre steder tager 141 dage. Det viser en...

Derfor skal du renovere dit hus med PVC-plast

Selv om vi er storforbrugere af træ i vores huse, så bør plast måske overvejes. PVC er langt mere miljøvenligt, end det var for 20 år siden – så længe det anbringes efter hensigten. 

Sådan isolerer du dig til bedre økonomi

Ekstra isolering er en af de nemmeste måder at spare penge på. Vi viser dig tre områder i huset, hvor en investering i efterisolering hurtig...

Fordele og ulemper ved loft til kip

Loft til kip er både arkitektonisk flot og praktisk i mindre rum, da rummene vil få en større rummelighed. Men som ved alt andet er der...

Denne artikel er sponsoreret

Byg, forny, renovering? Tag en arkitekt med på råd!

Skal du bygge nyt hus, bygge til eller renoverere din nuværende bolig, er det typisk en god idé at tage en arkitekt med på råd. Det er nemlig vigtigt, at du træffer de rigtige valg fra starten. 

Derfor bør du fremtidssikre dit hus med gulvvarme

Du behøver ikke nødvendigvis at rive dit gulv op for at installere gulvvarme i dit hjem. Læs med og find ud af hvordan du fremtidssikrer...

5 udbredte myter om radon i hjemmet

9 ud af 10 husejere har hørt om radon, men hver tredje ønsker ikke at teste hjemmet for den sundhedsskadelige gasart. Der findes nemlig en...

Sådan fjerner du fliserne let og effektivt

At fjerne fliser kan være en udfordring, men der findes visse kneb, du kan benytte dig af.

Sådan støber og murer du selv

Trapper og fundamenter, vægge og blomsterbed – ja selv grillpladser er nogle af de ting, du selv kan støbe eller mure.

Sådan gør du huset klar før frosten kommer

Vinteren nærmer sig, og det er en god idé at tjekke dit hus for revner og utætheder, før frosten sænker sig over landet. Her giver vi dig...