DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET
Foto: PR

Vælg den rigtige, nye trappe til dit hjem

Skal huset have en ny trappe, er det vigtigt, at den bliver designet efter dine ønsker og behov. En trappe er nemlig ikke kun et led til 1. salen, og der findes mange forskellige løsninger. Se mere her.  

Trappefabrikken A/S – skræddersyede trappe efter mål

Siden starten af 70’erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet hos Trappefabrikken A/S. Vi designer individuelle trapper i tæt samarbejde med kunden.

Vælger du Trappefabrikken, som din professionelle samarbejdspartner, er vi med fra start til mål, som din sikkerhed for at du får en perfekt trappeløsning. Konsulenter og dygtige medarbejdere vil under hele processen hjælpe dig gennem dit trappeprojekt og sørge for, at du får en trappe, hvor der er taget højde for selv den mindste detalje.

Med uddybende spørgsmål afdækker vi dine ønsker og behov.

  • Vi sørger for opmåling på stedet og udarbejder målfaste tegninger.
  • Du får tilsendt fyldestgørende ordrebekræftelse med fast leveringsuge.
  • 1 uge før levering/montering modtager du information om den endelige dag for levering/montering.

Alt i Trætrapper til både private & erhverv

Hos Sindal Trappen laver vi trapper af høj kvalitet. Ingen samlesæt eller færdigprodukter, alt laves fra bunden. Dansk produceret trætrapper på eget værksted siden 1969, hvilket giver os mere end 50 års erfaring.

Vores trapper bliver designet efter dine ønsker og behov, så de passer til den enkelte bygnings krav, mål og arkitektoniske stil.  Lige fra de helt klassiske trapper til de mere moderne trapper med glas, stål og LED belysning.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og veludført håndværk, og vi ser det som vores mission at levere den perfekte trappe til kunden. Derfor er alle vores trapper tilpasset og finpudset i hånden.

Grundet den store efterspørgsel på vores trætrapper har vi i 2018 udvidet produktionen med vores første CNC maskine, og i løbet af 2019 lander endnu en CNC maskine på matriklen. 

Vi tilbyder : Totalløsning  - Opmåling - Rådgivning - Salg - Levering & Montering

BV Trappen – trapper fra os i THY

BV Trappen har produceret trapper siden 1988 og er i dag den største trappeproducent af danskproducerede trætrapper - produceret på fabrikken i THY.

Du kan skræddersy din BV-Trappe helt efter egne ønsker og behov. Sammensæt dit unikke gelænder med vores forskellige typer af balustre, som kan kombineres med ønskede type af håndlister og stolper – ligesom der frit kan vælges træsort og overfladebehandling. BV Trappen tilbyder alt fra de enkle standardløsninger i træ og over til de mere eksklusive designløsninger med glas og stål.

Vi tager hånd om hele processen – lige fra rådgivning og opmåling til levering og montering af din trappe.

VejleTrappen - et smukt og NATURligt valg

Vi har tænkt på ALT, lige fra ressourcer, bæredygtighed, sundhed og design og præsenterer stolt HELE 12 nye ”Grønne” farver.

NATURA er vores egen specialtilpassede olie. I modsætning til tidligere, bliver det nemmere at matche/kontraste flere træ- og gulvtyper. NATURA indeholder ingen farlige indåndingsstoffer og sikrer et godt indeklima, miljø og ikke mindst en god samvittighed.

Uanset om du vælger en enkel, klassisk, eller moderne trappe – med balustre, glas, stål eller LED-lys, har vi helt sikkert den rette løsning til dig.

Hos VejleTrappen hjælper vi dig gennem hele forløbet uanset om du gør-det-selv, eller ønsker en nøglefærdig løsning med opmåling og montage.

Få opfyldt dine trappedrømme

WOOD STEP har gennem mere end 25 år været garant for kvalitet, uanset hvilket af vores produkter du vælger. 
Vi arbejder hver dag for at være danskernes foretrukne trappeleverandør. Hos os får du den hjælp og rådgivning, du har brug for, når du skal designe din nye trappe.

MÅL-SELV-TRAPPEN® er for dig, der selv vil opmåle, bestille og montere trappe. Her er det muligt at få drømmetrappen specialdesignet til en ekstraordinær fordelagtig pris. 

Ønsker du trapperådgivning er trappeARKITEKTEN® ved din side igennem hele dit byggeprojekt. Afslutningsvis vil vores specialuddannede montører være din garanti for høj kvalitet.

15. august 2019
Mere om Byg, forny og renovering

Sådan får du langvarig succes med renoveringen

Skal du udskifte køkken eller renovere udestuen, gør du klogt i at tænke langsigtet. Både for miljøet og din pengepungs skyld. Se, hvordan...

Genialt: Få mere plads i hjemmet med indbyggede møbler

Udnyt pladsen optimalt, og få en mere helstøbt bolig med møbler, der er skræddersyet til netop dit hjem. 8 arkitekter viser her deres...

Så mange tror at boligen er bedre isoleret end den er

Kun otte procent af danske boligejere mener, at deres bolig er i energimæssig dårlig stand. Det er dog langt fra tilfældet, viser ny undersøgelse. Ifølge Dansk Byggeri er det tankevækkende, at så få ved, at de fyrer for gråspurvene.

SÅ mange boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne

Størstedelen af de danske boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne. Læs her, hvordan du kan sikre dit hjem.

Sådan sparer du penge og forøger effektivt værdien af dit hjem

Én type renovering kan spare dig tusinder af kroner i hverdagen og samtidig øge værdien af dit hjem. Alligevel tøver mange boligejere. Læs...

Papirarbejdet skal være på plads inden du må flytte ind i drømmehus...

Når du bygger nyt hus, renoverer det gamle, bygger til eller på anden måde ændrer på kloak og afløb, har du selv ansvar for at dokumentere, at kloakarbejdet er lavet efter gældende lovgivning. Det er dog de færreste, der ved det - og det kan forsinke projektet og byggeriet en hel del.

Skjult bombe under dit hus: Vandrør springer i massevis

Titusinder af danske hjem rammes hvert år af vandskader. Særligt én type hus er i farezonen - se om dit hjem er et af dem her.

Så længe skal du vente på drømmehuset: Stor forskel i behandling...

I den ene kommune tager det i gennemsnit fem dage at sagsbehandle en byggetilladelse, mens det i andre steder tager 141 dage. Det viser en...

Denne artikel er sponsoreret

Tid til at trække i arbejdstøjet

Arbejdsbeklædning skal opfylde en lang række krav, hvis man skal yde sit bedste, mens man får opgaverne fra hånden. Det betaler sig derfor at være både kritisk og kræsen, når man skal bedømme, hvad producenterne reelt tilbyder.

Derfor skal du renovere dit hus med PVC-plast

Selv om vi er storforbrugere af træ i vores huse, så bør plast måske overvejes. PVC er langt mere miljøvenligt, end det var for 20 år siden...

Sådan isolerer du dig til bedre økonomi

Ekstra isolering er en af de nemmeste måder at spare penge på. Vi viser dig tre områder i huset, hvor en investering i efterisolering hurtig...

Fordele og ulemper ved loft til kip

Loft til kip er både arkitektonisk flot og praktisk i mindre rum, da rummene vil få en større rummelighed. Men som ved alt andet er der både fordele og ulemper ved loft til kip-løsningen.

Derfor bør du fremtidssikre dit hus med gulvvarme

Du behøver ikke nødvendigvis at rive dit gulv op for at installere gulvvarme i dit hjem. Læs med og find ud af hvordan du fremtidssikrer...

5 udbredte myter om radon i hjemmet

9 ud af 10 husejere har hørt om radon, men hver tredje ønsker ikke at teste hjemmet for den sundhedsskadelige gasart. Der findes nemlig en...