DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Alt hvad du skal bruge til Gør-det-selv-projektet

Byder sommeren på Gør-det-selv-projekter? Her finder du alt du skal bruge, for at få succes med projektet.

Sommer betyder ikke bare ferie og afslapning. For mange, er de lange lyse dage, også en undskyldning for at kaste sig over hjemlige projekter, der ikke er tid til i hverdagen.

Har du planer om et større gør-det-selv-projekt kan du i artiklen herunder finde masser af gode tips til, hvor du finder alt du skal bruge fra idé til succes.

   

Harald Nyborg - alt til dit gør-det-selv projekt

Sommeren er over os, og de lange lyse dage er lig med gør-det-selv projekter af enhver
slags. Uanset om du skal i gang med større gør-det-selv projekter i huset, haven
sommerhuset eller et mindre gør-det-selv projekt som klargøring af bilen eller cyklen, bør
du kigge forbi Harald Nyborg. Hos Harald Nyborg finder du et stort sortiment indenfor autotilbehør, værktøj, byggematerialer, haveudstyr og meget andet. Fælles for udvalget er de mange muligheder og altid lave priser. Så tag et kig forbi hjemmesiden eller besøg en af butikkerne, før du går i gang med dit næste gør-det-selv projekt.

 

              

GrusDirekte.dk. Vi leverer hurtigt og direkte hjem til dig over hele Danmark

Hos Grusdirekte.dk kan du hurtigt og billigt bestille grus, sand, sten, granitskærver,
champost og meget mere. Kort sagt alt hvad du skal bruge til dit næste projekt i haven,
indkørslen eller i drivhuset. Vi leverer hurtigt og sikkert direkte hjem til dig. Som noget nyt er Grus Direkte begyndt at lave produktvideoer og videovejledninger omkring hvad og hvordan vores produkter bruges korrekt til de projekter de passer bedst til. På den måde sikrer GrusDirekte at kunderne får det rigtige produkt til lige netop deres projekt. Se vores store udvalg og priser på www.grusdirekte.dk

 

              

Et byggemarked med sjæl

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt, så har Byggemarked.nu et bredt udvalg af
kvalitetsmaterialer til gode priser. I mere end 70 år, har Bjørn E byggemarked været leverandør til private gør-det-selv-kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Det er en serviceminded butik med sjæl, der altid er klar med gode råd, så du kan komme videre med din opgave. Med deres store erfaring som byggerådgivere, ved de, hvad du har brug for, og kan hjælpe med at finde den rigtige løsning. Kig indenfor i deres webshop på Byggemarked.nu og lad dig inspirere til nye projekter. De har et bredt udvalg i kvalitetsmaterialer og isenkram til gode priser, er pålidelige og leveringsdygtige, både online og i deres store byggemarked i Valby. Leder du forgæves på webshoppen, kan du besøge deres byggemarked – de har måske lige den ene skrue, du står og mangler – eller også vil de gøre deres bedste for at skaffe den.

 

              

BygMax.dk - alt til dit byggeprojekt samlet ét sted

BygMax er Danmarks største webshop med byggematerialer, VVS-, el-, og haveartikler.
Siden vi startede for 17 år siden, har vores vision været, at det skal være hurtigt, nemt og billigt at bestille alle sine byggematerialer ét sted og få dem leveret direkte til døren hurtigst muligt. Hos os får du de bedste priser på produkter fra alle de kendte kvalitetsmærker, både til hus og have og fra kælder til kvist. Vores webshop er åben 24/7/365, så spring køen over og bestil materialerne til dit næste byggeprojekt online lige når det passer dig.

 

              

Professionelt værktøj til håndværkeren og kvalitetsbevidste gør-det-selv-typer

Dorch & Danola sælger værktøj, maskiner og tilbehør i høj kvalitet til industrien, den
professionelle håndværker og gør-det-selv-typer, der gerne vil have det bedste billigst. 
Vi har både en webshop og en butik med showroom, hvor du kan komme ind og få
kompetent rådgivning og se udstillinger af vores mange forskellige maskiner. Vores fokus er kundeservice, kvalitet og et stort udvalg. Som kunde hos os, får du adgang til over 37.000 forskellige varer, med mærker som Festool, Makita, Metabo, Bosch, AEG, Teng Tools og mange flere.

 

               

Ny destination for indkøb af værktøj og havemaskiner

Faisto.dk er en webshop, som tilbyder et bredt udvalgt af elværktøj, havemaskiner,
haveredskaber, håndværktøj, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr, udstyr & opbevaring samt søm, skruer og bolte, og fører mærker såsom Bosch, Makita, Dewalt, Nilfisk, Worx, Snickers, Airtox, Essve m.fl. Uanset om du er nybegynder eller superbruger, så har Faisto værktøjet og maskinerne til at klare opgaven. Og skulle du få brug for hjælp, så kan du altid tage fat i Faisto, hvor faglærte håndværkere sidder klar til at hjælpe. Hos Faisto bliver alle spørgsmål taget seriøst, og det er vigtigt, at du får en god oplevelse før, under og efter dit køb.

19. juni 2019
Mere om Byg, forny og renovering

Derfor SKAL du kende din boligs energimærke

De fleste danskere ved ikke, hvilket energimærke deres hus har, viser ny undersøgelse. Det kan have store konsekvenser. 

Dette gør-det-selv-projekt må du ALDRIG lave selv

Især én type gør-det-selv-arbejde kan være farligt i hjemmet. 

Sådan får du langvarig succes med renoveringen

Skal du udskifte køkken eller renovere udestuen, gør du klogt i at tænke langsigtet. Både for miljøet og din pengepungs skyld. Se, hvordan...

Genialt: Få mere plads i hjemmet med indbyggede møbler

Udnyt pladsen optimalt, og få en mere helstøbt bolig med møbler, der er skræddersyet til netop dit hjem. 8 arkitekter viser her deres bedste og mest inspirerende eksempler.

SÅ mange boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne

Størstedelen af de danske boligejere bekymrer sig om klimaforandringerne. Læs her, hvordan du kan sikre dit hjem.

Sådan sparer du penge og forøger effektivt værdien af dit hjem

Én type renovering kan spare dig tusinder af kroner i hverdagen og samtidig øge værdien af dit hjem. Alligevel tøver mange boligejere. Læs...

Papirarbejdet skal være på plads inden du må flytte ind i drømmehus...

Når du bygger nyt hus, renoverer det gamle, bygger til eller på anden måde ændrer på kloak og afløb, har du selv ansvar for at dokumentere, at kloakarbejdet er lavet efter gældende lovgivning. Det er dog de færreste, der ved det - og det kan forsinke projektet og byggeriet en hel del.

Skjult bombe under dit hus: Vandrør springer i massevis

Titusinder af danske hjem rammes hvert år af vandskader. Særligt én type hus er i farezonen - se om dit hjem er et af dem her.

Så længe skal du vente på drømmehuset: Stor forskel i behandling...

I den ene kommune tager det i gennemsnit fem dage at sagsbehandle en byggetilladelse, mens det i andre steder tager 141 dage. Det viser en...

Denne artikel er sponsoreret

Tid til at trække i arbejdstøjet

Arbejdsbeklædning skal opfylde en lang række krav, hvis man skal yde sit bedste, mens man får opgaverne fra hånden. Det betaler sig derfor at være både kritisk og kræsen, når man skal bedømme, hvad producenterne reelt tilbyder.

Nu kan du sammenligne dit varmeforbrug med naboens 

Med ny beregner fra Energistyrelsen kan du let se, om dit varmeforbrug er højere eller lavere end naboens – og samtidig få gode råd til at...

Håndværkerfradrag fra 2019, skal indberettes meget snart

Finansloven for 2020 har sikret håndværkerfradraget. Og det er ved at være tid, hvis du skal nå at indberette dit håndværkerfradrag for...

Derfor skal du renovere dit hus med PVC-plast

Selv om vi er storforbrugere af træ i vores huse, så bør plast måske overvejes. PVC er langt mere miljøvenligt, end det var for 20 år siden – så længe det anbringes efter hensigten. 

Sådan isolerer du dig til bedre økonomi

Ekstra isolering er en af de nemmeste måder at spare penge på. Vi viser dig tre områder i huset, hvor en investering i efterisolering hurtig...

Fordele og ulemper ved loft til kip

Loft til kip er både arkitektonisk flot og praktisk i mindre rum, da rummene vil få en større rummelighed. Men som ved alt andet er der...