DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Find din leverandør til tilstandsrapport, energimærke og el-eftersyn

Tilstandsrapporten, energimærket og elinstallationsrapporten har stor betydning for salget af din bolig både før og efter underskrevet købsaftale. Find den rette leverandør her. 

En knækket klinke i badeværelset eller en ulovlig stikkontakt følger ofte med et huskøb. Det er dog vigtigt, at du som sæler får udarbejdet en tilstandsrapport og elinstallationsrapport, så din køber ved, hvad de siger ja til - og du undgår at hæfte for fejl og mangler, når først købsaftalen er underskrevet.

Skal du sælge hus – har du brug for en tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke. Vi står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit hussalg.

At sælge hus er en stor beslutning og der er mange ting at holde styr på. For at annoncere med hus til salg skal man have et energimærke, tilstandsrapport og elrapport. Det kan vi hjælpe med.

Kun hos OBH er det den samme bygningssagkyndig, som udarbejder alle tre rapporter hos dig på ét besøg. Det er nemt og trygt, og du skal kun forholde dig til en konsulent. 

Kontakt os for en uforpligtende snak – vi finder sammen den rigtige løsning, så du bliver
salgsklar.

OBH-Gruppen A/S er et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma stiftet i 1965, og Danmarks førende leverandører af huseftersyn.

Pakketilbud | Tilstandsrapport, Energimærke og EL-eftersyn

Hos Bygningskonsulenten.dk levere vi en nem og god pakkeløsning til dig som skal sælge hus. Bestiller du alle 3 rapporter hos os, giver vi en skarp pris, med en god rabat. Priser fra 9.995 kr. for alle 3 rapporter.

Har du kun brug for en enkelt af rapporterne, hjælper vi også med det. Også her har vi nogle af landets bedste priser, vi giver altid gratis og uforpligtende sparring og tilbud. 

Hos Bygningskonsulenten.dk er ingen opgaver for små, på https://bygningskonsulenten.dk kan i læse om vores forskellige ydelser og læse mere om de forskellige løsninger. Vi tilbyder trykprøvning, energimærkning og energirammeberegning til nybyggeri, samt tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærke til boligsalg.

Bestil samlet og spar 25%

Tilstandsrapport:
Når du sælger din ejendom, er du ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter salget. Det ansvar kan du kun blive fritaget for, hvis du har en tilstandsrapport og el-installationsrapport samt et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Energimærke:
Energimærket er lovpligtigt, og synliggør bygningens energiforbrug og give en oversigt over hvor det er rentabelt udføre forbedringer for at spare på energien i den enkelte bygning.

EL-eftersynsrapport:
El-eftersynsrapporten udarbejdes af en autoriseret elektriker. Rapport giver et professionelt og neutralt billede af skader eller risiko for skader i ejendommens el-installationer.

Pakkeløsning:
Bestil samlet og spar 25% hos os i DANSK Ejendomseftersyn

 

Byggesagkyndig og byggerådgiver i Midt- og Østjylland giver dig rådgivning uafhængig af mægler og forsikringsselsskaber - Tjekdinbolig.dk

                                              

Det er en rigtig god ide at have en 100% uvildig byggesagkyndig, som er uafhængig af mægler og forsikringsselskaber, til at udarbejde en tilstandsrapport og samtidig til en altid konkurrencedygtig pris. Det kan være en stor hjælp at have en byggesagkyndig / byggerådgiver med fra start af i byggeprocessen, eller hvis du ønsker køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb. 

Som byggesagkyndig, energikonsulent og byggerådgiver kan jeg blandt andet hjælpe dig med:

  • Udarbejdelse af tilstandsrapport og el-rapport ved salg af bolig
  • Udarbejdelse af energimærkning ved salg af bolig
  • Køberrådgivning i forbindelse med huskøb og evt. ideforslag til om- og tilbygning
  • Tegninger og beskrivelser til byggeansøgning m.v.
  • Kontrakter og tilsyn ved nybyggeri

Ring eller mail og se mere på https://tjekdinbolig.dk

Vejen til en tryg hushandel

Ligegyldigt om du skal sælge eller købe, er det vigtigt, at alle kortene er lagt frem. Der skal være styr på alle detaljerne — også de tekniske. Uanset hvilken side man står på i en bolighandel, er det de færreste, som står i sådan en situation flere gange. Derfor har de fleste ikke særlig stor erfaring med, hvilke ting man skal være opmærksom på i forbindelse med handlen.

”Formålet med en tilstandsrapport er at vurdere boligens synlige skader og dermed sikre, at både sælger og køber ved, hvad de skriver under på,” forklarer en factum2 bygningssagkyndig.

Kontakt os eller se mere på vores hjemmeside.

16. oktober 2019
Mere om Boligsalg

Efter corona: Boligkøbere får større nedslag i pris

Sælgerne af både huse og især lejligheder har efter den delvise nedlukning af Danmark givet større nedslag i prisen. Det samme gælder dog ikke for sommerhuse.

Rekordfå sommerhuse til salg

Der har de seneste ti år aldrig været så få sommerhuse til salg, som der er netop nu.

Overraskende: Boligsalget stiger igen

1. april 2020 var udbuddet af boliger i Danmark hele 13 procent lavere end 1. april 2019. Et godt stykke henne i april så det endda ud til,...

Boliger sælges hurtigere under coronakrisen

I den periode hvor Danmark har været delvist lukket ned, er der kommet færre nye boliger til salg. Men nye tal viser, at en større andel af de nye boliger på markedet bliver solgt i løbet af de første uger.

Færre sætter boligen til salg

Danmark er på anden uge lukket ned, og den begrænsede aktivitet i samfundet begynder at sætte sine spor på boligmarkedet. Færre sætter sin...

Coronavirus kan komme til at booste sommerhussalget

Nedlukningen på grund af Coronavirus vil påvirke boligsalget den kommende tid. Begrænsede muligheder for ferier i udlandet kan bl.a. betyde,...

Så meget er prisen på danske sommerhuse steget

Er du sommerhusejer, og har du været det i de seneste 30 år, så er værdien af dit sommerhus sandsynligvis tredoblet siden dengang. Prisen på de danske sommerhuse er nemlig steget markant.

Boligmarkedet boomer: Disse boligtyper sætter salgsrekord

Der er stadig så godt gang i boligsalget i hele Danmark, at flere boligtyper sætter salgsrekord. Se, hvilke her.

Så mange færre huse er der på markedet lige nu

Udbuddet af villaer og rækkehuse er faldet markant gennem de seneste år, og det går ud over boligpriserne. Se udviklingen der hvor du bor.

SÅ stor indflydelse har klimaet, når vi køber bolig

Det varme vejr og de mange skybrud har medført, at vi i stigende grad tjekker risiko for oversvømmelse før vi køber bolig, og det får betydning for prisen. Se, hvad du skal holde øje med her. 

Ejendomsmægler: Bedste boligsalg i 13 år

2019 kan blive et nyt rekordår for boligsalg siden finanskrisen. Der er nemlig godt gang i boligsalget i hele Danmark, og i september landed...

Hvad koster en tilstandsrapport?

Når du skal købe eller sælge bolig, kan en tilstandsrapport i sidste ende spare dig mange penge. Men hvad er egentlig prisen for rapporten,...

Dansk Byggeri vil ændre energimærket

Når en boligejer isolerer ydervæggene, sætter nye vinduer i eller udskifter oliefyret, får huset et bedre energimærke - men energimærket bliver først opdateret den dag, boligen skal sælges. Det bør ændres, mener Dansk Byggeri, der hellere ser energimærket som en digital handlingsplan for boligejere.

Forstå tilstandsrapporten når du skal købe eller sælge din bolig

Tilstandsrapporten er vigtig, når du skal sælge og købe et hus. Den har stor betydning for, om du som køber kender dit kommende hus, og om...

Nu bliver tilstandsrapporten suppleret med billeder

K1´ere, K2´ere og K3´ere kan give de fleste boligkøbere grå hår på hovedet, men nu kan du med ganske få klik få et overblik over en boligs...