Denne artikel er sponsoreret

Husforsikring: Hvor godt er dit hus dækket?

Boligøkonomi og forsikring

Alm. Brand har lanceret en Husforsikring som ’byg-selv-variant’, der giver dig mulighed for at skræddersy forsikringen, der passer bedst til dig. Som noget helt nyt kan du bl.a. sikre din have og slippe for bekymringer om skader på huset i blæsevejr.   

Et hus er en af livets største investeringer, men har du overblik over, om den er godt nok beskyttet? Det er de færreste, der har tiden eller lysten til at nærlæse betingelserne for, hvad deres husforsikring dækker – eller ikke dækker.

Typisk er det noget, vi først finder ud af, når skaden er sket – og så er det for sent.

Alm. Brand vil gerne gøre op med at forsikringer skal være svære at forstå og ens for alle og har derfor lanceret en Husforsikring, som du selv kan sammensætte. Her kan du læse mere om, hvor nemt og fordelagtigt, du kan forsikre dit hus hos Alm. Brand.

Skræddersyet Husforsikring på dine vilkår 

Med byg-selv-varianten gør Alm. Brand det mere overskueligt for dig at forstå, hvordan du er dækket. Husforsikringen giver dig nemlig mulighed for at sammensætte forsikringen, så den passer til lige netop dine behov. Du kan selv bestemme, hvor lidt eller meget du vil have dækket. Så undgår du at spilde penge på dækninger, du ikke har brug for!

Unik dækning af huset og haven

Som den eneste Husforsikring på markedet herhjemme får du nu mulighed for at forsikre dit hus mod skader i forbindelse med blæsevejr. Husforsikringer har indtil nu typisk kun dækket stormskader – men med Alm. Brands nye Husforsikring behøver du nu ikke længere at bekymre dig om vindstyrker.

Du kan også sikre din have mod skader under f.eks. stormvejr eller voldsomt skybrud. Det betyder, at f.eks. hæk, buske og belægninger er dækket, hvis de bliver ødelagt af et væltet træ under et stormvejr.

 

Læs mere om Alm. Brands Husforsikring på almbrand.dk eller ring og hør mere om dine muligheder for at få en skræddersyet Husforsikring på 96 10 17 13.

Er dit hus godt nok forsikret? Eller har du dækninger du ikke har behov for? Hos Alm. Brand, der også tilbyder finansiering af boligen, har du mulighed for selv at sammensætte din Husforsikring, så du er optimalt dækket – og selvfølgelig kun betaler for det, du vælger.

26. juni 2017
Mere om Boligøkonomi og forsikring
Denne artikel er sponsoreret

Hold huset i form

Boligøkonomi og forsikring Det er vigtig at vedligeholde sin bolig allerede fra start, hvis man vil bevare værdien af boligen. Få hjælp og vejledning til, hvad du bør udbedre nu og i den nære fremtid. 

Regeringen vil afskaffe fradraget til håndværkere i håndværkerfradr...

Boligøkonomi og forsikring Regeringen lægger op til at beskære BoligJobordningen med 2/3 i sit forslag til næste års finanslov. Skattefradraget for håndværkerarbejde...

Denne artikel er sponsoreret

Derfor er det vigtigt med en fagforening - Mia blev fyret på grund...

Boligøkonomi og forsikring Mia Christensen sendte sin chef en SMS umiddelbart efter et lægebesøg og oplyste om sin graviditet. To dage senere, om søndagen, fik hun en...

Byg Garanti hæver dækningssummen fra 100.000 til 150.000 kroner

Boligøkonomi og forsikring Laver din håndværker byggesjusk, og er han eller hun medlem af Byg Garanti-ordningen, så har du nu mulighed for at få 50 procent mere i erstatning. Men hvad er Byg Garanti egentlig? Og hvad skal du være opmærksom på?

Denne artikel er sponsoreret

Martin ventede 7 år på at få sin arbejdsskadeerstatning

Boligøkonomi og forsikring Det er en belastning, såvel psykisk som økonomisk, at skulle vente i hele 7 år på af få afgjort en arbejdsskadesag, og det tager tid at få...

Denne artikel er sponsoreret

God grund til at have en fagforening - Jonas blev mobbet på jobbet...

Boligøkonomi og forsikring Jonas Hansen er med sine tatoveringer én, som nogle nemt kunne blive bange for. Men det var ikke tilfældet med hans plageånder i en tømmerha...

Denne artikel er sponsoreret

Anna fik overskud til jobsamtalen

Boligøkonomi og forsikring Anna Holm fra Brønshøj var ved at miste modet efter 1 års ledighed. Men energien og humøret hos vejlederen i Det Faglige Hus smittede så meget af, at Anna pludselig udstrålede overskud, når hun skulle til samtale.

Du må bo i dit sommerhus året rundt, hvis...

Boligøkonomi og forsikring Ifølge planloven må man ikke bo permanent i sit sommerhus. Der findes dog undtagelser for denne regel. Se her, hvad der kræves, for at du...

Disse 7 tips kan mindske din vandregning

Boligøkonomi og forsikring Den gennemsnitlige dansker bruger ca. 108 liter vand dagligt til mange praktiske og hygiejniske formål. Vi har samlet 7 gode råd til, hvorda...

Køb dit sommerhus om vinteren - det er meget billigere

Boligøkonomi og forsikring Det er mange penge, du kan spare eller tjene, hvis du handler sommerhus på det rette tidspunkt af året. Se, hvilken måned du ALDRIG skal handle sommerhus i.

Tvangsauktioner - sådan er forløbet, og sådan undgår du selv at...

Boligøkonomi og forsikring Hvad er en tvangsauktion? Se de 8 trin i forløbet. Læs mere om fogedret, tingbog og restgæld og se 6 tips til, hvordan du med rettidig omhu...

Forældrekøb - disse ting skal du overveje

Boligøkonomi og forsikring Overvejer du et forældrekøb? Hvis du har lidt luft i budgettet, er forældrekøb en perfekt måde at få dine børn ind på boligmarkedet. Men...

Find din rette bolig: eje, leje eller andel?

Boligøkonomi og forsikring Hvad passer bedst til dig: ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig?Idenyts læsere bor mest i parcelhus. Men er det den boligform, som passer bedst til dig? Er du måske mere til ejerlejlighed, andelsbolig eller lejebolig? Test dig selv her. 

Klimatjek gav god søvn

Boligøkonomi og forsikring Et højvandslukke, en pumpebrønd og faskiner blev løsningen på flere års kamp mod slimet kloakvand og masser af ødelæggelser.

De billigste solskinstimer fås på Fejø

Boligøkonomi og forsikring Hvis du køber sommerhus på Fejø, får du en solskinstime for kun 312 kr. Det viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk. Men hvor findes den...