Denne artikel er sponsoreret

Husforsikring: Hvor godt er dit hus dækket?

Alm. Brand har lanceret en Husforsikring som ’byg-selv-variant’, der giver dig mulighed for at skræddersy forsikringen, der passer bedst til dig. Som noget helt nyt kan du bl.a. sikre din have og slippe for bekymringer om skader på huset i blæsevejr.   

Et hus er en af livets største investeringer, men har du overblik over, om den er godt nok beskyttet? Det er de færreste, der har tiden eller lysten til at nærlæse betingelserne for, hvad deres husforsikring dækker – eller ikke dækker.

Typisk er det noget, vi først finder ud af, når skaden er sket – og så er det for sent.

Alm. Brand vil gerne gøre op med at forsikringer skal være svære at forstå og ens for alle og har derfor lanceret en Husforsikring, som du selv kan sammensætte. Her kan du læse mere om, hvor nemt og fordelagtigt, du kan forsikre dit hus hos Alm. Brand.

Skræddersyet Husforsikring på dine vilkår 

Med byg-selv-varianten gør Alm. Brand det mere overskueligt for dig at forstå, hvordan du er dækket. Husforsikringen giver dig nemlig mulighed for at sammensætte forsikringen, så den passer til lige netop dine behov. Du kan selv bestemme, hvor lidt eller meget du vil have dækket. Så undgår du at spilde penge på dækninger, du ikke har brug for!

Unik dækning af huset og haven

Som den eneste Husforsikring på markedet herhjemme får du nu mulighed for at forsikre dit hus mod skader i forbindelse med blæsevejr. Husforsikringer har indtil nu typisk kun dækket stormskader – men med Alm. Brands nye Husforsikring behøver du nu ikke længere at bekymre dig om vindstyrker.

Du kan også sikre din have mod skader under f.eks. stormvejr eller voldsomt skybrud. Det betyder, at f.eks. hæk, buske og belægninger er dækket, hvis de bliver ødelagt af et væltet træ under et stormvejr.

 

Læs mere om Alm. Brands Husforsikring på almbrand.dk eller ring og hør mere om dine muligheder for at få en skræddersyet Husforsikring på 96 10 17 13.

Er dit hus godt nok forsikret? Eller har du dækninger du ikke har behov for? Hos Alm. Brand, der også tilbyder finansiering af boligen, har du mulighed for selv at sammensætte din Husforsikring, så du er optimalt dækket – og selvfølgelig kun betaler for det, du vælger.

26. juni 2017
Mere om Boligøkonomi og forsikring

Store ændringer på vej til håndværkerfradraget

Skatteminister Karsten Lauritzen har indkaldt til nye forhandlinger om håndværkerfradraget. Det skal nemlig være nemmere for skatteyderne selv at vælge, hvordan de vil fordele det samlede fradrag på 18.000 kroner mellem børnepasning, havearbejde og håndværkere. 

Tusindvis har betalt for meget i grundskyld - se hvor meget får de...

29.000 boligejere modtager snart en uventet gave. Nu lover Skatteministeren nemlig fuld tilbagebetaling til boligejere, der har betalt for...

Så mange boligejere gør brug af håndværkerfradraget

Håndværkerfradraget er den mest kendte og brugte ordning i Danmark. Det viser en ny spørgeundersøgelse, der slår fast, at den fordelagtige...

Regeringen vil afskaffe fradraget til håndværkere i håndværkerfradr...

Regeringen lægger op til at beskære BoligJobordningen med 2/3 i sit forslag til næste års finanslov. Skattefradraget for håndværkerarbejde skal desuden helt afskaffes. Derimod vil støtten til hjemmeservice som rengøring, havearbejde og børnpasningen blive øget. Se mere om forslaget her.

Byg Garanti hæver dækningssummen fra 100.000 til 150.000 kroner

Laver din håndværker byggesjusk, og er han eller hun medlem af Byg Garanti-ordningen, så har du nu mulighed for at få 50 procent mere i...

Nu bliver det billigere at varme sommerhuset op

De første sommermåneder er der ofte godt gang i varmeapparaterne i de danske sommerhuse. Men nu kan ejere af elopvarmede sommerhuse få...

Sådan sikrer du dit sommmerhus og dit indbo inden udlejning

Tænker du på at leje dit sommerhus ud, når du ikke bruger det? Det kan være en god måde at tjene lidt ekstra på, og i 2019 kan de første 40.900 kroner i lejeindtægt faktisk være skattefri. Her finder du tips og råd til, hvad du skal tænke på, og hvordan du sikrer dig mod ubetalt husleje, hærværk og tyveri.

Du må bo i dit sommerhus året rundt, hvis...

Ifølge planloven må man ikke bo permanent i sit sommerhus. Der findes dog undtagelser for denne regel. Se her, hvad der kræves, for at du...

Disse 7 tips kan mindske din vandregning

Den gennemsnitlige dansker bruger ca. 108 liter vand dagligt til mange praktiske og hygiejniske formål. Vi har samlet 7 gode råd til, hvorda...

Køb dit sommerhus om vinteren - det er meget billigere

Det er mange penge, du kan spare eller tjene, hvis du handler sommerhus på det rette tidspunkt af året. Se, hvilken måned du ALDRIG skal handle sommerhus i.

Tvangsauktioner - sådan er forløbet, og sådan undgår du selv at...

Hvad er en tvangsauktion? Se de 8 trin i forløbet. Læs mere om fogedret, tingbog og restgæld og se 6 tips til, hvordan du med rettidig omhu...

Forældrekøb - disse ting skal du overveje

Overvejer du et forældrekøb? Hvis du har lidt luft i budgettet, er forældrekøb en perfekt måde at få dine børn ind på boligmarkedet. Men...

Find din rette bolig: eje, leje eller andel?

Hvad passer bedst til dig: ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig?Idenyts læsere bor mest i parcelhus. Men er det den boligform, som passer bedst til dig? Er du måske mere til ejerlejlighed, andelsbolig eller lejebolig? Test dig selv her. 

Klimatjek gav god søvn

Et højvandslukke, en pumpebrønd og faskiner blev løsningen på flere års kamp mod slimet kloakvand og masser af ødelæggelser.

De billigste solskinstimer fås på Fejø

Hvis du køber sommerhus på Fejø, får du en solskinstime for kun 312 kr. Det viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk. Men hvor findes den...