Denne artikel er sponsoreret

Hold huset i form

Det er vigtig at vedligeholde sin bolig allerede fra start, hvis man vil bevare værdien af boligen. Få hjælp og vejledning til, hvad du bør udbedre nu og i den nære fremtid. 

Den rigtige viden kan veksles til mange penge, når du ønsker at optimere boligens værdi

Dét at købe hus repræsenterer en af de største investeringer, de fleste mennesker kommer til at foretage i løbet af livet.

Forud er gået en lang række overvejelser og en intensiv søgen efter det hjem, der skal udgøre det sikre, fysiske fundament for familien.

Både økonomiske og følelsesmæssige faktorer spiller ind, og i sidste ende skal de alle sammen ende op med et tilfredsstillende resultat på bundlinjen.

Allerede i det øjeblik, man er kommet i mål, burde man begynde at tænke på vedligeholdelsen af huset, men det undlader mange, hvilket i sidste ende kan komme til at koste dyrt.

Som bil, så bolig

Scenariet lader sig fint sammenligne med situationen, hvor man har købt ny bil.

Her vil der fra første færd være fokus på, at servicebogen til stadighed er opdateret, så bilen holder en så høj handelsværdi som muligt.

Justeringer og småreparationer bliver udført med jævne mellemrum, og man er sikker på at have et køretøj, der performer optimalt.

På samme måde bør man tænke om sit hus.

Jo mere, man tager højde for den slitage, der uundgåeligt opstår hen ad vejen, jo bedre beskytter man også det mest dyrebare, man har skudt penge i.

Det er her, et Serviceeftersyn med tilhørende Servicebog fra HouseCare+ kommer ind i billedet. 

Serviceeftersyn i særklasse 

HouseCare+ har udviklet et gennemgribende, teknisk serviceeftersyn, hvor huset gennemgås fra kælder til kvist kulminerende i, at kunden får udleveret en detaljeret servicebog med angivelse af, hvad der bør udbedres her og nu, og hvad der bør følge inden for en overskuelig fremtid.

Når serviceeftersynet har resulteret i en færdigudarbejdet servicebog, er husejeren mere end almindelig godt garderet.

Der kan nu handles med rettidig omhu, og der er mulighed for, at små udfordringer kan blive løst, inden de udvikler sig til omkostningstunge problemer.

Gratis og værdifuld vejledning

HouseCare+ består af uvildige og kompetente fagfolk med berøringsflader inden for alle facetter af boligbranchen.

De kan blandt andet hjælpe med svar på juridiske, tekniske samt forsikringsrelaterede spørgsmål og udarbejde løsninger, der skaber såvel tryghed som merværdi for husejere.

Rådgivningen er ganske gratis, så længe den kan leveres over telefon eller pr. mail, og kunderne skal først påregne udgifter i det øjeblik, der træffes aftale om at få en rådgiver ud for at besigtige ejendommen.

Sidstnævnte tjener dog hurtigt sig selv hjem. Er man fornuftigt på forkant, risikerer man nemlig heller ikke at komme håbløst bagud.

Du kan læse mere og bestille et HouseCare+ eftersyn her.

29. maj 2018
Mere om Boligøkonomi og forsikring

Store ændringer på vej til håndværkerfradraget

Skatteminister Karsten Lauritzen har indkaldt til nye forhandlinger om håndværkerfradraget. Det skal nemlig være nemmere for skatteyderne selv at vælge, hvordan de vil fordele det samlede fradrag på 18.000 kroner mellem børnepasning, havearbejde og håndværkere. 

Tusindvis har betalt for meget i grundskyld - se hvor meget får de...

29.000 boligejere modtager snart en uventet gave. Nu lover Skatteministeren nemlig fuld tilbagebetaling til boligejere, der har betalt for...

Så mange boligejere gør brug af håndværkerfradraget

Håndværkerfradraget er den mest kendte og brugte ordning i Danmark. Det viser en ny spørgeundersøgelse, der slår fast, at den fordelagtige...

Sådan sikrer du dit sommerhus og dit indbo inden udlejning

Tænker du på at leje dit sommerhus ud, når du ikke bruger det? Det kan være en god måde at tjene lidt ekstra på, og i 2019 kan de første 40.900 kroner i lejeindtægt faktisk være skattefri. Her finder du tips og råd til, hvad du skal tænke på, og hvordan du sikrer dig mod ubetalt husleje, hærværk og tyveri.

Regeringen vil afskaffe fradraget til håndværkere i håndværkerfradr...

Regeringen lægger op til at beskære BoligJobordningen med 2/3 i sit forslag til næste års finanslov. Skattefradraget for håndværkerarbejde...

Byg Garanti hæver dækningssummen fra 100.000 til 150.000 kroner

Laver din håndværker byggesjusk, og er han eller hun medlem af Byg Garanti-ordningen, så har du nu mulighed for at få 50 procent mere i...

Nu bliver det billigere at varme sommerhuset op

De første sommermåneder er der ofte godt gang i varmeapparaterne i de danske sommerhuse. Men nu kan ejere af elopvarmede sommerhuse få reduceret dele af deres elafgift. Se, hvor og hvornår du skal tilmelde dig for at få gavn af den reducerede elafgift her - og få 3 gode råd til at spare på elregningen. 

26 uundværlige tips til at undgå svindel med dine kreditkort

20% af befolkningen har oplevet svindel med deres kreditkort mere end én gang - og det er 20% for mange. Læs med her, og bliv godt rustet...

Disse 7 tips kan mindske din vandregning

Den gennemsnitlige dansker bruger ca. 108 liter vand dagligt til mange praktiske og hygiejniske formål. Vi har samlet 7 gode råd til, hvorda...

Køb dit sommerhus om vinteren - det er meget billigere

Det er mange penge, du kan spare eller tjene, hvis du handler sommerhus på det rette tidspunkt af året. Se, hvilken måned du ALDRIG skal handle sommerhus i.

Tvangsauktioner - sådan er forløbet, og sådan undgår du selv at...

Hvad er en tvangsauktion? Se de 8 trin i forløbet. Læs mere om fogedret, tingbog og restgæld og se 6 tips til, hvordan du med rettidig omhu...

Forældrekøb - disse ting skal du overveje

Overvejer du et forældrekøb? Hvis du har lidt luft i budgettet, er forældrekøb en perfekt måde at få dine børn ind på boligmarkedet. Men...

Find din rette bolig: eje, leje eller andel?

Hvad passer bedst til dig: ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig?Idenyts læsere bor mest i parcelhus. Men er det den boligform, som passer bedst til dig? Er du måske mere til ejerlejlighed, andelsbolig eller lejebolig? Test dig selv her. 

Klimatjek gav god søvn

Et højvandslukke, en pumpebrønd og faskiner blev løsningen på flere års kamp mod slimet kloakvand og masser af ødelæggelser.

De billigste solskinstimer fås på Fejø

Hvis du køber sommerhus på Fejø, får du en solskinstime for kun 312 kr. Det viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk. Men hvor findes den...