Denne artikel er sponsoreret

Få penge til dine byggeprojekter med Nordisk Lån

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Og dermed bliver det tid til at sætte gang i byggeprojekter, tilbygninger og reparationer.

Men det er ikke altid nemt at få finansieret projektet gennem banken. Nordisk Lån er et nyt alternativ til banken og vi vil altid gerne vurdere, om vi skal hjælpe med dit projekt, uanset om du vil ordne haven, huset eller indretningen.

3 gode råd til når du skal starte et byggeprojekt

1. Husk håndværkerfradraget

Med håndværkerfradraget kan du trække nogle af udgifterne til dit byggeprojekt fra i skat.

Håndværkerfradraget gælder som hovedregel kun for arbejdstimer. Og det er ikke alle typer håndværk der dækkes. Men der er gode penge at spare, ved at bruge det. Så undersøg hvilke muligheder du har på dit byggeprojekt.

2. Vælg håndværkere der er medlem af byg garanti

Hvis du vælger en håndværker der er medlem af byg garanti, så er du dækket hvis de laver byggesjusk.

Du kan altid tjekke din håndværker eller byggefirma på byggaranti.dk eller ved at ringe til Byg Garanti. Og det kan godt betale sig at tjekke efter, også selvom håndværkeren siger at han er medlem.

3. Indhent flere tilbud - både på finansiering og håndværkere

Du skal ikke bare tage det første og bedste tilbud. Altid få flere tilbud, uanset om det er din håndværker eller din finansiering. Hos Nordisk Lån tåler vi gerne sammenligning med andre udbydere og du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Om Nordisk Lån

Nordisk lån er Danmarks nye og attraktive lån.

Nordisk lån fungerer som en af de mest erfarne låneformidlere i låneindustrien, hvor vi samarbejder med Basisbank A/S – en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark.

Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto næste dag.

Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker at bruge pengene til – vi ønsker blot at give dig muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed.

Har du yderligere spørgsmål? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål her – Spørgsmål & svar

Start din ansøgning her – Få hurtigt svar og pengene udbetalt senest dagen efter.

  • Udfyld ansøgning og underskriv med NemID

  • Ansøg i vores åbningstid og få svar i løbet af maks. 15 minutter

  • Modtag pengene på din konto senest dagen efter, at vi har godkendt dit lån

4. april 2019
Mere om Boligøkonomi og forsikring

Store ændringer på vej til håndværkerfradraget

Skatteminister Karsten Lauritzen har indkaldt til nye forhandlinger om håndværkerfradraget. Det skal nemlig være nemmere for skatteyderne selv at vælge, hvordan de vil fordele det samlede fradrag på 18.000 kroner mellem børnepasning, havearbejde og håndværkere. 

Tusindvis har betalt for meget i grundskyld - se hvor meget får de...

29.000 boligejere modtager snart en uventet gave. Nu lover Skatteministeren nemlig fuld tilbagebetaling til boligejere, der har betalt for...

Så mange boligejere gør brug af håndværkerfradraget

Håndværkerfradraget er den mest kendte og brugte ordning i Danmark. Det viser en ny spørgeundersøgelse, der slår fast, at den fordelagtige...

Sådan sikrer du dit sommerhus og dit indbo inden udlejning

Tænker du på at leje dit sommerhus ud, når du ikke bruger det? Det kan være en god måde at tjene lidt ekstra på, og i 2019 kan de første 40.900 kroner i lejeindtægt faktisk være skattefri. Her finder du tips og råd til, hvad du skal tænke på, og hvordan du sikrer dig mod ubetalt husleje, hærværk og tyveri.

Regeringen vil afskaffe fradraget til håndværkere i håndværkerfradr...

Regeringen lægger op til at beskære BoligJobordningen med 2/3 i sit forslag til næste års finanslov. Skattefradraget for håndværkerarbejde...

Byg Garanti hæver dækningssummen fra 100.000 til 150.000 kroner

Laver din håndværker byggesjusk, og er han eller hun medlem af Byg Garanti-ordningen, så har du nu mulighed for at få 50 procent mere i...

Penge og usikkerhed får boligejerne til at droppe grøn energi

Mere end hver tredje boligejer er interesseret i at investere i solceller, solvarme eller varmepumper. Men prisen er for høj, og hver gang politikerne piller ved reglerne for afregning og tilskud, gør de det langt mindre attraktivt at investere i vedvarende energianlæg, viser en ny undersøgelse.

26 uundværlige tips til at undgå svindel med dine kreditkort

20% af befolkningen har oplevet svindel med deres kreditkort mere end én gang - og det er 20% for mange. Læs med her, og bliv godt rustet...

Disse 7 tips kan mindske din vandregning

Den gennemsnitlige dansker bruger ca. 108 liter vand dagligt til mange praktiske og hygiejniske formål. Vi har samlet 7 gode råd til, hvorda...

Køb dit sommerhus om vinteren - det er meget billigere

Det er mange penge, du kan spare eller tjene, hvis du handler sommerhus på det rette tidspunkt af året. Se, hvilken måned du ALDRIG skal handle sommerhus i.

Tvangsauktioner - sådan er forløbet, og sådan undgår du selv at...

Hvad er en tvangsauktion? Se de 8 trin i forløbet. Læs mere om fogedret, tingbog og restgæld og se 6 tips til, hvordan du med rettidig omhu...

Forældrekøb - disse ting skal du overveje

Overvejer du et forældrekøb? Hvis du har lidt luft i budgettet, er forældrekøb en perfekt måde at få dine børn ind på boligmarkedet. Men...

Find din rette bolig: eje, leje eller andel?

Hvad passer bedst til dig: ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig?Idenyts læsere bor mest i parcelhus. Men er det den boligform, som passer bedst til dig? Er du måske mere til ejerlejlighed, andelsbolig eller lejebolig? Test dig selv her. 

Klimatjek gav god søvn

Et højvandslukke, en pumpebrønd og faskiner blev løsningen på flere års kamp mod slimet kloakvand og masser af ødelæggelser.

De billigste solskinstimer fås på Fejø

Hvis du køber sommerhus på Fejø, får du en solskinstime for kun 312 kr. Det viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk. Men hvor findes den...