Denne artikel er sponsoreret
Med Ifö Rimfree får du både funktion og design i topklasse
Med Ifö Rimfree får du både funktion og design i topklasse

Vælg toilet uden skyllekant – og sæt ny standard for hygiejnen

Går dine weekender med rengøring, praktiske gøremål og endeløs afkrydsning af opgavelisten? Brug mindre tid på rengøring af toilettet og få dine weekender tilbage. Ingen kant, intet snavs, intet besvær.

Almindelige toiletter med skjult indvendig kant er næsten umulige at holde rene. Rimfree er den effektive løsning på problemet - helt uden kant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Det innovative Rimfree design med toiletskyl uden kant sætter en helt ny standard for hygiejne.Toilettet er superlet at rengøre med en hurtig aftørring, og du sparer masser af tid. 

Der er altid en Rimfree model, der passer til dit badeværelse.

Forny indretningen af dit badeværelse

Rimfree er en ny generation af rengøringsvenlige toiletter fra Ifö - og du får en stribe rene og grønne fordele. Det fås i flere unikke modeller, der passer ind i designet på badeværelset. Væghængt, gulvmonteret, moderne, runde former, strømlinet eller kantet design? Der er altid en model, der passer til dit badeværelse. 

Med mange års erfaringer ved Ifö, at danskerne vælger toilet efter funktion og design. Et Ifö Rimfree toilet er funktion og design i topklasse og der er frit valg mellem mange modeller.

Derfor er et toilet uden skyllekant en god ide

  • Ingen kant, hvor snavs og bakterier kan bo
  • Hygiejne i top sammenlignet med almindelige toiletter
  • Sparer vand og gør skrappe rengøringsmidler overflødige
  • Sparer tid og besvær med rengøring

 

Det innovative Rimfree design sætter en helt ny standard for hygiejne.

Formet af Skandinavien

Ifö har fremstillet porcelæn i Bromölla i Sverige i langt over 100 år, samt produkter til badeværelset i 80 år. Derfor er det heller ikke så underligt, at de var inspireret af den skandinaviske natur, da de skabte vores nye generation af deres toiletter. 

Ingen andre steder i verden er kontrasterne så store som her. Fra lys til mørke. Fra bidende koldt til stegende hedt. Dette gav inspiration til deres designer Knud Holscher, og måske mest af alt kontrasten mellem blødt og hårdt, som er så karakteristisk for Skandinavien.

Men form er ingenting uden funktion. Og udover, at skyllekanten er fjernet har Ifö også videreudviklet deres vandbesparende skyl og forkortet den tid, det tager at fylde cisternen med vand. Én ting er der dog ikke ændret på: kvaliteten, der gør, at produkterne holder i mange år fremover.

Vil du vide mere om det nye Ifö Rimfree toilet? Så klik her.

26. juni 2018
Mere om Bad

Derfor må du ALDRIG dele håndklæder med andre

“Hvad er dog det værste der kan ske?” tænker du sikkert, hvis du lige låner en andens håndklæde efter du har været i bad. Faktisk er der mange ret grunde til, at du hellere burde finde et nyt og rent håndklæde frem.

Alt hvad du behøver at vide om dit toilet

Selvom det måske ikke er det mest spændende emne, så er vedligeholdelse af dit toilet noget du ikke bør tage for givet. Læs med og find ud...

5 tricks, der forhindrer dine spejle i at dugge

Duggede spejle kan være en tidsrøver om morgenen. Med disse 5 tricks kan du spare dig selv for både tid og irritation – hver morgen.

10 trin: Sådan bliver dit badeværelse skinnende rent på rekordtid

Mange af os vil nok helst gerne slippe for at skulle gøre badeværelset rent, og særligt toilettet. Rengøring af badeværelset kan være en udmattende affære, men bare rolig! Vi har fundet en guide til, hvordan du nemmest får et skinnende rent badeværelse. 

Sådan vælger du det perfekte badekar

Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5...

4 typer belysning, der giver dig det perfekte badeværelseslys

Lyset på badeværelset spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og stemning. Med disse 4 typer belysning får du det perfekte badevæ...

Så mange penge sparer du på at installere en sparebruser

Tænker du over, hvor mange penge du bogstaveligt talt skyller ud i afløbet hver dag? Med en sparebruser bruger du mindre vand og skåner både pengepungen og miljøet. Læs med og find ud af hvor mange penge, du egentlig kan spare.

Sådan får du mest muligt ud af pladsen på dit lille badeværelse

Det gælder om at udnytte kvadratmeterne optimalt, når det lille badeværelse skal indrettes. Vi har samlet 8 tips til, hvordan du kan få det...

8 fejl, du sikkert begår på badeværelset

De fleste af os må nok indrømme, at vi har har smidt lidt hår i toilettet eller haft telefonen med ud på badeværelset. Men det stopper nok...

Nyt badeværelse: Det må du gøre selv og det må du ikke

Det er ikke altid nemt at finde rundt i byggereglerne – hvad må du selv og hvad skal du have en autoriseret til at lave?

Dette er grunden til, at badeforhænget bliver suget ind til kroppen...

Hvorfor kan badeforhænget ikke bare blive på sin plads i brusekabinen? Hvorfor skal det absolut klistre sig fast på dine lår og ryg? Det...

Derfor bør du IKKE dele din tandbørste med andre

Har du også prøvet at glemme din tandbørste og derfor lige lånt en andens? Eller lånt din tandbørste ud til en anden? Så er det ikke noget...

10 overraskende og geniale måder du kan bruge en tandbørste i...

Når du næste gang er ved at skifte din tandbørste ud med en ny, så vent med at smide din gamle tandbørste ud. Din gamle tandbørste kan nemlig tjene et sidste formål til rengøringen i dit hjem.

Armaturer: Sådan vælger du det helt rigtige til dit køkken eller...

Her kan du vælge mellem 10 armaturer til køkken og bad – og blive klogere på, hvad du får for pengene.

Sådan vælger du den helt rigtige vandhane

Vandhanen skal hjælpe dig med at blive ren igen, men ofte står du med beskidte hænder og fumler for at få vandet frem. Læs om de nyeste...