Nyt tilbehør til badet

Bad

Ved at tilføje nyt tilbebør til badeværelset kan du forvandle rummet med få midler. Her finder du masser af inspiration.

 • Maritimt

  Enkelt og lækkert "Stripe"-håndklæde. Fås i flere farver og størrelser. Dette håndklæde måler 70x140 cm. Pris 307 kr., Broste Copenhagen.

 • Smukke farver

  Fine "Cross" håndklæder fra Mette Ditmer. Håndklædet er fremstillet i 100% bomuld, og måler 70x133 cm. Pris 199 kr.

 • Enkel og cool

  "Room" er Södahls forårskollektion. Room består af minimalistiske hylder og spejle til badeværelset. Serien fås i hhv. hvid og sort metal med en mat, powder overflade. Pris fra 249,95 kr.

 • Nyt til badet

  Hans Grohes designmærke "Axor" lancerer nu et ny serie af tilbehør til badeværelset, som sætter fokus på elegance og kvalitet. Serien er designet af italienske Antonio Citterio, og består af 12 forskellige dele, som kan kombineres på kryds og på tværs. Priser oplyses hos forhandler.

 • Blå mønstre

  Bloomingville står bag dette skønne frotté håndklæde. Måler 70x140 cm. Pris 269 kr.

 • Mig, dig og gæst

  Skønne knager til badeværelset. Sættet indeholder en knage til mig, til dig, og til gæst. Pris 45 kr., Bloomingville.

   

 • Duft af hav

  Lad der sprede sig en duft af hav på badeværelset med dette duftlys fra Skandinavisk. Fås i flere forskellige varianter. Pris 250 kr.

 • "Confetti"

  Lækkert og blødt håndklæde fra "Confetti"-serien. Håndklædet fås i flere størrelser og farver. Dette håndklæde måler 70x140 cm. Pris 149,95 kr., Zone. 

 • Opbevaring og organisering

  Opbevaringsboks i klar akryl plastik. 199 kr., Nomess.

 • Kobber til badeværelset

  Der er fortsat fokus på kobber, og dette forår lancerer Bloomingville denne serie til badeværelset. Serien består blandt andet af spejle, toiletbørste og sæbedispenser. Pris fra 139 kr.

 • Vandbesparende brusehoved

  Flot og funktionelt vandbesparende brusehoved med unikt anti-kalk system. Brusehovedet fås i flere forskellige farver. Pris 749 kr., Grohe.

 • Fine striber

  "Steward" håndklæde i 100% bomuldsfrotté. Måler 70x140 cm. Pris 199,95 kr., Södahl.

Se alt indhold
29. januar 2015
Mere om Bad

Derfor må du ALDRIG dele håndklæder med andre

Bad “Hvad er dog det værste der kan ske?” tænker du sikkert, hvis du lige låner en andens håndklæde efter du har været i bad. Faktisk er der mange ret grunde til, at du hellere burde finde et nyt og rent håndklæde frem.

Alt hvad du behøver at vide om dit toilet

Bad Selvom det måske ikke er det mest spændende emne, så er vedligeholdelse af dit toilet noget du ikke bør tage for givet. Læs med og find ud...

5 tricks, der forhindrer dine spejle i at dugge

Bad Duggede spejle kan være en tidsrøver om morgenen. Med disse 5 tricks kan du spare dig selv for både tid og irritation – hver morgen.

10 trin: Sådan bliver dit badeværelse skinnende rent på rekordtid

Bad Mange af os vil nok helst gerne slippe for at skulle gøre badeværelset rent, og særligt toilettet. Rengøring af badeværelset kan være en udmattende affære, men bare rolig! Vi har fundet en guide til, hvordan du nemmest får et skinnende rent badeværelse. 

Sådan vælger du det perfekte badekar

Bad Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Guide: Derfor skal dit toilet være væghængt

Bad Der er mange fordele ved et væghængt toilet. Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige valg til dit badeværelse? Her får du 3 gode grunde...

4 typer belysning, der giver dig det perfekte badeværelseslys

Bad Lyset på badeværelset spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og stemning. Med disse 4 typer belysning får du det perfekte badeværelseslys.

Så mange penge sparer du på at installere en sparebruser

Bad Tænker du over, hvor mange penge du bogstaveligt talt skyller ud i afløbet hver dag? Med en sparebruser bruger du mindre vand og skåner...

Sådan får du mest muligt ud af pladsen på dit lille badeværelse

Bad Det gælder om at udnytte kvadratmeterne optimalt, når det lille badeværelse skal indrettes. Vi har samlet 8 tips til, hvordan du kan få det...

8 fejl, du sikkert begår på badeværelset

Bad De fleste af os må nok indrømme, at vi har har smidt lidt hår i toilettet eller haft telefonen med ud på badeværelset. Men det stopper nok hurtigt efter forklaringerne her. 

Nyt badeværelse: Det må du gøre selv og det må du ikke

Bad Det er ikke altid nemt at finde rundt i byggereglerne – hvad må du selv og hvad skal du have en autoriseret til at lave?

Dette er grunden til, at badeforhænget bliver suget ind til kroppen...

Bad Hvorfor kan badeforhænget ikke bare blive på sin plads i brusekabinen? Hvorfor skal det absolut klistre sig fast på dine lår og ryg? Det...

Derfor bør du IKKE dele din tandbørste med andre

Bad Har du også prøvet at glemme din tandbørste og derfor lige lånt en andens? Eller lånt din tandbørste ud til en anden? Så er det ikke noget du bør gøre næste gang du står i samme situation. Læs med her og find ud af hvorfor. 

Armaturer: Sådan vælger du det helt rigtige til dit køkken eller...

Bad Her kan du vælge mellem 10 armaturer til køkken og bad – og blive klogere på, hvad du får for pengene.

Sådan vælger du den helt rigtige vandhane

Bad Vandhanen skal hjælpe dig med at blive ren igen, men ofte står du med beskidte hænder og fumler for at få vandet frem. Læs om de nyeste...