Nyt tilbehør til badet

Ved at tilføje nyt tilbebør til badeværelset kan du forvandle rummet med få midler. Her finder du masser af inspiration.

Af: , 29. januar 2015
 • Maritimt

  Enkelt og lækkert "Stripe"-håndklæde. Fås i flere farver og størrelser. Dette håndklæde måler 70x140 cm. Pris 307 kr., Broste Copenhagen.

 • Smukke farver

  Fine "Cross" håndklæder fra Mette Ditmer. Håndklædet er fremstillet i 100% bomuld, og måler 70x133 cm. Pris 199 kr.

 • Enkel og cool

  "Room" er Södahls forårskollektion. Room består af minimalistiske hylder og spejle til badeværelset. Serien fås i hhv. hvid og sort metal med en mat, powder overflade. Pris fra 249,95 kr.

 • Nyt til badet

  Hans Grohes designmærke "Axor" lancerer nu et ny serie af tilbehør til badeværelset, som sætter fokus på elegance og kvalitet. Serien er designet af italienske Antonio Citterio, og består af 12 forskellige dele, som kan kombineres på kryds og på tværs. Priser oplyses hos forhandler.

 • Blå mønstre

  Bloomingville står bag dette skønne frotté håndklæde. Måler 70x140 cm. Pris 269 kr.

 • Mig, dig og gæst

  Skønne knager til badeværelset. Sættet indeholder en knage til mig, til dig, og til gæst. Pris 45 kr., Bloomingville.

   

 • Duft af hav

  Lad der sprede sig en duft af hav på badeværelset med dette duftlys fra Skandinavisk. Fås i flere forskellige varianter. Pris 250 kr.

 • "Confetti"

  Lækkert og blødt håndklæde fra "Confetti"-serien. Håndklædet fås i flere størrelser og farver. Dette håndklæde måler 70x140 cm. Pris 149,95 kr., Zone. 

 • Opbevaring og organisering

  Opbevaringsboks i klar akryl plastik. 199 kr., Nomess.

 • Kobber til badeværelset

  Der er fortsat fokus på kobber, og dette forår lancerer Bloomingville denne serie til badeværelset. Serien består blandt andet af spejle, toiletbørste og sæbedispenser. Pris fra 139 kr.

 • Vandbesparende brusehoved

  Flot og funktionelt vandbesparende brusehoved med unikt anti-kalk system. Brusehovedet fås i flere forskellige farver. Pris 749 kr., Grohe.

 • Fine striber

  "Steward" håndklæde i 100% bomuldsfrotté. Måler 70x140 cm. Pris 199,95 kr., Södahl.

Se alt indhold
29. januar 2015
Mere om Bad

Corona: Danskerne tømte butikkerne for dette armatur

Pandemien resulterer i efterspørgsel efter produkter, vi ikke før anså som nødvendige. For eksempel er salget af et helt særligt armatur sendt på himmelflugt. Her kan du læse om det populære produkt.

Derfor må du ALDRIG dele håndklæder med andre

“Hvad er dog det værste der kan ske?” tænker du sikkert, hvis du lige låner en andens håndklæde efter du har været i bad. Faktisk er der...

5 tricks, der forhindrer dine spejle i at dugge

Duggede spejle kan være en tidsrøver om morgenen. Med disse 5 tricks kan du spare dig selv for både tid og irritation – hver morgen.

Sådan vælger du det perfekte badekar

Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5 forskellige typer badekar, du kan lade dig inspirere af.

4 typer belysning, der giver dig det perfekte badeværelseslys

Lyset på badeværelset spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og stemning. Med disse 4 typer belysning får du det perfekte badevæ...

8 fejl, du sikkert begår på badeværelset

De fleste af os må nok indrømme, at vi har har smidt lidt hår i toilettet eller haft telefonen med ud på badeværelset. Men det stopper nok...

5 ting du bør vide, før du investerer i en ny bruser

Går du med tanker om at købe en ny bruser, er der et nogle ting, du bør være opmærksom på, så du sikrer dig, at du kommer hjem med det helt rigtige. Læs med her og få fem gode råd til, hvad du særligt bør holde øje med for at slippe for unødvendige huller i væggen, fejlkøb og for at være sikker på, at du træffer det mest miljøvenlige valg. Her er 5 gode råd fra Grohe.

Derfor bør du IKKE dele din tandbørste med andre

Har du også prøvet at glemme din tandbørste og derfor lige lånt en andens? Eller lånt din tandbørste ud til en anden? Så er det ikke noget...

10 overraskende og geniale måder du kan bruge en tandbørste i...

Når du næste gang er ved at skifte din tandbørste ud med en ny, så vent med at smide din gamle tandbørste ud. Din gamle tandbørste kan...

Armaturer: Sådan vælger du det helt rigtige til dit køkken eller...

Her kan du vælge mellem 10 armaturer til køkken og  bad – og blive klogere på, hvad du får for pengene.

Sådan vælger du den helt rigtige vandhane

Vandhanen skal hjælpe dig med at blive ren igen, men ofte står du med beskidte hænder og fumler for at få vandet frem. Læs om de nyeste...

Brug det lille skyl på toilettet korrekt

Alle vil gerne spare penge på vandregningen, men nogle gange skal man bare holde fingrene fra knappen med det lille skyl på toilettet.

6 måder du mishandler dine håndklæder på

Kender du 3-dages-reglen? Nej, vel? Det er på tide at behandle dine håndklæder lidt bedre.

10 fejl, du SKAL undgå i badeværelset

Løse fliser og dårlig udluftning er to af de fejl, som kan koste dig dyrt efter en ombygning af badet. Her er de 10 mest almindelige fejl,...

Lynkursus: Fjern selv fuger i badet

Du behøver ikke være håndværker for at udskifte de grimme og ødelagte fuger i badeværelset. Følg Gør Det Selv's guide her.