Denne artikel er sponsoreret
Foto: Ifö

Sådan får du dit badeværelse til at virke større

Se, hvordan du udnytter pladsen optimalt og snyder dig til følelsen af flere kvadratmeter.

Mange af os har kun få kvadratmeter at gøre godt med på badeværelset, men et lille badeværelse kan sagtens virke større og blive et rigtigt velvære-rum, hvis du vælger elementer, hvor både form og funktion er i højsædet. 

1. Vælg et væghængt toilet

Et væghængt toilet giver en følelse af mere plads i rummet, fordi det er mindre massivt end et gulvstående. Hvis du er til gennemført skandinavisk design har Ifö med deres Spira-serie formået at forene design med funktion. Som noget nyt er toilettet nemlig designet uden den traditionelle skyllekant i kummen, så snavs og bakterier ikke sætter sig – det er både mere hygiejnisk og lettere at gøre rent.

2. Håndvask i funktionelt design

En vask kommer i mange størrelser og udformninger, og det er vigtigt at du finder en, der tilgodeser dit behov og samtidig passer til rummets størrelse. Hvis du bruger vasken meget og måske har børn, er det ikke nødvendigvis en smart ide at vælge den mindste vask. Tænk i stedet over at vælge en vask i enkelt og funktionelt design, så den ikke virker klodset og fylder meget visuelt i rummet.

Håndvasken Spira fra Ifö er skabt i gennemført og elegant skandinavisk design, der giver et let udtryk. Håndvasken er frithængende, og der findes flere smukke og praktiske skabsmoduler til den. Vasken kan monteres på forskellige måder, alt efter hvilket materiale du har på væggen på dit badeværelse. De bløde former gør håndvasken nem at gøre ren, og der er ingen skarpe hjørner, hvor snavs kan gemme sig. Ifö har desuden udviklet deres helt egen glasur, Ifö Clean, som gør porcelænet nemt at holde rent. Overfladen er jævnere og hårdere, hvilket gør glasuren mere modstandsdygtig overfor slitage.

3. Udnyt pladsen med de rigtige skabe

Udnyt den plads, du har, ved at vælge skabe og møbler der er tilpasset små rum og kan integreres. Et skab giver et roligt udtryk i rummet, fordi du dér kan gemme toiletartikler, håndklæder, toiletpapir og andet nips væk.

Væghængte møbler får rummet til at virke større, så vælg et funktionelt underskab til vasken og skabe, der kan hænges op på væggen.

Møblerne i Sense-serien fra Ifö matcher den skandinaviske stil og passer perfekt til Spira-serien. De rummelige højskabe og overskabe gør det til en leg at møblere badeværelset og de fem stilrene farver giver dig mulighed for en personlig indretning.

Alle skabe i Sense-serien har en ophængningsskinne, der gør det let og hurtigt at montere. Skabene er UV-lakerede og fremstillet af fugtbestandigt materiale, der er specielt tilpasset badeværelsesmiljøer.

Lyse overflader giver indtrykket af mere plads, men også farver som sand, lysegrå og lyse pastelfarver fanger lyset i rummet og er med til at give mere stemning end hvid. Husk at du let kan give badeværelset personlighed med tekstiler som håndklæder, bruseforhæng og bademåtten – ting, der er lettere at udskifte, hvis du bliver træt af dem. 

Læs alt om Ifö Spira og Sense-serien på Ifö.dk, hvor du også finder din nærmeste forhandler.

 

13. februar 2017
Mere om Bad

Derfor må du ALDRIG dele håndklæder med andre

“Hvad er dog det værste der kan ske?” tænker du sikkert, hvis du lige låner en andens håndklæde efter du har været i bad. Faktisk er der mange ret grunde til, at du hellere burde finde et nyt og rent håndklæde frem.

Alt hvad du behøver at vide om dit toilet

Selvom det måske ikke er det mest spændende emne, så er vedligeholdelse af dit toilet noget du ikke bør tage for givet. Læs med og find ud...

5 tricks, der forhindrer dine spejle i at dugge

Duggede spejle kan være en tidsrøver om morgenen. Med disse 5 tricks kan du spare dig selv for både tid og irritation – hver morgen.

10 trin: Sådan bliver dit badeværelse skinnende rent på rekordtid

Mange af os vil nok helst gerne slippe for at skulle gøre badeværelset rent, og særligt toilettet. Rengøring af badeværelset kan være en udmattende affære, men bare rolig! Vi har fundet en guide til, hvordan du nemmest får et skinnende rent badeværelse. 

Sådan vælger du det perfekte badekar

Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5...

4 typer belysning, der giver dig det perfekte badeværelseslys

Lyset på badeværelset spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og stemning. Med disse 4 typer belysning får du det perfekte badevæ...

Så mange penge sparer du på at installere en sparebruser

Tænker du over, hvor mange penge du bogstaveligt talt skyller ud i afløbet hver dag? Med en sparebruser bruger du mindre vand og skåner både pengepungen og miljøet. Læs med og find ud af hvor mange penge, du egentlig kan spare.

Sådan får du mest muligt ud af pladsen på dit lille badeværelse

Det gælder om at udnytte kvadratmeterne optimalt, når det lille badeværelse skal indrettes. Vi har samlet 8 tips til, hvordan du kan få det...

8 fejl, du sikkert begår på badeværelset

De fleste af os må nok indrømme, at vi har har smidt lidt hår i toilettet eller haft telefonen med ud på badeværelset. Men det stopper nok...

Nyt badeværelse: Det må du gøre selv og det må du ikke

Det er ikke altid nemt at finde rundt i byggereglerne – hvad må du selv og hvad skal du have en autoriseret til at lave?

Dette er grunden til, at badeforhænget bliver suget ind til kroppen...

Hvorfor kan badeforhænget ikke bare blive på sin plads i brusekabinen? Hvorfor skal det absolut klistre sig fast på dine lår og ryg? Det...

Derfor bør du IKKE dele din tandbørste med andre

Har du også prøvet at glemme din tandbørste og derfor lige lånt en andens? Eller lånt din tandbørste ud til en anden? Så er det ikke noget...

10 overraskende og geniale måder du kan bruge en tandbørste i...

Når du næste gang er ved at skifte din tandbørste ud med en ny, så vent med at smide din gamle tandbørste ud. Din gamle tandbørste kan nemlig tjene et sidste formål til rengøringen i dit hjem.

Armaturer: Sådan vælger du det helt rigtige til dit køkken eller...

Her kan du vælge mellem 10 armaturer til køkken og bad – og blive klogere på, hvad du får for pengene.

Sådan vælger du den helt rigtige vandhane

Vandhanen skal hjælpe dig med at blive ren igen, men ofte står du med beskidte hænder og fumler for at få vandet frem. Læs om de nyeste...