Hjemmelavet salsa

2 dåser hakkede tomater3 peberfrugter,1 rød og 2 grønne1 mellemstort løg2 fed hvidløg1/2 brev tacokrydderi2 spsk. olivenolieLøg og hvidløg hakkes fint og svitses i olie til de er bløde. Skær peberfrugterne i små tern, og svits dem sammen med løgene.Tilsæt tomat samt tacokrydderi, og lad det småsimre 15-20 min.Sæt det til afkøling i køleskabet i…


2 dåser hakkede tomater
3 peberfrugter,
1 rød og 2 grønne
1 mellemstort løg
2 fed hvidløg
1/2 brev tacokrydderi
2 spsk. olivenolie

Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i olie til de er bløde. Skær peberfrugterne i små tern, og svits dem sammen med løgene.
Tilsæt tomat samt tacokrydderi, og lad det småsimre 15-20 min.
Sæt det til afkøling i køleskabet i nogle timer, og server salsaen kold til mexicansk mad.

Pia Ejstrud, Hjallerup

Mest læste artikler