DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Test dig selv: Får du de vitaminer og mineraler, du har brug for?

Det er sommer og tid til at gå i haven, bygge den terrasse du har drømt om hele vinteren, få malet vinduer og alle de andre gøremål, der hører de varme måneder til. Med et dagligt tilskud af vitaminer og næringsstoffer sikrer du dig, at din krop får det lille ekstra den har brug for, så du har energi til alle dine projekter.

Vi ved det godt: Varieret kost, motion, vand og søvn er opskriften på et godt liv med energi og vitalitet. Men hånden på hjertet, så er det nok de færreste af os, der får en så varieret kost i dagligdagen, at det dækker alle behov for vitaminer og mineraler. Det kan der være mange grunde til. Fordi vi har for travlt, fordi det er besværligt eller måske bare fordi vi indimellem har lyst til et ekstra stykke kage i stedet for de anbefalede 600 gram frugt og grønt. Det kan gå ud over vores daglige energiniveau, og få os til at føle os trætte og stressede. Og så er det, at haven får lov at gro til, mens vinduerne lige så stille skaller af.

Derfor kan det være en god ide at tage et tilskud af vitaminer, mineraler og fiskeolie. Hver dag. Et kosttilskud i supplement til varieret kost og sund livsstil kan hjælpe kroppen med at opretholde alle de vigtige funktioner, og derved mindske træthed og udmattelse, bidrage til sunde muskler og led, samt styrke din generelle vitalitet. For eksempel tærer stress på depoterne af B-vitamin, derfor er det vigtigt, at de bliver fyldt op.

Hvis du er i tvivl om du har brug for et tilskud af vitaminer og mineraler, kan du teste dig selv med følgende spørgsmål:

  • Oplever du træthed og udmattelse?
  • Er du øm i muskler og led?
  • Har du problemer med din fordøjelse?
  • Oplever du tørhed i huden?
  • Har dine negle tendens til at flække?
  • Er dit blodsukker meget svingende?
  • Prøver du og din partner at få børn?
  • Bliver du ofte syg og forkølet?
  • Har du et svækket immunforvar?

Kan du nikke genkendende til et eller flere af ovenstående punkter, er der meget der tyder på, at du er en af de mange, der vil have gavn af at hjælpe din krop lidt på vej med et vitamintilskud. Se mere her.  

Vitaminer er ikke bare vitaminer

Men det er ikke ligegyldigt hvilke kosttilskud, vitaminer og mineraler du tager. Vitaminer er nemlig indbyrdes afhængige og skaber tilsammen en synergieffekt, der er god for kroppen, hvis de bliver taget i den rette blanding. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at få dækket hele spektret af de vigtigste vitaminer og mineraler, for at sikre, at alt bliver optaget bedst muligt i kroppen. For eksempel er det meget vigtigt, at få alle de forskellige typer B-vitaminer (B2, B3, B5, B6, B7, B9 og B12), da de er indbyrdes afhængige. På samme måde skal calcium helst kombineres med et tilskud af D-vitamin, der hjælper calcium med at blive optaget i knoglerne. C-vitamin øger optagelsen af jern. Og sådan kunne man blive ved.

Som almindelig forbruger er det let at blive forvirret. Det er et stort arbejde at finde vej i junglen af kosttilkud, og sikre, at alt er sat sammen, så det sikrer den bedst mulige udnyttelse af alt det gode. Derfor kan du med fordel vælge et komplet kosttilskud, hvor kombinationen allerede er foretaget for dig.

DayDose er særligt udviklet, så det dækker dine behov for daglige vitaminer og mineraler. DayDose fås i 5 varianter, der alle indeholder vitaminer svarende til minimum 100 procent af det anbefalede daglige indtag samt høje doser af mineralerne. Den daglige dosis vitaminer og mineraler suppleres derudover med Q10, Omega-3 fedtsyrer, mælkesyrebakterier og plantevirkestoffer som ginseng, gurkemeje, grøn te eller echinacea (rød solhat) – alt efter hvilken variant du vælger.

Med fem forskellige varianter at vælge imellem, kan du desuden målrette din DayDose til det behov, du har lige nu. Ud over to varianter rettet mod henholdsvis mænd og kvinder, kan du vælge mellem DayDose Immune, DayDose Active og DayDose Travel.

En variant til dit behov

DayDose Immune er udviklet til at bidrage i perioder, hvor dit immunforsvar kan være under pres, blandt andet på grund af koldt vejr, en travl hverdag eller for lidt søvn. Immune bidrager til kroppens naturlige forsvar og beskytter immunforsvaret gennem en daglig dosis af de 23 vigtigste vitaminer og mineraler og Omega 3, samt plantestofferne echinacea, grøn te og ginseng. Læs mere her.

Har du i stedet en aktiv hverdag, måske fordi du lægger kræfterne i hus og have, kan du vælge DayDose Active, der er udviklet med fokus på energi og vitalitet. Med Active får du en unik sammensætning af 23 vitaminer og mineraler, ekstrakt af gurkemeje og ginseng, Q10 samt en koncentreret fiskeoliekapsel. Læs mere her.

Den sidste variant, DayDose Travel, indeholder en række vitaminer og mineraler, der fokuserer på at mindske træthed og udmattelse. Derudover bidrager ginseng til kroppens energi og vitalitet, mens C og D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, som er særligt belastet når man rejser. Derudover indeholder DayDose Travel en mælkesyrebakteriekapsel. Mælkesyrebakterier tilhører den normale tarmflora, som er vigtig for fordøjelsen. Læs mere her.

Se de fem varianter her.

Lige til at tage med på farten

For at gøre det endnu lettere at huske at tage den daglige dosis, har DayDose koncentreret en høj dosis af hele 23 vitaminer og mineraler samt fiskeolie og aktive plantestoffer i bare tre tabletter, pakket i en praktisk og solid æske, som du lige kan smide i tasken, have stående på morgenbordet eller ved kaffemaskinen på arbejdet, så du husker at tage dem. Her er ikke noget med en uoverskuelig mængde pilleglas, der måske gør, at du trods alle gode intentioner ikke lige får taget dine tilskud. DayDose er med dig, der hvor du er, og det virker. En rundspørge blandt brugere af DayDose viser, at hele 96 procent husker at tage deres daglige vitamintilskud, efter at være skiftet til DayDose fra et andet mærke. Og vores vitaminer virker jo kun, hvis vi husker at tage dem.

DayDose fås både i håndkøb og som abonnement. Vælger du abonnement, får du to måneders forbrug tilsendt fragtfrit hver anden måned. Med første forsendelse får du 50 procent rabat samt en ugeboks med syv dages forbrug gratis. Du kan til enhver tid ændre din ønskede variant af DayDose, ligesom du til enhver tid kan opsige dit abonnement, der er uden binding og opsigelsesperiode.

Læs om abonnement her.

 

25. juni 2019
Mere om Haven

Lørdag er det international arbejd nøgen i haven-dag

Første lørdag i maj er “World Naked Gardening Day” - dagen hvor haventusiaster over hele verden opfordres til at lave havearbejdet nøgen!

Derfor er pollentallet eksploderet over påsken

Har din påskeferie været forstyrret af irriterede øjne og en løbende næse på trods af det gode vejr? Det er der en god grund til. Påskedag...

Sådan tjekker du om havetrampolinen er klar til endnu en sæson

Hver fjerde børnefamilie tjekker kun trampolinens stand hvert år eller sjældnere, men faktisk skal den tjekkes hvert forår og efterår....

3 råd: Det skal du gøre i haven i oktober

Efteråret nærmer sig, og hvis du drømmer om en have fyldt med roser og stauder til næste år, så er det nu, du skal have fingrene i jorden.

Det skal vi spise i fremtiden trods tørke

Noget tyder på, at vi i fremtiden i højere grad vil opleve hedebølger end vi hidtil har været vant til. Men hvilke betydning har det for...

Det koster kassen hvis du overtræder afbrændingsforbuddet

Det er i øjeblikket indført afbrændingsforbud i hele landet grundet det varme og tørre vejr. Og det kan blive dyrt hvis du overtræder forbud...

Afbrændingsforbud - Her er reglerne for hvad du må og ikke må

Mange varme sommerdage resulterer i tørke og for at undgå naturbrande har alle danske kommuner mulighed for at indføre afbrændingsforbud. Læs med og find ud af hvad du må, og hvad du ikke må gøre under afbrændingsforbud.

Trøfler – vokser de i din have?

Hvis du er heldig kan der vokse sjældne sommertrøfler i din have. Læs med og find ud af om du har chance for at finde de små guldklumper.

Genial læseridé: Lav dit gamle bord om et til højbed

Endnu en gang har vores geniale læsere givet gode tips og ideer til hus og have. Her kan du se, hvordan du laver et højbed, som dræbersnegle...

Dyr og planter ved besked om forårets komme

Har du også undret dig over, hvordan planter og dyr altid kan vide besked, når foråret er på vej? Vi har undersøgt sagen, så læs med herunder og bliv klogere. 

Sådan får du masser af bær i haven

Nyplukkede bær fra haven på en varm sommerdag, med mælk eller fløde til, eller bare helt eau natural og saftige - så bliver det vist ikke...

Fremragende åbning på havefestivalen CPH Garden

Der var mudder, havestjerner og awardshow da Haveselskabet torsdag slog dørene op for CPH Garden 2019.

Pas på! 20 personer på hospitalet efter kontakt med havejord

Bakterier fra havejord menes at have sendt tyve personer på hospitalet med legionærsyge.

Derfor må du aldrig lade din vandslange ligge i solen

Det kan gå frygtelig galt, hvis du lader din vandslange ligge i solen i mange timer på en varm solskinsdag…

Denne robotplæneklipper kan styres med stemmen

En robotplæneklipper er ikke bare en robotplæneklipper... Nu kan du nemlig få en plæneklipper med kunstig intelligens, som gør præcis, hvad...