Denne lille terrassevarmer til gas er kun 115 cm høj og vejer 14 kg, hvorfor den er nem at flytte rundt med. Fra Terrassevarmer.dk.
Denne lille terrassevarmer til gas er kun 115 cm høj og vejer 14 kg, hvorfor den er nem at flytte rundt med. Fra Terrassevarmer.dk. Foto: Terrassevarmer.dk

Hold varmen med en terrassevarmer

Terrasse

Når tæpper og varme drikke ikke er nok til at holde varmen, er det sagen at have en terrassevarmer ved hånden. Så kan du forlænge sommeraftenerne til langt ud på de små timer. Udbudet af modeller er stort - få tips til, hvordan du finder den varmer, der passer til netop dine behov.


Vælg el eller gas
Først og fremmest skal du tage stilling til, om din terrassevarmer skal være til el eller gas. Hvis du også har brug for at anvende varmeren indendøre, fx i havestuen, bør valget falde på en el-model – gasvarmerne er kun til udendørsbrug. En el-terrassevarmer er også sagen, hvis den skal bruges på en terrasse, hvor der ikke er særlig megen læ. Til gengæld har du ved at vælge en gasvarmer mulighed for at få en model, hvor du kan se ind til flammen, hvilket er rigtig hyggeligt i aftenskumringen.

Store og små terrassevarmere
De mest almindelige modeller skal placeres stående på terrassen, men du kan også få små el-varmere til at montere på væggen eller stille på bordet, hvilket er ideelt, hvis du har en lille terrasse. El- og gas-terrassevarmere har typisk en varmerækkevidde på cirka 5 meter, men der findes også modeller, der kan  opvarme endog meget store terrasser. Når det gælder gas-modellerne, så husk, at de altid bør placeres mindst 1 m fra brændbare genstande.

Varmeregulator vigtig
Uanset, hvilken varmer, du vælger, er det vigtigt, at den er forsynet med en varmeregulator – gerne trinløs – så du selv kan finindstille varmemængden og få det nøjagtigt så lunt og rart på terrassen, som du ønsker.
    
  Foto: ArtDecoFire
 

Pejsehygge udendørs
 At hygge sig foran den knitrende ild i pejsen er ikke nødvendigvis noget, der kun hører vinteren til. Med gaspejsen Dakota kan du nyde synet af flammerne og få varmen i de kølige sommeraftener. Pejsen, der er fremstillet af rustfrit stål, kræver ingen form for udluftning. Den kan, fx som på billedet, bygges ind i en ramme af sten. Fra ArtDecoFire.

 
   

Nostalgi i støbejern
Der er krummelurer og nostalgi over denne lille alternative terrassevarmer af støbejern. Den er nem at betjene, er behandlet med bronzemaling og forsynet med en askeskuffe i bunden. Fra MJ Import.Se flere teraassevarmere på næste side.#br

  Foto: AlBaline

Varme under parasollen
En opslået parasol gør det muligt at sidde godt og tørt, når duggen falder om aftenen. Med en elektrisk terrassevarmer, der kan monteres under parasollen, vil du også kunne holde varmen ud på de små timer. Dog kræver det, at din parasolstang har en diameter på mellem 25 og 48 mm. Varmeren er også godkendt til indendørsbrug. Fra AlBaline.


 

Foto: Terrassevarmer.dk  
   

Varmer, der matcher
Havemøbler i flettet polyrattan hitter i øjeblikket. Og nu er det også muligt at få en terrassevarmer, der passer til de smarte møbler. Roma, som denne 230 cm høje gasvarmer hedder, har en fod af farvebestandig polyrattan, mens selve brænderen er af rustfrit stål. Den er desuden forsynet med trinløs regulering af varmen og kan varme op til en radius af 4,5 m. Fra Terrassevarmer.dk.

 
Foto: Terrassevarmer.dkTræ til træterrassen
Capri hedder denne nye terrassevarmer, hvis gasbeholderkasse er beklædt med træ. Brænderen er af rustfrit stål, og varmeren er forsynet med hjul, så den er nem at flytte – hvilket er rart, da den vejer cirka 22 kg. Den er 230 cm høj og har en varmerækkevidde på op til 10 m. Fra Terrassevarmer.dk.

 
  Foto: Ambassador Nordic
   

Italiensk design
En meterhøj flamme stiger til vejrs i terrassevarmeren FaloEyecatcher. Flammen er ikke bare hyggelig at se på, men afgiver også en rigtig god varme. Drivkraften er gas, og varmeren fås hos Ambassador Nordic i både 211 cm og 236 cm’s højde. Den kan betjenes enten via knapper på siden eller ved hjælp af en fjernbetjening, der dog ikke er inklusiv i prisen.

7. maj 2009
Mere om Terrasse

Sådan holder du effektivt algerne væk fra terrassen

Terrasse Der findes ingen heksemidler mod de grønne alger, men en regelmæssig pleje vil gøre arbejdet lettere.

Sådan bekæmper du algerne på terrassen

Terrasse Algebelægninger holder på fugten, så træet nemmere rådner. Derudover er algebelægningerne grønne og slimede og gør terrassen glat og grim...

Undgå at træterrassen bliver glat - sådan gør du

Terrasse Har du prøvet at falde på halen på en terrasse? Det kan undgås med et rent og algefrit trædæk. For det er ikke vandet, der får dig til at...

Derfor skal du bruge tapetklister til at rengøre terrassen

Terrasse Rengøring af trædækket eller terrassen med brug af tapetklister tager lidt tid, men det er umagen værd. Metoden er desuden både skånsom og effektiv.

Sådan gør du din træterrasse sommerklar

Terrasse Her kan du finde en guide med 5 enkle trin til, hvordan du får en sommerklar træterrasse.

8 ting til terrassen

Terrasse Terrassen bliver flittigt brugt i de varme måneder, og du bør derfor gøre ekstra meget ud af hyggen. Du kan blandt andet hygge omkring et...

Skab hygge på terrassen med lys og varme

Terrasse Du kan nemt skabe hyggeligt og afslappende udeliv med få og enkle produkter på terrassen om sommeren - også når lyset og varmen svinder. Her får du inspiration til ting, der kan tåle tilværelsen ude under sommerhimmelen. 

Det rette træ til terrassen

Terrasse Hvis du vælger en terrasse af træ, skal du være opmærksom på, at den del af konstruktionen, som skal have kontakt med jord, skal bygges i...

Den perfekte terrasse til dine behov

Terrasse Hvad der er en god terrasse afhænger naturligvis af dig og dine behov. Brug foråret til at gøre din terrasse klar eller bygge en ny.

Fra skvalderkålsbed til hyggelig terrasse

Terrasse I de fleste haver er der en krog eller et hjørne, der mere eller mindre er opgivet. Store træer og buske skygger, jorden er tør, og skvalderkålen er enehersker. Men fortvivl ikke. Det mørke hjørne kan forvandles til en lille, hyggelig terrasse.

Fjern alger og mos skånsomt

Terrasse Nu starter udesæsonen snart, og måske har alger og mos sat sig godt fast på dit tag og dine fliser. Hvis du gerne vil af med mosset og...

Flyt solsejlet med rundt

Terrasse Se haven fra flere sider. Indret hyggelige siddepladser, så du kan nyde solen på alle tider af døgnet.

Indret mange hyggelige pladser rundt i haven

Terrasse Find et solrigt sted i haven og sæt en bænk - og du har endnu en hyggekrog.

Hæv terrassen

Terrasse En hævet terrasse giver overblik over haven og fornemmelsen af at opholde sig på et skibsdæk – et dejligt sted at være.

Byg en terrasse af træ

Terrasse En terrasse af træ er dejlig at gå på, den pynter på haven – og så er den ikke særligs vær at anlægge.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.