DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

3 i 1 med Rodalon UDENDØRS

Få hus og have klar til sommeren med ét produkt. Uanset om det er rengøring af taget, plankeværket eller fliserne på terrassen, så klarer Rodalon Udendørs belægninger og misfarvninger.  

Forny tagets udseende

Dit tag er en magnet for belægninger, men du kan nemt løse det med Rodalon Udendørs. Produktet både fjerner og forebygger belægninger. Spray Rodalon Udendørs på dit tag og lad det sidde. Resultatet ses efter få dage. 

Uanset om du har fået lagt et nyt tag, som du vil passe på, eller om det er et aldrende tag, så vil Rodalon Udendørs hjælpe med at holde taget rent og pænt. Er skaden sket, så kan det anbefales at spraye taget med Rodalon Udendørs, lade det sidde minimum et døgn og så feje med en blød eller mellemhård kost for at få eventuelle belægninger væk. Er det et nyt tag, er du måske heldig ikke at være ramt af hverken belægninger eller mos endnu, hvorfor du har et langt nemmere udgangspunkt. Spray med Rodalon Udendørs og forebyg at dit tag hurtigt bliver aldrende at se på.

 

Slip for belægninger

Dit hegn er særligt udsat for belægninger, men det kan nemt rengøres med Rodalon Udendørs. På lodrette flader kan man du fordel benytte en svamp, kost eller børste for at få et tilfredsstillende resultat. 

Blandt produktet op i en spand eller prop det i en sprøjte af en art, vask det på overfladen og lad det sidde minimum en halvtime. Derefter bør du kunne børste rester af belægninger af overfladen og dit hegn vil igen fremstå flot. Det kan også være en måde at gøre overfladen klar til at blive malet på. En omgang med Rodalon Udendørs som forberedelse til maling, vil gøre overfladen bedre modtagelig for malingen.

 

Giv dine fliser et nyt look

Dine fliser er udsat og vil med tiden blive grimme og glatte på grund af belægninger. Det kan nemt og effektivt løses med Rodalon Udendørs. Du kan med fordel benytte en kost for at få et tilfredsstillende resultat.

Uanset om det er små grimme pletter eller decideret plamager af belægninger, så kan Rodalon Udendørs rengøre de belægninger, så dine fliser igen fremstår flotte og rene. Rodalon Udendørs vil løsnee pletterne og belægningerne, så de kan fejes væk med en kost. Er de meget genstridige, kan det være, man skal bruge lidt kræfter med kosten. Resultatet vil så også blive derefter. 

3. marts 2020
Mere om Fliser

Sådan laver du nemt en havesti

Denne flotte havesti er så let at lave, at du kan gøre det på en dag. Så har du en drøm om at få en havesti med trædesten, er det bare om at komme i gang – det kræver ingen forberedelse!

Sådan retter du skæve fliser

Når fliserne synker, er det ikke kun grimt. Hele året siver vand ned og svækker belægningen, og du får isglatte pletter om vinteren. Så op...

Vil du selv lægge fliser – læs her, hvordan du gør

Du kan sagtens selv lægge fliserne i indkørslen, på terrassen eller gangstien rundt om dit hus, men det er hårdt arbejde, og du skal have...

10 gode idéer til flotte havetrin

Skal du til at lægge nye fliser eller havetrin i gården eller haven? Så lad dig inspirere af disse fantastiske eksempler på, hvordan man kan gøre de nye trin i haven ekstra flotte. 

Sådan fjerner du rust fra betonfliser

Betonfliser med rust er ikke et kønt syn.

Brug forskellige materialer til terrassen og spar penge

Selvom det ser ud til, at terrassen har været voldsom dyr, er udgiften holdt nede ved at mikse materialer. Men det er vigtigt at tjekke, at...

Fliser på terrassen: Stil, form og daglig pleje

Fliser er slidstærke og kræver beskedent vedligehold. Derfor er de fortsat meget populære på terrassen. De fliser, du vælger, skal helst matche husets stil, karakter og farve. Læs om forskellige typer, former og den daglige pleje.

Giv haven personlighed ved at indrette med flotte sten og fliser

Sten, fliser og klinker i spændende former og farver gør det muligt at skabe nye og udfordrende rum i din have, hvor du og din familie kan...

Læg de løse fliser på plads

Løse fliser og sten på fortovet, terrassen og havegangen er ikke kønne at se på, og du risikerer også at snuble over de løse fliser. Små...

Nye smudsafvisende fliser

De fleste nye fliser til terrassen ligner ikke nødvendigvis fliser, men har forskellige mønstre og farver. Og så er de smudsafvisende.

Skån græsplænen, og læg en sti af sten

Næsten alle græsplæner har særlige steder, der bliver slidt mere end resten af plænen. Ofte er det fordi, der er en naturlig sti, der fører...

Del haven op i små rum

Planter er dekorative som rumdelere i haven. Hække og buske kan enten vokse vildt eller formklippes til smalle hække. Et storblomstrende...

Større fliser, færre fuger

Græs og andet ukrudt pibler frem i fugerne i belægningen og kræver haveejerens opmærksomhed.

Helt fin i kanten

Det er kanterne, der rammer bedene ind og giver haven den sidste finish.

En verden af småsten

Brug småsten og skærver til et flot mønster i bedet eller belægning på stien. Men husk at bruge dem rigtigt.