Drømmehaven: Få den smukkeste blomstrende have

Hver tredje idényt-læser glemmer havens vigtigste måned. Er det dig? Så har du meget at vinde i år.

For mange haveejere stopper havesæsonen lige om lidt, når temperaturen falder og dagene bliver kortere. Men det er en fejl for faktisk starter sæsonen nu.

Du skal i gang med at plante ud

Det er nu i oktober, du skal i gang, hvis du vil anlægge den blomstrende forårshave, du går og drømmer om hele vinteren.

Tilmeld dig vores haveforløb - så guider vi dig igennem hele oktober. 

I mere end 45 år har vi på idényt fulgt de danske haveejere, og det er det samme, hvert år. Vi bruger alle kræfter i april, når vi burde bruge dem, imens jorden er mest frodig, og temperaturen perfekt.

Altså i oktober. 

Derfor har vi lavet et eksklusivt tre-ugers haveforløb i oktober i samarbejde med Danmarks største kæde af planteskoler, Home & Garden. Du får en løgpakke med 90 topkvalitets løg og et eksklusivt online havekursus med haverådgiver, Karina Demuth.

Så du er klar til foråret. 

Sådan gør du

Tilmeld dig vores haveforløb - så kan du i slutningen af september hente din plantepakke i dit foretrukne Home & Garden planteskole.

Over tre uger i oktober guider haveekspert Karina Demuth dig til at anlægge drømmehaven med de løg, du har fået med. Hver uge sætter hun fokus på, hvordan du får mest muligt ud af én af løgene i pakken, så du trygt kan læne dig tilbage og glæde dig til foråret.

Det får du

  1. Løgpakke med over 90 løg specielt udvalgt til idényts læsere
  2. Et unikt 3-ugers havekursus med have-ekspert, Karina Demuth: Hver lørdag får du en ny video og eksklusivt magasin, som sætter dig i gang med den uges plante og andre ting, du skal klare i haven samtidig.

Vi kalder det ”Drømmehave” –  fordi du får både planter og viden til at starte nogle af dine havedrømme.

Hvordan kommer jeg i gang?

Som idényt-læser får du det hele for kun 150 kr.

Men værdien af Drømmehaven rækker langt ud i fremtiden. Det lover vi.

De udvalgte planter er nemlig den bedste kvalitet på markedet, så du kan holde mange have-sæsoner ud i fremtiden.

Begrænset antal deltagere!

Men vi har kun plads til få deltagere på oktoberkursus og der er allerede næsten 100 tilmeldte, så skynd dig, at melde dig til, mens der fortsat er plads.

Du kan melde dig til her – eller give det i gave til en anden heldig haveejer.

10. september 2018
Mere om Haven

Lørdag er det international arbejd nøgen i haven-dag

Første lørdag i maj er “World Naked Gardening Day” - dagen hvor haventusiaster over hele verden opfordres til at lave havearbejdet nøgen!

Derfor er pollentallet eksploderet over påsken

Har din påskeferie været forstyrret af irriterede øjne og en løbende næse på trods af det gode vejr? Det er der en god grund til. Påskedag...

Sådan tjekker du om havetrampolinen er klar til endnu en sæson

Hver fjerde børnefamilie tjekker kun trampolinens stand hvert år eller sjældnere, men faktisk skal den tjekkes hvert forår og efterår....

3 råd: Det skal du gøre i haven i oktober

Efteråret nærmer sig, og hvis du drømmer om en have fyldt med roser og stauder til næste år, så er det nu, du skal have fingrene i jorden.

Det skal vi spise i fremtiden trods tørke

Noget tyder på, at vi i fremtiden i højere grad vil opleve hedebølger end vi hidtil har været vant til. Men hvilke betydning har det for...

Det koster kassen hvis du overtræder afbrændingsforbuddet

Det er i øjeblikket indført afbrændingsforbud i hele landet grundet det varme og tørre vejr. Og det kan blive dyrt hvis du overtræder forbud...

Afbrændingsforbud - Her er reglerne for hvad du må og ikke må

Mange varme sommerdage resulterer i tørke og for at undgå naturbrande har alle danske kommuner mulighed for at indføre afbrændingsforbud. Læs med og find ud af hvad du må, og hvad du ikke må gøre under afbrændingsforbud.

Trøfler – vokser de i din have?

Hvis du er heldig kan der vokse sjældne sommertrøfler i din have. Læs med og find ud af om du har chance for at finde de små guldklumper.

Genial læseridé: Lav dit gamle bord om et til højbed

Endnu en gang har vores geniale læsere givet gode tips og ideer til hus og have. Her kan du se, hvordan du laver et højbed, som dræbersnegle...

Dyr og planter ved besked om forårets komme

Har du også undret dig over, hvordan planter og dyr altid kan vide besked, når foråret er på vej? Vi har undersøgt sagen, så læs med herunder og bliv klogere. 

Sådan får du masser af bær i haven

Nyplukkede bær fra haven på en varm sommerdag, med mælk eller fløde til, eller bare helt eau natural og saftige - så bliver det vist ikke...

Pas på! 20 personer på hospitalet efter kontakt med havejord

Bakterier fra havejord menes at have sendt tyve personer på hospitalet med legionærsyge.

Derfor må du aldrig lade din vandslange ligge i solen

Det kan gå frygtelig galt, hvis du lader din vandslange ligge i solen i mange timer på en varm solskinsdag…

Denne robotplæneklipper kan styres med stemmen

En robotplæneklipper er ikke bare en robotplæneklipper... Nu kan du nemlig få en plæneklipper med kunstig intelligens, som gør præcis, hvad...

Nu kan du få grønne fingre OG grøn samvittighed

Glæder du dig også til at skulle i haven og udrette noget igen? Så kan du godt begynde at glæde dig lidt ekstra! For nu kan du nemlig få de...