Denne artikel er sponsoreret

Udendørs forårsrengøring har aldrig været nemmere

Glæder du dig bare til snart at komme ud og nyde haven og terrassen? Eller bliver du en lille smule træt ved tanken om terrassen, havemøblerne og plankeværket, der lige skal forårsrengøres, før du for alvor kan læne dig tilbage, smide benene op og tænde for grillen?

Det behøver du ikke. For teknologien er med dig, så det nu er nemmere, hurtigere og mere effektivt end nogensinde før at gøre rent udenfor.

Med Kärchers nyeste redskaber til højtrykrensning kan du komme til bunds i selv de vanskeligste rengøringsprojekter og få et flot og rent resultat. Hvad enten der er tale om alger, flisepest eller lignende, og uanset om du vil rengøre sten, murværk, plast, træ eller metal.

Kärchers højtryksrensere kan tilpasses præcist, så de passer til netop det projekt, du skal i gang med, og et nyt, brugervenligt display vejleder dig undervejs. På den måde bliver rengøringen effektiv, men samtidig skånsom. Det betyder, at også de sarte havemøbler kan få en tur, eller bilen - så du er klar til sommeren.

For det handler jo om at få et flot resultat hurtigst muligt, så du kan koncentrere dig om at nyde livet.

Undgå at ødelægge noget, når du gør rent med højtryksrenser

Højtryksrensning skal altid tilpasses overfladens struktur og robusthed, samt typen af snavs, så du ikke gør skade på de mere sarte overflader.

Kärchers nyeste Full Control-serie tager højde for det.

Med det smarte LED-display har du hele tiden styr på, om trykket passer til opgaven. Der er i alt fire ikoner. Tre for styrken på strålen, som kan være hhv. Hård, Medium eller Blød.

Det fjerde ikon viser at der blandes rengøringsmiddel i vandet. Med Kärcher's Plug'n'Clean system gøres dette nemt - bare sæt flasken med specialudviklet rengøringsmiddel direkte i maskinen og vælg mix, så forsvinder genstridigt snavs som dug for solen.

4 gode grunde til at gøre rent med højtryksrensning

1. Effektivt

Vand med højt tryk er supereffektivt til at løsne skidt. Maskinen gør det meste af arbejdet for dig, og det rette tryk sammen med det rette tilbehør klarer alle former for snavs på alle typer overflader.

2. Skånsomt

Med Kärcher er højtryksrensning både effektivt og skånsomt. Kärchers maskiner kan indstilles til at løse præcis den opgave, du står overfor. Så kan du skånsomt og sikket arbejde med det korrekte tryk.

3. Brugervenligt

Kärchers logiske LED-indikator vejleder dig med brugervenlige og enkle ikoner, præcist kan styre styrken på højtrykket. Maskinerne er desuden ergonomisk, kompakte og nemme at flytte.

4. Sparer vand

Du bruger mindre vand med større effekt, når du bruger højtryk. Det spares betragteligt på vandet i forhold til at gøre rent med haveslangen. Nogle Kärcher maskiner kan kobles til en regnvandstønde.

Markedets sejeste maskiner - med garanti!

Med Kärchers maskiner til højtryksrensning er ingen opgave for stor, og du behøver ikke være bekymret for, om moteren nu kan holde til timelange arbejdsopgaver. For i Kärchers nye Full Control-serie kan du få maskinerne K4, K5 og K7 med vandkølet motor, der sikrer at maskinen ikke overopheder. Det giver også motoren en længere levetid, og derfor kan du også få forlænget garanti på 5 år ved registrering online.

Vidste du, at...

Du kan bruge højtryksrensning til langt flere ting, end du måske tror. Fx er det oplagt at give indkørslen med perlegrus eller granitskræver en tur, hvis de er blevet støvede eller algegrønne.

Du kan også rense tag, tagrender, rør der er stoppet til, havemøbler, haveredskaber, biler, cykler, campingvognen eller båden med højtryksrens. Så længe du altid sikrer dig, at det tryk, tilbehør og rensemiddel du bruger passer til opgaven.

12. april 2016
Mere om Havetips

Sådan sætter du effektivt gang i havesæsonen

En ny havesæson er i gang, og den skal nydes med alle sanser. Læs her tre ting du kan gøre, for at din have bliver klar til den nye sæson. 

5 råd: Sådan hjælper du din have igennem tørken

Vi hjælper dig igennem den tørre sommerperiode med disse 5 råd, der vil sikre din haves overlevelse.

Sådan renser du flagstangen let og effektivt

Du kan nemt fjerne alger fra flagstangen uden at lægge den ned. Læs her hvordan.

Efterårshaven: 3 ting du skal gøre nu

Haven er ved at forberede sig til den kommende vinter. Vi giver dig 3 trin til, hvordan du får mest muligt ud af din sensommerhave.

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Sådan undgår du skader når du går i haven

Hvert år sker der omkring 8.000 haveulykker i Danmark. Læs hvornår chancen er størst for at komme til skade, og få fysioterapeutens råd...

Genial idé: Byg let din egen bålrist

Der er ingen grund til at gå ud og investere i en dyr bålrist, når du kan lave din egen nemt og billigt.

3 vigtige ting du skal nå i haven i maj

Det er tid til at tage sig af krydderurter og sommerblomster. Her er 3 vigtige ting du skal nå i haven i maj.

Få mest muligt ud af dit regnvand

Dit hus og din have bliver vådere grundet klimaændringerne. Det er et faktum. Se hvorfor de stigende mængder af vand ikke behøver at være...

Støjproblemer? Sådan får du en gratis støjvold

Bor du nær en jernbane eller en trafikeret vej? Og er du plaget af de støjgener, der oftest medfølger? Så kan problemet muligvis løses med en støjvold… helt gratis!

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der...

Sådan laver du det perfekte højbed

Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Ny i haven: sådan går du frem

Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...