Denne artikel er sponsoreret
Foto: Getty Images & PR-fotos

Sådan gør du let haven sommerklar

Solen skinner og haveglæden begynder så småt at boble i maven hos de fleste. Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du gør din have klar til sommeren.

Få styr på plænen først

Græsplænen er en vigtig del af ethvert hjem, hvor man i sommermåneder hygger sig i haven med familie og venner.

Derfor ønsker de fleste sig en grøn og tæt græsplæne, men det kan være svært at skabe sin drømmeplæne. Har man en trist, mosfyldt og gul græsplæne, kræver det et par timers hårdt arbejde og de rigtig materialer for at give plænen nyt liv.

Hos Havehandel.dk finder du alt lige fra topdressing til græsfrø og alt du skal bruge for at få den smukkeste græsplæne.

Gør klar til sommeren med haveartikler

Havehobby.dk er en danskejet e-mærket webshop med mange spændende haveartikler. Med det store udvalg bliver haven hurtig sommerklar.

Her forhandles bl.a. polycarbonat drivhuse, minidrivhuse, græsfrø, polyrattan havemøbler – herunder polyrattan havepavilloner og solvogne, andre typer pavilloner, havetrampoliner, højbede, parasoller, havespringvand, sneglegift, ukrudtsmidler, vandingsartikler og terrassevarmere samt de populære glashegn fra Hortus.

Start med ukrudtsbekæmpelse, så haven ser velplejet ud. Derefter er det tid til at nyde solens stråler mens du slapper af i en polyrattan solseng eller nyder en god middag under havepavillonen.

Drivhus i træ - enkelt, smukt og stærkt

Tag dit indendørs liv med udenfor. InOut havehus i træ og glas er en ny måde at nyde haven og udelivet på. Den elegante og lette InOut profilkonstruktion sætter haven i smukke rammer. InOut er en symbiose mellem stål og træ, der få det bedste ud af begge; smukt træ synligt med styrken fra det indvendige stålbånds system.

InOut bygge systemet er samtidig enkelt at samle selv. Det er produceret i robinie; rødbrun ved oliebehandling eller lad den gråne som teak. Holdbarhed mindst 40 år. Træet er dyrket bæredygtigt i Europa og forarbejdet i Danmark. Du har mulighed for at gøre drivhuset autonomt med egen el- produktion og vandopsamling.

InOut er en stærk, elegant og bæredygtig konstruktion i dansk design.

Det klassiske drivhus i nyt design

Hobbydrivhuse præsenterer Royale Cube - årets nyhed til have-ejerne. Royale Cube er en elegant kombination af et traditionelt drivhus og en pavillon. 

Tagets design og de tophængte vinduer i sidepartierne, giver drivhusklassikeren et helt nyt look. Tilføjelsen af en stor taghætte, som automatisk åbner og lukker efter behov, udmønter sig i nye ventilationsmuligheder. Alle modeller har integreret sokkel, og er udstyret med dobbelte dørpartier, der efter ønske kan placeres i enten gavl eller langside.

Modellen fås i tre størrelser, 9,8 – 12,1 og 14,5 kvadratmeter. Royale Cube er perfekt til den kvalitetsbevidste hobbygartner eller som et ekstra frirum i haven.

Så kan grill-sæsonen bare komme an

COBB står bag sommerens mest uundværlige tilbehør: Grillen, som bliver brandvarm indeni, men aldrig udenpå.

Grillen fra COBB er bygget op omkring en isoleret varmekilde, som er omgivet af en luftisoleret yderskal. Dermed holdes varmen inde i grillen, hvorfor grillen kan placeres på alle udendørs underlag. Selv når dens kernetemperatur er helt oppe på 280-300 °C, forbliver COBB-grillen kølig udenpå.

COBB-grillen fås både til gas og briketter. Fælles for dem er, at de kun vejer få kilo og er nemme at transportere. Du kan med andre ord tage din COBB med overalt – fx på stranden, båden, altanen og i sommerhuset.

Fra Italiensk stenovn til Skandinavisk gasgrill

Morsø Forno Gas serien er den første rendyrkede gasgrill-serie i Morsøs brede udesortiment. En flot og handy gasgrill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design.

Morsø Forno Gas serien fås i tre forskellige størrelser – Piccolo, Medio & Grande. Alle modeller har et brugervenligt antændingssystem med drejeknap og leveres klar til brug med slange, så du blot skal tilslutte din nye gasgrill til en gasflaske.

Med Morsø Forno Gas serien får du en unik gasgrill - tilpasset netop dit behov - som både giver dig fantastiske muligheder for madlavning og samtidig er let at vedligeholde.

Skandinaviens største udvalg af grill!

Homeshop styres og bemandes med erfarne og kyndige grill elskere, der kan anbefale de bedste produkter til dine specifikke behov, samt de kan give dig tips og oplysninger som vil forbedre kvaliteten af din grill madlavning.

Der er altid mere end 500 grills på lager og et kæmpe udvalg i deres fine showroom.

Alt i Keramiske grills fra: Kamado Joe, Primo, The Bastard og Monolith.

Over til træpillegrill fra blandt andet Traeger & Yoder Smoker og alt i gas og kulgrill fra Broil King, Napoleon, Outdoorchef og mange flere.

Udespa — Wellness for krop og sjæl

Livskvaliteten får et boost med et udespa. Det brusende hav af 38 grader varmt vand omslutter kroppen og masserer dig og dem du har kær, lige der hvor det gør godt.

Med et udspa på altanen, terrassen eller i haven, får dit hjem en luksuriøs opgradering — en oase for samvær og wellness og et ekstra samlingssted, som er attraktivt for både børn og voksne i al slags vejr.

Med et udespa i dit udemiljø, skaber du en social oase med skøn wellness 365 dage om året.

10. april 2019
Mere om Havetips

Sådan sætter du effektivt gang i havesæsonen

En ny havesæson er i gang, og den skal nydes med alle sanser. Læs her tre ting du kan gøre, for at din have bliver klar til den nye sæson. 

5 råd: Sådan hjælper du din have igennem tørken

Vi hjælper dig igennem den tørre sommerperiode med disse 5 råd, der vil sikre din haves overlevelse.

Sådan renser du flagstangen let og effektivt

Du kan nemt fjerne alger fra flagstangen uden at lægge den ned. Læs her hvordan.

Efterårshaven: 3 ting du skal gøre nu

Haven er ved at forberede sig til den kommende vinter. Vi giver dig 3 trin til, hvordan du får mest muligt ud af din sensommerhave.

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Sådan undgår du skader når du går i haven

Hvert år sker der omkring 8.000 haveulykker i Danmark. Læs hvornår chancen er størst for at komme til skade, og få fysioterapeutens råd...

Genial idé: Byg let din egen bålrist

Der er ingen grund til at gå ud og investere i en dyr bålrist, når du kan lave din egen nemt og billigt.

3 vigtige ting du skal nå i haven i maj

Det er tid til at tage sig af krydderurter og sommerblomster. Her er 3 vigtige ting du skal nå i haven i maj.

Få mest muligt ud af dit regnvand

Dit hus og din have bliver vådere grundet klimaændringerne. Det er et faktum. Se hvorfor de stigende mængder af vand ikke behøver at være...

Støjproblemer? Sådan får du en gratis støjvold

Bor du nær en jernbane eller en trafikeret vej? Og er du plaget af de støjgener, der oftest medfølger? Så kan problemet muligvis løses med en støjvold… helt gratis!

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der...

Sådan laver du det perfekte højbed

Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Ny i haven: sådan går du frem

Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...